A Fidesz-KDNP morális integritását is sikerült megőrizni, mellesleg. A kormányszóvivő a Hírt TV-n mondta ki Velkovics Vilmos kíméletlenül záporozó kérdéseinek súlya alatt megtörve: Borkai Zsolt kilép ugyan a Fideszből (illetve úgy tűnik, hogy a Kövér Lászlóval és Kubatov Gáborral folytatott mai eszmecseréje után kénytelen kilépni), de ez nem jelenti azt, hogy a polgármesterségről lemondana.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@tudode: Dehogy nem. Aki milliárdokat lop a magyar társadalomtól, az bizony hazaáruló! AZ a kormány, amelyik ezt elnézi, az bizony hazaáruló!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@Aki Én: Szerintem ez a kormány egyértelmű hazaáruló.Egy Ország ahol állandóan a félelmet sulykolják az emberekbe,támadásról tartanak ott nem telepítenek atomerőművet,nem teszik ki potenciális veszélynek a népet szándékosan.Másik nem engedjük be a migránsokat más a kultúránk duma megy, mennyi migránst hoztak be fű alatt? Már minden megyében vannak.A veszélyes körözött bűnözőkről nem beszélve.Utcára került devizások,hajléktalanok helyzete.Kórházi orvosi ellátás ami megrövidíti az emberek életét.Hát ezek nem keresztények az biztos.
Klubtag
nyugatifeny.hu/2019/10/15/migransoktol-rettegnek-a-budai-matronak-karacsony-gergely-gyozelme-utan-video
Szabad lakhelyválasztás van (mint demokratikus jog), lehet költözni Győrbe...
Hogy milyen szellemi, erkölcsi pusztítást végzett regnálása alatt a fidesz-kdnp polgárinak, keresztényinek hazudott gyűlöletpolitikája, az nem kifejezés...
vitriol
holliknak ez jelenti a "demokráciát", amit borkai művelt, gyanítom, hogy minden fideszesnek szintén!
Nessy
Hát, jobb helyeken ezt nem demokráciának nevezik! De hát nem érthetem én ezt a nagy keresztény szabadságot! Vagy szabadosságot??
papa.49
Mit vártok ettől a szerencsétlen LIKASPISTÁTÓL ??? Ha volt is esze elpárolgott már !!!
Mára csak a nyelve maradt mint nemiszerv !!!
volvós
Te kis k.cs.g Pistike !!! Könyörgöm, egyszer (!) próbáld meg az életben NŐVEL az ágyban lenni,hidd el kicsi b.zi, sokkal jobb, nem tudom miért jó igy neked ?? De a mutterodat ne számold bele a kezdeti
" háremben " a fiú menyasszonyaid mellé... Gondolom, orálisban nagyon sukár csávó (?) vagy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.