Orbán közölte: továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb Magyarországon.

Orbán Viktor vasárnap este 11-kor mondott beszédet a budapesti Bálnában, a Fidesz-KDNP eredményváróján. Közvetlenül Tarlós István után beszélt a színpadon, mondandóját azzal kezdte, hogy

Budapest vesztett egy polgármestert, de én nyertem egy kiváló tanácsadót.

A mai önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb Magyarországon – tette hozzá Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap késő este a Fidesz eredményváróján.

A kormányfő kiemelte: nehéz választási kampány, nagy és nyílt politikai csata volt, ahogyan annak egy pártok közötti versenyre épülő demokráciában lennie kell.

Hangsúlyozta: az elmúlt kilenc évben eddig szokás volt, hogy a kormánytöbbséget adó politikai erő adta Budapest vezetését is, de ezúttal a fővárosiak úgy döntöttek, hogy most "valami más következik".

Ezt tudomásul vesszük, és az ország és a Budapesten élők érdekében készen állunk az együttműködésre

- közölte.

Orbán Viktor megköszönte a vidéki Magyarország bizalmát, és azt mondta: a jövőben is "számíthatnak ránk".

Forrás: MTI, Index

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Tudjuk geci! Ne azt nezzuk amit mondasz, hanem amit csinalsz. Nincs ketsegem afelol hogy fogsz keresztbe tenni, ahol csak tudsz. Mint tetted azt a Demszky eraban.

Mellesleg van jo vastag bor a pofadon ha te ezt a hatalmas bukast gyozelemnek hivod. Csak ott tudtatok nyerni, ahol meg mukodik az agymoso propaganda a nem letezo migrancs veszelyrol, Sorosrol es a sok mas hazugsagrol. De ennek vege lesz, es oriasi bukas var ratok, aminek a tegnapi valasztas volt az eloszele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Egyetlen szavát se szabad elhinni, akkor is hazudik, ha kérdez.
Klubtag
"Készen állunk az együttműködésre"
No persze, hogy is van az a megállapodás, ami csak akkor érvényes, ha Tarlós nyer és kb. 1.000 milliárdot ért volna a főváros számára. Na majd akkor hiszem el az együttműködésre való hajlandóságot, ha ezt újragondolja Orbán.
Klubtag
"Budapest vesztett egy polgármestert, de én nyertem egy kiváló tanácsadót."

...akivel majd együtt ötletelhettek azon, hogyan lehet a fővárosi vezetés biciklijének küllői közé rendszeresen
benyomkodni az ellehetetlenítés botját. Ismerjük ezt a mentalitást a 2002-2010. közötti orbáni ellenzékiség időszakából.
adrenalink
"készen ÁLLUNK" Na, helló röfi! Mi ez a hirtelen többes szám? Eddig mindent egyes szám első személyben kegyeskedtél adni népednek...? :-)
Clavigo
Hell?ó Röfi... "együttműködés" ??? Utoljára a "seregben " működtél együtt ,," társadalmilag ",,vazzze.. ( by Sinmicska )...oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.