Úgy tűnik, az orgia-botránnyal megtűzdelt kampány sem tudja elvenni Borkai Zsolttól a polgármesterságet, a jelenlegi állás szerint ismét öt évig vezetheti Győr városát.

Borkai Zsolt tovább vezetheti Győrt

Fotó: Borkai Zsolt / Facebook

62%-os feldolgozottság mellett Borkai Zsolt a szavazatok 44,6%-át kapta, míg egyetlen komoly ellenfele, Glázer Tímea kis híján 43%-át. A szoros verseny mutatja, a lakosság bár megingott az előző választásokhoz képest, a volt sportoló felé még mindig nagy bozalommal fordulnak.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Basszus, a győri polgárok biza megengedőek, és gondolom a Borkai asszonykája is. Lehet, hogy ez egy nyitott házasság? Lehet, hogy a debreceni Lala adta az ihletet?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Basszus, a győri polgárok biza megengedőek, és gondolom a Borkai asszonykája is. Lehet, hogy ez egy nyitott házasság? Lehet, hogy a debreceni Lala adta az ihletet?
Jozefina
A győriek ennyire hülyék, van van annyi pénz amiért...???!!!
csipetke
Nehéz elhinni,hogy a győriek ennyire süketek-vakok,és újra megválasztották ezt a korrupt maffiózó kurvahajcsárt,akiről bebizonyosodott,hogy milyen gázos dolgokban vett részt,amivel a várost rövidítette meg,ő maga viszont kőgazdag lett.
lusta
Ez itt magyarország kicsiben. A lényeg, a mi jelöltünk. Lop, csal, hazudik, kurvázik, kokózik, az embereket nagy ívben lesz@rja, de mi akkor is rá szavazunk.
nezelodo
Nincs azzal persze semmi baj, hogy Borkai megfér a keresztény fideszben! Legfeljebb a tíz parancsolatot testre szabja Orbán, mint az alkotmányt, és máris passzol minden, és jöhetnek az ügyvédek és elintézik oszt jó napot, a szexparti is alkotmányos, közpénzen.
Aki Én
@Pegero: a milliárdos korrupció smafu, mi?
advocat
@Szeparepa2: Volt néhány, csak nem "publikus".
SystemError
Borkai: Lemendok Viktor!

Viktor: Nein, Nein, Nein!
Most lemondod a tájékoztatót!
Maradsz és nyersz!

Borkai: de megbuknék!

Viktor: Nyerni fogsz!

:)
Yoda69
Hat mit mondjak? A gyoriek most nagyot zuhantak moralisan. Hogy szavazhattak ezek utan egy ilyen emberre, aki kilopta oket a penzukbol?
Fantomasz
Győrt illeti a degeneráltak városa cím : Nemde ? Joggal ?
Yoda69
@Józsipapa: Dehogy lesz 5 honap. Szerintem mar jovo heten berendeli magahoz a fuhrer.
Megjegyzem az ellenzek szempontjabol az a jo, ha minel tovabb marad a kurvapecer. Gondolom nem kell megmagyaraznom miert?
simmering73
Gratulálok a győrieknek. Nincs is jobb annál, mikor egy kereszténykurvázós polgármester herdálja a közpénzt.
dr. prédikátor
Hát Győriek!!! Ehhez nincs mit hozzátenni!!! Megérdemlitek hogy egy kurvapecér üljön a nyakatokon!Szégyelhetnétek magatokat, de úgy látszik nektek tetszik a kurvázó szipozó korrupt borkai!!!Sajnálom azokat a győrieket akik tisztességesek!!!
1magyar
Győrben és Hódmezővásárhelyen él a legtöbb hülye ember akik a Borkaira és a Márki Zay-ra szvaztak.
azösszeskibanévfoglalt
ez kész! győriek, ti nagyonnagyon hülyék vagytok :D
1magyar
Na és viheti a kínai bankba a közpénzt???
kereső
Győr az erkölcsileg bukott "mimagyarok" városa lett.
Clavigo
Qrvák,koko,,korrupcio.. Borkai egy szavas, eddig ki nem mondott (fitymasz) programja..--"" folytatjuk """,,,,:):),,,oszt jó napot.biiiiirkáák...
Jozefina
Köszönheti a:
"3. Kovács László (Civilek Győrért) – 8,44 százalék (3677 szavazat)
4. Balla Jenő (Összefogás Győrért Egyesület) – 4,37 százalék (1906 szavazat)
Ők akik ellopták Györ tisztességét??!!
Málna
Sokat elmond az ottani ellenzékről, hogy a győriek még így is jobban bíznak Borkaiban.
Aki Én
@Málna: Ez sajnos a magyar társadalomról árul el sokat. Tudjuk, hogy lopnak, mégis hatalmon vannak és nem börtönben.
Hihetetlen, hogy miután meglopta a győrieket, elkurvázta a pénzüket, vagyis a közpénzeket, azt mondták, hogy nekik jó ez így. Az ottani ellenzék egy dolog, de ez azzal együtt döbbenetes.
nezelodo
Azért nem vennék rá mérget, hogy kihúzza az idei évet polgármesterként. Nagy rést ütött a fidesz látszat becsületességén, és rávilágított a "hívő keresztény párt" valódi mibenlétére.
Málna
@Aki Én: Nem annyira döbbenetes. Az emberek arra szavaznak, akivel elképzelésük szerint jobban járnak, akitől többet remélnek. MInden más másodlagos. Még az is jobb, aki lop - ha közben ők is jól járnak - mint az, akiből semmi hasznot nem néznek ki.
Aki Én
@Málna: Ez elképesztő butaság. Adott egy bűnöző, aki tőlem lop milliárdokat, és ő lenne az akiben bízom? Milyen ember gondolkodik így? Egészen elképesztő és ijesztő, hogy egy ilyen ember kell egy városvezetőnek? Ráadásul nem úgy általában tolvaj, hanem őket lopta meg. MILLIÁRDOKKAL!!! És egyéb korrupciók.
Nóóóórmális, Margit?
Málna
@Aki Én: Nem butaság, csak nem érted. Ahhoz, hogy a pénzt el lehessen lopni, előbb meg kell szerezni. Sok jelöltből pedig még azt sem lehetett kinézni, hogy képesek erre, hogy tudnak olyan ügyleteket bonyolítani, ami haszonnal jár. Akkor pedig erkölcsileg hiába feddhetetlenek, ha csődbe viszik a városukat.
Aki Én
@Málna: ...bocs, de te hülye vagy. Szerintem nem is érted miket írogatsz.
A zsebes is fasza csávó, mert megszerzi mások javait, mi? Beszarok baszki.
Attól pedig még nem alkalmatlan valaki, hogy nem lopta meg a saját városát.
Nem is hiszem el, hogy te ezeket komolyan le mered írni. Elképesztő :(
Málna
@Aki Én: Nem, a hülye nem én vagyok, és te nem érted, hogy miket irogatok..-) Felejtsd el a zsebest, én itt üzletről beszélek. Van, aki képes jó üzleteket kötni, és van, aki nem. Aki képes, az pénzt tud hozni a városnak - cégektől, befektetőktől. stb...Lehet, a haszon egy részét valamilyen formában lenyúlja, de a másik része bevétel a városnak. Aki pedig nem képes jó üzleteket kötni, az hasznot sem hoz. Sem magának, sem a városnak. Remélem, így már érted.
nemkati
@Málna: Nem csak az képes jó üzletet hozni, aki a pénz nagy részét magának teszi el, esetleg elkurvázza, kokózza, yachtozza. Inkább azok közül kellett volna választani, pl a Glázer Tímeát.
Málna
@nemkati: És nem is mondtam ilyet, hogy csak ők képesek jó üzletet kötni. De úgy tűnik, hogy itt most a választók nagy része nem nézte ki az ellenzék jelöltjéből, hogy képes hasznot hozni Győrnek. Simán lehet, hogy tévednek. Ahogy én is Karácsonnyal kapcsolatban. Majd meglátjuk.
nemkati
@Málna: Karácsonyra én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog megküzdeni 0rbánnal, hogy fogja megvalósítani azt a sok mindent amit célul tűzött ki. Az azért megnyugtató, hogy a közgyűlésben nem lesz kisebbségben. Így van remény. És ő nem fog megtűrni csalást, korrupciót, szándékos vagy hozzánemértő hibát. Bárcsak a többi most megnyert ellenzéki önkormányzatban is így lenne. Megvalósulna az ellenzéknél, amit Pokorni csak ígért, hogy aki lop, annak levágják a kezét. Na persze csak képletesen. :)
Peller Anikó
@Málnácska: Ahhoz, hogy a pénzt el lehessen lopni, előbb meg kell szerezni a pályázat nélküli Eus támogatásokat és a közpénzt. Ez nem megy másnak csak akivel a főgeci elbeszélget és a feltétlen hűségéről biztosítja az uradalmat.

Semmiféle hasznot nem kell termelni azonkívül, hogy 90% hasznot hajtson a hűbérúrnak. Az úr hobbija meg a stadiomok, na ezek épülnek milliószámra és igazi hasznot hajtanak. Kb úgy ahogy a focisták. Sehogy.
Málna
@nemkati: Nem tudom, miben és mennyiben függ a főváros a kormánytól.
Ennyire karakánnak látod Karácsonyt? Becsületesnek tűnik, az biztos, ugyanakkor gyengének. Az a típus, akinek a szemét is kilopják, és észre sem veszi. Remélem, nincs igazam, és kellemesen csalódok majd benne.
Aki Én
@Málna: Jól értem? Azt nevezed jó üzletkötésnek egy városvezető esetében, mikor a város haszna helyett kizárólag saját és haverjai zsebét tömi milliárdokkal?
Egész pontosan ez miért jó a városnak?
A városnak nem az lett volna jobb, ha a költségvetésükbe bekerül pár milliárd plusz?
Mart annyira nem lehetsz buta, hogy az Audi Győrbe költözését Borkai sikerének könyveled el.
Ő csak egyszerűen meglopta a várost, helyzetbe hozta a haverokat különböző területeken, hátrányba hova másokat.
Szerintem csak szívatsz megint...
Málna
@Aki Én: Nem, te saját magadat szívatod. Nem tudom, hogy szándékosan magyarázod-e félre vagy sem, amit írok, de nincs kedvem még egyszer leírni ugyanazt. Másképp meg nem tudom. Szerintem érthető voltam így is.
nemkati
@Málna: Én nem látom Karácsonyt se gyengének, se annyira hülyének, hogy nem veszi észre ha kilopják a szemét. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják kilopni a szemét, amit rajta is fog tartani a főváros vagyonán.

Épeszű fővárosokban tényleg nem függ a főváros a kormánytól. És ha nem tudod, mennyiben függ Budapest a kormánytól, akkor nem sok mindent tudtál meg az elmúlt 9 évben arról, hogy működik ez nálunk. Biztos arról sem tudsz, hogy Tarlós egy csomó mindent akart, amire - na tényleg nem a kormány, hanem - 0rbán azt mondta, hogy NEM! És volt olyan, hogy 0rbán azt mondta, hogy ez lesz, és az lett, tökmindegy, hogy Tarlós, pláne a budapestiek akarták-e azt. Biztos nem Magyarországon élsz, vagy nem Budapesten, és nem foglalkoztál az itteni eseményekkel.
nemkati
@Málna: ma 09:31 "Van, aki képes jó üzleteket kötni, és van, aki nem. Aki képes, az pénzt tud hozni a városnak - cégektől, befektetőktől."
Erről még eszembe jutott valami. Győr melletti telkeket vásárolt meg Borkai jó haverja és ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán. Biztos zseninek kell lennie annak, aki jó előre olyan értéktelen földeket vesz, amit pár év múlva hatalmas összegért el fog tudni adni, persze a yachtozós polgármester barátja segítségével. De vajon Borkai miért nem látta meg a lehetőséget ebben? Eszébe nem jutott, hogy az Audi terjeszkedni fog? Miért nem jutott eszébe, hogy a városa számára ez milyen jó bevételi forrás lehet?
Málna
@nemkati: Nem csak én, hanem Karácsony sem tud sokat arról, hogy miben függ a főváros a kormánytól, mert épp ma olvastam, hogy olyan dolgokban is tett ígéreteket, ami nem a főváros, hanem a kormány kompetenciája.
nemkati
@Málna: Igen, ez biztosan így van. De lesz rá ideje, hogy beletanuljon. És lesznek tanácsadói.
fahrenheit451
Alapvetően itt nem a szexről van szó (húúúú, erről mennyi mondanivalóm lesz még - mert a jövőben sok minden lesz, de közben sok minden nem lesz), hanem a korrupcióról, ami BŰNCSELEKMÉNY !!!

Amúgy meg zokniban, ráadásul lyukas zokniban...
Egyszer én is csináltam zokniban, csak hogy kipróbáljam.
Eddig ez volt a legperverzebb szexuális élményem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.