A balatonfüredi ingatlanban a legfőbb ügyésznek is van egy apartmanja. A Borkai-szexbotrány kapcsán érintett Rákosfalvy Zoltán ügyvéd ugyanabban a balatoni luxusapartman-házban vett üdülőt, ahol ingatlantulajdonos Polt Péter és a felesége is - írja az Átlátszó

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Így, egy kupacban szomszédolhatnának a szegedi csillaghotelben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Így, egy kupacban szomszédolhatnának a szegedi csillaghotelben.
kereső
@Nyírfa: ottan olllan luxus lakosztályt kivánok nekik, hogy csak éjszaka lássák a napvilágot.
nemkati
@Nyírfa: Nincs annyi cella a Csillagban hogy elférjen ott az összes csaló rabló mutyizós fideszes és a hasonló pereputtyuk.
Lepényleső
És? Bárkinek lehet kétsége,hogy oda sem megy vissza ügyvédje,ebben az életébe?
Nyírfa
@RonaGyuri: Osszi emlegette előszeretettel a szegedi Csillagot a Nolblogon. Emlékszel? :)
fahrenheit451
Lesz itt még minden...
Kifognak dőlni a csontvázak a szekrényből, és akkor jön el a haddelhadd!
Orbán rendszere végérvényesen megrepedt, és a repedés egyre nagyobb lesz, amíg össze nem törik teljesen - maga alá temetve a rendszert, és a rendszert működtetőket.
papa.49
Erre szoktuk mondani ,,EZ NEM LEHET VÉLETLEN,, !!!
Nyírfa
@kereső: Hogy milyen szép is a nap, a csillagok a rácsokon át. Megsokszorozódnak. Nem sajnálom tőlük ezt az élményt.
Nyírfa
@nemkati: Csak talál valami megoldást Botka! Mondjuk, összeköltözteti őket. Sok rossz ember kis helyen is elfér.
nemkati
@Nyírfa: Néha eszembe jut egy brutális cella, a Terror Házában. Akkora, hogy az ember csak állva fér el benne.
Nem kívánok ilyet nekik, pedig megérdemelnék.
Nyírfa
@nemkati: És, ha mindenkit bezárunk a Terror Házába? Mariska háziasszonykodhatna, tárlatot vezethetne. örökre. Gulyás úgyis vágyakozik valamire, ami az idők végezetéig a fideszé.
Jozefina
Vajon ki érdemel majd nagyobb védelmet a pártatlan bíróság előtt Borkai, vagy az ügyvédje??? És ki au, aki el meri vállalni a védelmüket??!!
nemkati
@Jozefina: Már tegnap megírtam Málnának: Győr melletti telkeket vásárolt meg Borkai jó haverja és ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán. Biztos zseninek kell lennie annak, aki jó előre olyan értéktelen földeket vesz, amit pár év múlva hatalmas összegért el fog tudni adni, persze a yachtozós polgármester barátja segítségével. De vajon Borkai miért nem látta meg a lehetőséget ebben? Eszébe nem jutott, hogy az Audi terjeszkedni fog? Miért nem jutott eszébe, hogy a városa számára ez milyen jó bevételi forrás lehet?

A győriek most is védik Borkait, emlegetik, milyen jó polgi, mennyit tett a városért. Hát nem az a polgármester dolga hogy gyarapítsa a város vagyonát hogy tudjon fejlődni? Ez meg ehelyett magának és az ügyvéd haverjának csinálta a jó ügyleteket.
kereső
@nemkati: Nem tudom, hogy a győriek az ATM-et is megdicsérik, amikor kiadja a pénzüket? Nem az a dolga!! egy település polgármesterének, hogy a településért, az ott élő emberekért tegye a dolgát? És lehetőleg ne okozzon károkat, szándékosan. Úgy látszik a győrieknek tök mindegy, hogy 4-7 milliárddal kevesebb került a város büdzséjébe. Helyette, borkai, az ügyvédje, meg még nem tudni. hogy ki is gazdagodott ennyivel. Jó polgi, mi?
nemkati
@kereső: Józan ész és logika nem sok szorult azokba, akik Borkait megszavazták. Ugye, 9-10 éve sokan azt mondták, hogy adjunk egy esélyt 0rbánnak, és meglátjuk, milyen lesz. Most, hogy az ellenzék azzal kampányolt, hogy tegyük tisztába az önkormányzatok piszkos ügyeit, legyen vége a lopásoknak, a korrupciónak és a kiskapuk kihasználásának, most nem sokan akartak esélyt adni az ellenzéknek. Pedig most sokkal inkább meg kellett volna tenni.

Én csak annak drukkolok, hogy a most megszavazott ellenzék valóban tisztakezű legyen, és megtegye a sajátjaival azt, amit Pokorni 2010-ben ígért a sajátjainak, de nemhogy nem tartották be, hanem még díjazták, jutalmat kapott a tolvaj és a csaló.
kereső
@nemkati: kitüntették- simonka!, akit még a polt ügyészség is bűnszervezettel vádol.( bár a btk.módositása miatt-lex simonka- ez valószinűleg nem fog megállni, annyira nehéz lett a bizonyitás).
És igen, !! ezért kellene az mszp-nek, ha még meg akar valamit őrizni az arcából eltávolitani a közéletből mindazokat,akiknek a disznóságai ismertek.Még akkor is, ha éppen most lettek önkormányzati képviselők. El kellene már kezdeni a tiszta kezek politikáját- és ebben az ellenzéknek élen kell!! járnia. Nincs magyarázat, hogy de a fidess, vagy de a borkai független IS! Ha nem igy tesznek - nem tudnak új szavazókat bevonzani, és itélet napig orbán!
nezelodo
Nahát, ezt a véletlent! Erről az jut eszembe, amikor Orbán hisztériás rohamot kapva országos hecckampányt rendezett a Demszky szürke eminenciása miatt, és amint kiderült, hogy a Mesterházy Ernő a Simicska barátja és telekszomszédja Szigligeten, mintha elvágták volna úgy abbamaradt a heccelés. Vigasztalásul a közeli Császárváros polgija felkarolta az "üldözöttet", még a meleg vizet is a város költségére hordatta tartálykocsival a fürdőmedencéjébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.