Bayer úgy nyitott a hétfői Sajtóklubban, hogy "tényszerű" akar lenni. Ez eleve felkeltette az érdeklődést, ám amikor ennek jegyében kiemelte, hogy Tarlóst Budapesten nem leszavazták, hanem fel, akkor érezni lehetett, hogy csak viccelt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@reagens: bocs, megszakadtam.
Tehát:: Az, hogy a gondolkodó és nem lekenyerezett réteg elunta a tarlósi Budapestet, az jelzésértékű lehet. Most fog a paraszt igazán visszatérni a mentális szintjére és próbálja a fővárost megfojtani. És mivel a Pintér-Polt-Szájernéni is érintett a hatalom életük árán való megtartásában, erre komoly esélye is lehet. Most lenne egy komoly lehetőség a fideszes oligarcbák viselt dolgainak a nép elé tárására. A büntetés csupán illúzió, éppen a fenti trió okán, de legalább megismerhetné a falusi szavazó tömeg egy része. Mert cseléd mindig marad. Ha kiszippantatod pöcét, egy kevés fideszvoksoló mindig fog a gödör alján maradni.
Ha egy csepp esze lesz a mostani vezetésnek, akkor gyorsan pénzhez juttatja a még megmaradt médiáját. Hogy legalább a hangja hallható legyen, ne mindig ""kossuthokon"" kelljen élnie.
A ""csatornában"" pedig élhetnek olyanok is, akik éppen a Fidesz elől voltak kénytelenek oda menekülni. Erről éppen a finn csatornavizsgálók tudnának többet mesélni és amitől a Füstös a legjobban fél, beszélni-vizsgálódni-pénzcsapokat zárni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@reagens: Azt hiszem, hogy az indulatosságot megtapasztalhatod a felettem levőktől. Na látod, ők indulatosabbak, mint én...
reagens
@namihami: Valóban azok! Viszont más bárdolatlansága téged személy szerint nem ment fel! :-)
reagens
@Peller Anikó: Még régebben úgy döntöttem, hogy személyeskedő degeneráltakkal nem beszélgetek. Ezt még mindig tartom!
Gauntlet
@Sámannus: szegény Tini Nindzsa Mutáns Teknősök hogy fognak így kijutni pizzáért, hmm?
sokanvagyunk
Ideje lenne eltakarítani azokat a "megmondóembereket", akik így nyilatkoznak honfitársaikról - akik jogaikkal élve kinyilvánították akaratukat - és döntöttek.
Nessy
@sokanvagyunk: Sajnos vannak, nem kevesen, akiknek ez stílus tetszik, és ennek tapsolnak! Azt azért nem gondolom, hogy otthon ezt szokták meg, de sajnos a környezetük ma erre predesztinálja őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.