Miután Borkai Zsolt megnyerte a választást Győrben, a jelek szerint a Facebook oldalának kezelői feladták a kommentek törlését. Éjfélkor olyasmiket lehetett olvasni a szexbotrány miatt megtépázott hírnevű politikus oldalán, mint „Győr lett Magyarország segglyuka, gratulálok a városnak.…” Ezer bocsánat a józan Győriektől a többi aki Borkairaszavazott köpje magát le. Ne csodálkozzunk semmin ebbe az országba sem erkölcs sem tisztesség nincs. „A ra voksoloknak beigertek egy adriai hajoturat all inclusive?” Az a teny, hogy o maga is elismerte, hogy a penzeteket lopta, ugye senkit nem zavar, agyhalottak? Ti fizettetek az adriai ladikját meg a leszakadt m5os mellol osszeszedett ribancaikat! Mondjatok mar, megis mi nektek a bűn? Az orszag szegyene vagytok. Erkolcsi nulla. „És a végén itt a “happy end” U.i-azért az uniós támogatásokból vehetnél egy pár normális zoknit…nem haragudna meg érte senki!

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Győr egy velejéig romlott embert választott. Akik rászavaztak nyugodtan ássák el magukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
Ezzel a szégyennel bizony a győrieknek kell együtt élniük, és bizony nem lesz lenyugvás, ugyanis az elkövetkezendő időszakban számos elemzés és negatív példa tárgya lesz.
RonaGyuri
@Mary: @Mary: Igen nálad a pont!
Borkai az Orbániának egy emblematikus figurája! =))
Erkölcstelen vagyok, lopok, hazudok, mindenkit átvágok? Igen, de büszke vagyok rá! Egyébként is Orbán szerint csak találékony! =))
szaboria1
Még nem nyugodhat meg Borkai, mivel sok feljelentést tettek ellene.
Aki Én
Ez így igazságtalan. Mindenki tudja, hogy orbán és sleppje lop, csal, hazudik, mégis mindig nyernek. Ez az ország Európa segglyuka.
lampa laz
Most már a lakosság által megszavazva is Győr az ország első nyilvános kuplerája.
1magyar
Ez nagyon találó!!! A szavazók maguk is ilyenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.