Ahhoz képest, hogy a szeptemberi hangpróbán a környék a Rammsteinre ébredt, most szavuk se lehet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ebben is van valami igencsak jelképes

S nem csak az, hogy a hang próba után a fénypróba is balhésra sikeredett

Az új Puskás átadása (na jó az első) közeledik és megkezdték a műszaki próbákat is. A minap hangpróba volt, mikor egész éjszaka üvöltöttek a hangszórók. Most világítási próba volt: „Az arra lakók jelezték, hogy a volt Népstadion helyén heteken belül elkészülő új budapesti focistadion, a Puskás Aréna világításának tesztelésekor hétfő este megszűnt a közvilágítás a környék utcáin. A közösségi médiában ma este posztolt, látványos fotót is találtunk a sötét utca mögött fényárban úszó, vadonatúj stadionról, de sajnos nem sikerült megszerezni a kép készítőjétől. Az ELMŰ hibabejelentő vonalán megerősítették, hogy Zugló érintett részén valóban áramkimaradás van a közvilágításban.”!
Ami meggondolva azért jelképszerű; ahogy most az elektromos energiát, a pénzt is az állampolgároktól vonták el! =))
papa.49
Ilyen mikor a kontárok szerelgetnek )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ennyire hülyék már nem is lehetnétek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.