A belgrádi bulvárlap, a Kurir online kiadása közölt a már jól ismert kép- és videóanyagokkal gazdagon ellátott cikket vasárnap este a győri polgármester, Borkai Zsolt szexbotrányáról.

Nincs vége Borkai szexbotrányának, a szerb bulvárlap megtalálta az orgia egyik résztvevőjét

Az újság azt állítja, hogy megtalálták a bulin résztvevő egyik nőt, aki nyilatkozott is az újságnak. Ugyanakkor egyes részletek nem teljesen illenek bele abba a történetbe, amit a Borkai botrányt kirobbantó blog körülírt, illetve ami a magyar sajtóban elterjedt.

A cikkben azt írják, hogy az 54 éves fideszes polgármester tavaly júniusban szállt hajóra barátaival Dubrovinknál. (A polgármestert leleplező blog ezzel szemben egy valamivel korábbi, pünkösdi időpontról írt, Borkai pedig a videó nyilvánosságra kerülése után azt nyilatkozta, hogy a felvétel évekkel ezelőtt készült.)

A Kurirnak a buli egyik női résztvevője azt állítja, összesen hat nő volt a fedélzeten, köztük állítólag három horvát, akik közül az egyik egy ismert horvát modell, Iva Grguric.

Összesen hat lány volt. Tavaly júniusban történt. Egyikük intézte a többieket, ő küldött egy SMS-t mindannyiunknak. A többi lány már Dubrovnikban volt, mi Ivával később autóval érkeztünk Zágrábból, ő vezetett. Másnap felmentünk a fedélzetre, ahol ezek a gazdag emberek fogadtak bennünket. Hiszed vagy sem, fogalmunk nem volt, hogy politikusok. A nő, aki szervezett bennünket, annyit mondott, hogy magyar üzletemberek. Szex volt. Iva tovább maradt, én másnap visszatértem Zágrábba.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
miért ne lehetne két időpont ???
a Pünkösdi orgia hősei annyira jól érezték magukat, hogy júniusban ismételtek ???
Lepényleső
Akikre büszkék lehetünk? Nyaktilóba ilyenekért tegyük fejünk? Megérdemeljük,ha így teszünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.