Borkai Zsolt botrányát teszi felelőssé a Magyar Nemzet "Nem a vég, a kezdet" című szerkesztőségi álláspontjában, ami a lap hétfői számában jelent meg.

A kormánypárti szócső Borkai Zsoltra keni a választási vereséget

A Magyar Nemzet szerint a Fidesz egyértelműen az ország első számú pártja maradt, a megyei közgyűlések összetétele továbbra is fideszes, de tagadhatatlan, hogy az összefogás Budapesten és a billegő helyszíneken bevált – írja a lap, amely bűnbakként Borkai Zsolt ügyét tette.

Borkai ugyan győzött, de térben és talán időben is korlátozott e győzelem

- írta a lap, és hozzátetette: az első két önkormányzati választáshoz képest jóval kisebb különbséggel.

(index.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Nagyon előreszaladt a Magyar Nemzet. Nem kellett volna megvárni 0rbán véleményét? Tényleg, azt mikor tudjuk meg?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Na és? Lesz bünti? Hiszen az utolsó percig védtétek! Mert szerintetek ez a keresztény család mintája. Ja és kokó, lopás is rendben van mert magánügy.
RonaGyuri
@azösszeskibanévfoglalt: @azösszeskibanévfoglalt: ez sajnos nem igaz! =))
Az én meglátásom szerint egyszerűen arról van szó, hogy túltolták a bringát! Nálunk a III. kerületben A Bús nem volt rossz polgi, az ellenfél sem megnyerő, mégis az ellenfél győzött. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a polgi határtalan önfényezése az oka! Mindent, ami jónak tűnik az neki köszönhető! - hirdette. S bár az emberek buták, de ennyire nem! =))
azösszeskibanévfoglalt
@RonaGyuri: ez egy mém :D
és csak egy része az általad is említett túltolásnak
nemkati
Nagyon előreszaladt a Magyar Nemzet. Nem kellett volna megvárni 0rbán véleményét? Tényleg, azt mikor tudjuk meg?
maci0427
@RonaGyuri: na igen, pont ez sem jó ! Ha a volt polgi Bús nem volt rossz és az új sem megnyerő akkor mégis megválasztották ! De mi alapján akkor ! Kispesten a 19. -ik kerültében sem Gajda Péter volt a rossz csak rossz emberekkel vette magát körül akik szerintem most is maradni fognak és ha valóban igaz az amit a kispesti felvételeken lehetett látni hallani ami nagyon valószínű, hogy nem hazugság , csak nem büntethető ha nincs vagyonvizsgálat és más vizsgálat , akkor ott is hülyére van véve a lakosság és mégsem a fideszes jelölt nyert hanem a régi ! Az a baj , hogy sokan elvakultan szeretnek és szavaznak és még a szemüknek fülüknek sem hisznek , de még csak nem is kételkednek vagy gyanakodnak ! Így minden marad megint öt évig szépen, a vihar meg elcsendesül a vezetők meg gyarapodnak tovább !!! Amúgy véleményem szerint a kormány sok mindenben nem fog egyetérteni a baloldali fővárosi polgármesterrel és ennek a budapestiek , de egy dugódíj vagy autós behajtási korlátozás miatt a vidékiek is ezt megszenvedik majd ! Amúgy azt lehet látni és tudni, hogy ki áll mögötte egyértelmű, hogy Gyurcsány Ferencék !!!
Eladott Ország
Ez a vereség túlmutat Borkain! A fidesz – bár értelmetlen fideszről beszélni, hiszen olyan nincs, Orbán Viktor van -, tehát Orbán Viktor nem tud sem nyerni, sem veszíteni. Veszíteni főleg nem tud. És a végtelenségig bosszúálló. Nem hiszem, hogy van olyan aljas geciség, olyan sunyi mocsokság, amit be ne vetnének az ellenzéki polgármesterek, önkormányzatok, pártok és szavazók elpusztítása érdekében. Orbán Viktor soha életében nem volt becsületes játékos, most sem lesz az. Ahogy eddig is, ezután is rajtunk fog múlni, mennyit tud megvalósítani a terveiből.Ha a megválasztott polgármesterek becsületesen teszik a dolgukat, ha a szavazók kitartanak, és nem engedik továbbra sem zsarolni, sem megfélemlíteni magukat, akkor kijelenthetjük: a változás megkezdődött. A fidesz tegnap megroppant (nem a gerince, olyan nincs neki már régen a ruhatárban hagyták), a bilincset sikerült leverni, de a rács még ott van az ablakon. Rajtunk múlik, hogy ott marad-e.
reagens
Á, ez nem Borkairól szólt!
A belpesti libsibolsi csürhe ügyes volt és megvezette a szavazókat. Majd meglátjátok, ezek mire képesek! :-))))))))))))
nevemnick
Borkaira csak részben lehet fogni az elég nagyarányú veszteséget. Nálunk a 2010-2014-es ciklust első alkalommal fideszes többségű önkormányzat vitte ,,véghez". A '14-es választást a civil szervezetünk nyerte, mivel a városunkért addig is tevékenykedő civilek nem szálltak be a mocskolódásba. Az idei kampány még durvább volt a fidesz részéről, de a regnáló önkormányzat szintén az előző szisztémát követte, amellett, hogy kivakarta a várost a közel hatszáz milleres adósságból, pályázati úton még majdnem tíz milliárdot hozott a városba. (A fideszesek a 2006-ban a szocialista önkori által megnyert pályázatokból élt, új nyert pályázat '10-'14 alatt alig volt) Az erős fideszes propaganda, szemétkedés, hazudozás, magukat felsőbbrendűnek képzelt ,,úri gyerekeknek" csalódást okozott a város szavazó lakosságának ,,igazi" kétharmada, mivel újra ez a csapat nyerte el a támogatást... és ehhez nem kellett az ingatag összefogás, csak a városért a tenni akarás.
Így kellene az országban mindenhol működnie.
Fantomasz
@nemkati: Orbán véleménye ?
Kéremszépen , Győztünk ! Hogy miért ? Mert VonderLejennek 7 gyereke van ,hét ,mint a mesében
A mi borkainknak csak 2 ,kettő értik ? kettő .
A videón azt láthatjuk hogy derék nertársunk nem tesz mást mint a hiányzó 5 ,öt kérem öt legyártására erősen gyakorol .
Hajrá Mo ,Hajrá Mo-k !
Józsipapa
Győr az ország segglyuka - írta egy győri hozzászóló...
és a Borkaira szavazók köpjék szembe magukat !!!
nemkati
@Fantomasz: :)
Szerinted 0rbán hazudik? Nehogymá!
Tegnap azt ígérte, hogy ma megmondja a véleményét a Borkai-ügyről. És ő olyan ám, hogy megmondja! Csak ki kell várni. Na!
reagens
@bakcsubakka: Ez amolyan komcsi- bolsi-libsi visszavágás lenne idióták módjára? :-)))))))))))))))))
1magyar
Jól betett nekik az biztos! Az ilyen "újgazdagok" akik elfelejtik honnan jöttek és mivel tartoznak a köznek bizony ráhúzzák a vizes lepedőt a lehetőséget adókra.
nemkati
@reagens: Nem talált. Így jelöljük írásban a felhőtlen kacagást. :)
reagens
@nemkati: Dehogy nem. Még csattant is! :-)
simmering73
Ez a mocskos budi - aminek fidesz a neve -, recseg, ropog. Most már látható, hogy rövidesen összedül és maga alá temeti ezt a sok szemetet.
advocat
Azért ebben Viktor is benne van! Csak ő nem viszi el a balhét. Mert ő tökéletes. Igaz csak a megyei II-ig jutott. Fociban is. Ennyit ér.
reagens
@bakcsubakka: Budapest elveszett de nem nagy ügy. Az ellenzék intézi a következő Fidesz győzelmet.
reagens
@bakcsubakka: Nem tudom észrevetted e, hogy nem szemtelenkedek veled. Ha nem megerőltető a részedről, ennyit elvárnék én is!
reagens
@bakcsubakka: Nem egyformán értékeljük a politikai helyzetet. Ettől még nem kell udvariatlannak lennünk egymással. Tudomásul veszem, hogy más a véleményed, mint az enyém. Gondolom, ennyit én is elvárhatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.