A jegybankelnök szerint vezetőink zöme érzéketlen, sőt tudatlan a gyermekre vágyó hölgyeink női gondjainak megoldásában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egyértelmű növekedés

ami azt illeti Matolcsy pofátlansága kétség kívül

Ahogy az lenni szokott „Matolcsy György jegybankelnök újabb cikkel jelentkezett a növekedés.hu nevű oldalon, ahol rendszeresen közöl írásokat. Hétfői posztjában azt veti fel, "miért is ne lehetne 2030-ra eltüntetnünk Magyarország szégyenfoltjait?"”! S ahogy az lenni szokott hozta most is a szokott unortodox formáját.
Mindjárt az első között említi: „Vonzó ország vagyunk külföldi barátaink számára, de méltatlan hozzánk, hogy a Liszt Ferenc repülőtérről nem vezet Budapest központjába gyorsvasút és gyorsút. Építsük már meg, de gyorsan!”!
Érted Wazze nem gondoskodjunk róla, hanem építsük. Nem a megoldás a lényeg, hanem a pénz, amit az építéssel le lehet nyúlni. Egyébként már félidejénél tartana a kínai állami cég saját vasútjának használata!!! =))
Aki Én
Miért tűrjük? Ne fogadjuk el, hogy az eu ban, de lassan világviszonylatban is a legkorruptabb kormány a miénk. Hogy a legtöbb mutatóban eu sereghajtók vagyunk, a díszes propagandával szemben.
1magyar
Érdekes ez a cukor mizéria, 40 évvel ezelőtt volt 10 cukorgyárunk volt és nem volt a magyarok egytizede sem kövér. Ma már egy sincs és a magyarok fele kövér.
Nem a cukorban keresendő a baj, hanem a népirtásos tevékenységekben és a multik által forgalmazott selejt élelmiszerekben.
staro2
Úgy emlékszem , hogy a MNB elnökének más irányú feladatai lennének.
Ezt a művet átnézhetné egy elmeorvos diagnoszta,
solidedge
Ha a kristály és porcukorra gondol azt nehezen lehet nélkülözni a háztartásban. Megadóztatása minden háztartásra kiterjedne. Azon felül hogy bevételt jelentene az államnak semmi hatása nem lenne a fogyást illetően. Ilyen alapon a zsírra is kivethetnék az adót.
simmering73
Adót a cukorra, börtönt a fideszes bűnözőknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.