Fontos megállapodásokat fogunk aláírni a gazdaság, a szociális biztonság és a sport területén való együttműködésről Vlagyimir Putyin orosz elnök október 30-i budapesti látogatásakor – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek szerdán Moszkvában.

Szijjártó megszólalt Putyin budapesti látogatásáról – ekkor érkezik az orosz elnök

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Pavel Kolobkov orosz sportminiszter találkozója Moszkvában 2019. október 16-án. MTI/KKM/Burger Zsolt

Szijjártó Péter, akinek tárgyalópartnerei között szerepelt Alekszej Miller, a Gazprom vezérigazgatója, Gyenyisz Manturov ipari és kereskedelmi, Alekszandr Novak energiaügyi és Pavel Kolobkov sportminiszter, elmondta, hogy sikerült olyan közös projekteket azonosítani, amelyet harmadik piacon orosz és magyar vállalatok közösen tudnak megvalósítani.

Beszámolt róla, hogy a magyar-orosz csúcson fontos szerepet kap a közel-keleti keresztény közösség védelme. Az orosz elnöki látogatás idejére meghívást kapnak majd a legnagyobb közel-keleti keresztény egyházak vezetői is Budapestre, akiknek személyesen nyújthatnak tájékoztatást helyzetükről – mondta.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tényleg jól jönne végre némi nemzetközi dicséret is, a honi öntömjénezés mellé. De az, hogy ez éppen a Tartótiszttől!?!?! Ez inkább tovább csökkenti az eddigi semmit, mint növelné az orbáni despotizmus respektjét.
Most éppen a finnek ""dicsérik"" a Vezérünket. Hiányzik mellé még a Putyin is?
papa.49
Csatorna fedelek RIADÓÓÓÓÓÓÓ )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
rokker33
Jó sok pénzünkbe fog kerülni ez az 1 napi látogatása! És ha még a papírok is alá lesznek írva még hitelt is vehetünk fel pár milliárdot !!Kell a pénz Putyin bácsinak a csúti talp és seggnyalò cigány meg ad szívesen ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
papa.49
@rokker33: Csak nem a Paks II. indítására érkezik ???
Mikor arr jártan ,,kapavágás,, se volt folyamatban, ja a suska NA AZ MÁR ELFOGYOTT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.