Az ellenzéki jelölt szerint a mozgóurnát használták a vasárnapi önkormányzati választáson.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az igazi gyöngyszem az az, hogy "– ... értesítették a rendőrséget, akik első hívásra nem mentek ki a helyszínre, másodjára pedig azt mondták, mennek majd, de nagyon elfoglaltak, másfél órával később viszont már közölték, hogy ez nem az ő hatáskörük." !!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az igazi gyöngyszem az az, hogy "– ... értesítették a rendőrséget, akik első hívásra nem mentek ki a helyszínre, másodjára pedig azt mondták, mennek majd, de nagyon elfoglaltak, másfél órával később viszont már közölték, hogy ez nem az ő hatáskörük." !!! =))
Nyírfa
Igen, így és oda szoktak a kukásautóból kiesni a szállítani valók. Ilyen szép szabályosan. Elvégre rend a lelke mindennek.
A hazug embert pedig utol szokták érni. Sokszor előbb mint a sánta kutyát.
Eriksson
Ez a rejtélyes valami egy ufóból kidobott megunt használati tárgy volt, amiben elem is volt, de már kifogyott.
Első pillantásra egyértelművé lett, hogy ez a CIA-ra tartozik, mindjárt őket kellett volna hívni, nem egy ellenzéki jelöltet, aki szemlátomást még azt sem tudja, hogy mi a kompetenciája.
reagens
@Eriksson: Gyurcsányt és Szél Bernikét kellett volna azonnal kiértesíteni, mert ez csak valami Fidesz ármány lehetett! :-)))))))))))))))))
Eriksson
@reagens: Leheccséges, mert ahányan voltak, annyiféle magyarázatot adtak. Lácccik, hogy nem egy brancsból valóak. :)))
Így lesz ez a jövőben is?
szaboria1
Ez is lehet egy újabb csalási lehetőség. Ugyan is nem mindenhol volt műanyag urna. Ha volt a pecsétnek száma belehet azonosítani hova való volt.
reagens
@Eriksson: Ijjen ez az összefosás! :-))))))))))))))))))))
Fogják még ezek egymást tépni! :-))))))))))
Eriksson
@reagens: Még egy papírdobozon is vitatkoznak. Mi lesz ebből?!
reagens
@Eriksson: Lehetséges, hogy a gaz ogrék megszerezték a halhatatlanság biztos szavazó kövét és most lefejtve az urnát, azt a derék ellenzéki szoclibek ellen akarják használni!
Esetleg valami hasonló kaliberű magyarázatra számítok még a teljesen megszüntetett és felszámolt ellenzéki sajtóból! :-))))))))))))))))))))))
Eriksson
@reagens: Mikor kellett, megvolt. De már nem kell. Ezért "a padkára, a fűre lett helyezve".
Az nyújork tájmsz vajon tud már róla?
reagens
@Eriksson: Lehet csak a spígel és a frankfurter allgemejnecájtung tudja még, na meg stefán lővenstejn!
Ha ők tudják, hamarosan az egész világ haladó erői fellépnek a felelőtlen urnaszéthagyás ellen és a kis Gréta is a zászlajára tűzi az urnabiztonságot! :-)))))))))))))))))
Eriksson
@reagens: Ezekre az eshetőségekre első blikkre még nem is gondoltam. :))) Elképzelni se merem, mi lesz itt még.
reagens
@Eriksson: Növelik a NATO urnabiztosítási költségvetését és liberális okos urnákat kezdenek kidolgozni. Később feladják a tervet, mert az okos és a liberális egymást kizáró fogalmak. Ezek után a meggyőzés leghatékonyabb eszközére költenek, a rakéta tüzérségre! :-)))))))))))))))))))
Eriksson
@reagens: Szerintem uniós pályázatot kellene kiírni eldobhatatlan papírurnák rendszeresítésére.
papa.49
Száz szónak is egy a vége a söndörök se teljesítették a feladatukat, mivel be volt jelentve, hogy vasárnap ügyelnek a szavazás rendjének betartására, hát ügyeltek arra nehogy valamit találjanak !!!
reagens
@Eriksson: Igen életrevaló ötlet. :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.