De a többi fővárosba vezető nagyobb úton is már telítődtek a sávok a közlekedők miatt.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába az M0-s autóúti csomóponttól már telítettek a sávok. Szintén sokan haladnak a 4-es főúton Monornál, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Maglódnál, az 51-es főúton az M0-s autóúti csomópont előtt lassult a forgalom.

Útinform: erős a forgalom az M3-ason Budapest felé

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Dunaharaszti térségében az M51-es autóúti csomópont közelében készüljenek lassulásra az erős forgalom miatt, 10-15 perccel megnőtt a menetidő.

- Pest megyében, a Budakeszi és Budaörs közötti összekötő úton a Farkashegyi repülőtérnél, a 12-es km közelében demonstráció miatt reggel fél 9-ig a fél útpályát lezárták. Torlódásra készüljenek!

Építkezések, terelések

Az M1-es autópályán Budapest és Tatabánya között, két hosszabb szakaszon a 19-es és a 31-es km, illetve a 40-es és az 57-es km között végeznek burkolatfelújítási munkákat. Mindkét irányban sávelhúzásos forgalomterelésre számítsanak.

A 40-es és az 57-es km közötti terelést átépítették, és az Óbarok pihenőt is átadták a forgalomnak.

Az M15-ös autóúti új körforgalmi csomópont építési munkái miatt a 101-es főutat lezárták az M15-ös és az M1-es autópálya között. Továbbá félpályás korlátozást vezettek be az 1-es főúton az M15-ös autóúti csomópontban. A 171-es km-nél jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Napközben torlódásra kell számítani. Ide kapcsolódik, hogy az M1-es autópályáról a 168-as km-nél Hegyeshalom-kelet csomópontban egyik irányból sem lehetséges a lehajtás, valamint ott felhajtani sem lehet az autópályára. Kerülni a következő, 171-es km-nél hegyeshalmi csomópont felé, illetve Mosonmagyaróvár felé lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.