Na de tegyük akkor mindezt félre, Borkai nem lépett vissza, igaz, más, fejlett országokban a tizedéért nemcsak visszalép egy politikus, de lemond, mert hát ilyen ez a showbusiness, ha a kirakatban vagy, elvileg a kirakathoz és a kirakaton szereplő cég (ország) nevéhez méltón kellene viselkedned. Senki sem akar szóját venni egy húsevő vegától, gondoltam én. De nem. Borkai továbbra is azt gondolta, hogy az ő személye garancia a város fejlődésére, arra, hogy a pénz jó helyre kerüljön, például esküvői szalonokba (hogy szép ruhában, Isten színe előtt mondhassa majd ki az igent a szerencsés ara, és hűséget is esküdjön). Borkai úgy gondolta, hogy Géza és Mari kislánya és kisfia is jó példát vehetnek majd róla, mind politikusilag, mind emberileg. Ezt neveznénk elvileg közszereplésnek, a kettő ötvözését, ez lenne szükséges. Lenne.

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az írás azt feltételezi, hogy ebben Borkai dönt.
nevemnick
A dubrovniki kiruccanást lehetséges, hogy a nagyfejűek rendelték meg a családvédelmi oktatófilmhez...
Klubtag
@Aki Én: ...tejesen mindegy ki dönt...Borkai a fidesz-kdnp moralitásának, politikai ars poeticájának állatorvosi beteg lova. Számos hozzá hasonló van egyébként a soraikban a különböző önkormányzati ill. egyéb kormányzati posztokon, csak még nem kaptak ekkora nyilvánosságot.
De, hogy az asszonyok tudnak róla, az hótziher...csak, hát van az a konyhapénz, amiért érdemes eltakarni a kisköténykével a szennyet...Egyébként meg az ilyen példa, amit gyermekeink elé állítanak az már önmagában felér egy ifjúság elleni bűncselekménnyel, pláne ha a poronty kiskorú.
Kíváncsi lennék egy győri felmérésre a 12-18 évesek között, hogy mik is szeretnének lenni...
papa.49
@Klubtag: Hát igen ,,van az a pénz,, de ha megfordítod a dolgot, ő semmivel nem különb a hajón láthatóaktól, mert ő is pénzért teszi szét a lábát !!!
tudode
Borkai ügy csak leképezi kicsiben az országban folyó rablógarázdálkodást, megfűszerezve hazaárulással Simicska,, régi csibész nyilatkozata, kiábrándultsága szerint, úgy ahogy van
.
----- A TELEFONNÁL Simicska Lajos. Teljes interjú.
.
www.youtube.com/watch?v=meulv9I6-5g&t=937s
.
A többi az csak részletkérdés, de Simicska szerint is ezeket a kivénhedtelet is is túl lehet élnie az országnak!!!
görbetükör
Politikusról nem sokat, sőt semmit nem tartok. Mindnek megvan a maga szemetese, nem ő az első és nem az utolsó, aki orgiákban vesz részt.
De vannak azért, ahol adnak a látszatra. Ha valami kibukik, mennek. De legalább ésszel teszi a legtöbb, hogy ne bukjon ki.
De itt még a látszatra sem adnak. Megy a szájkarate a keresztény kultúráról, a libsik pogányságáról, de eszükbe sem jut szégyenkezni, ha nem az általuk harsogott keresztény kultúra normái szerint élnek.
Minden hazugság, minden csalás, minden bűn -- ezt tették a vezetőink az országgal. És mivel fejtől bűzlik a hal, a hasonlóan törvényszegő, csaló, hazug emberek kerültek mindenütt élre és növelik tovább a táborukat.
A kitartó tisztességes, ténylegesen hívő emberek meg viselik egyre nehezedő terhüket.
De rendjén van ez.
Jelenések könyve, 22,11-12:
"A ki igazságtalan, legyen igazságtalan ezután is; és a ki fertelmes, legyen fertelmes ezután is; és a ki igaz, legyen igaz ezután is; és a ki szent, szenteltessék meg ezután is.
És ímé hamar eljövök; és az én jutalmam velem van, hogy megfizessek mindenkinek, a mint az ő cselekedete lesz."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.