Budapest új vezetése készen áll partneri viszony kialakítására a kormánnyal – hangsúlyozta első nemzetközi sajtótájékoztatóján szerdán Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester.

Karácsony Gergely találkozót kér Orbán Viktortól
Fotó: MTI/Mónus Márton

Ezt pénteki hivatalba lépése után levélben jelzi Orbán Viktor miniszterelnöknek, akitől személyes találkozót kér – fűzte hozzá az ellenzéki politikus.

Karácsony Gergely közölte, még októberben

szeretné összehívni az összes ellenzéki vezetésű város polgármesterét, hogy létrehozzák a Szabad Városok Szövetségét.

Kiemelte, a CEU rektorának levelet küld, amelyben arra kéri, hogy az intézmény a lehető legtöbb tevékenységét, amely nem ütközik jogszabályba, próbálják megőrizni Budapesten.

Kitért arra is: partnerségi viszonyokban gondolkodnak, és ebben nagy segítségére van Tarlós István eddigi főpolgármester, aki – mint fogalmazott – az átadás-átvétel előkészítése során rendkívül korrekt partner volt, és "méltó ellenfél után, méltó barát lesz ahhoz, hogy Budapest főpolgármesterét támogató fellépésével a város érdekét szolgálja". Mindezért szeretné kifejezni nagyrabecsülését – jelentette ki Karácsony Gergely.

(MTI)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Vadászeb legyek, ha ezt most értem! Udvariasan találkozót kért a kormányfőtől! Most ebből hogy lehet levonni azt a következtetést, hogy Karácsony buzi? És ez nem seggnyalás, hanem kulturált viselkedés!
Hiába, vannak dolgok, mit bölcselmünk föl nem ér.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Vigyázz Gergely. Kígyókat kezdtél melengetni a melleden.
reagens
Ezt nehéz lesz összehozni mert Orbán nem buzi! :-))))))))))
Málna
Azt szokták az ilyenre mondani az itteni kommentelők, hogy "tövig benyalt".:-)
Nessy
Vadászeb legyek, ha ezt most értem! Udvariasan találkozót kért a kormányfőtől! Most ebből hogy lehet levonni azt a következtetést, hogy Karácsony buzi? És ez nem seggnyalás, hanem kulturált viselkedés!
Hiába, vannak dolgok, mit bölcselmünk föl nem ér.
CsipkeRózsa
@reagens: 18:01

Orbán lehet nyugodtan buzi, de azt miniszterelnökként nem gyakorolhatja.

Tárgyalni pedig köteles az ország fővárosának főpolgármesterével.
Klubtag
@Nessy: ...főleg, hogy ezt fidesz-kdnp értékrenddel és ésszel nem is lehet felfogni. Számukra az udvariasság, a kulturált viselkedés valami libsi-bolsi csökevény, nekik a bayerzsóti a mérce...
fergeteg
Szeretünk Gergő !!!
Add a nyugdíjasok utazási kedvezményét a fiataloknak. Miniszterelnök leszel
kereső
@Nessy: Úgy elszoktak a poltikai pc.-től, hogy már fel sem ismerik.Csak a bunkó,kioktató,arrogáns stilus a divat orbanisztánban. De jó végre ilyet olvasni-hallani.Kérem vissza ezt a stilust a közbeszédben!
nezelodo
@silber13: A buzik állítólag nem verik az asszonyt...
papa.49
Túlzottan nagy reményeket ne fűzzél hozzá, nem fog ráérni bokros teendői miatt !!!
A kibaszás viszont napokon belül várható, állnod kell a sarat ha talpon akarsz maradni !!!
Nessy
@papa.49: Megmondta most Almádiba, hogy a fideszes ne mondjon rosszat fideszesről! Annál többet az ellenzékről. Nyugodtan tegyen hamis tanuságot felebarátjáról, mert bár tiltja a Tízparancsolat, de majd valamelyik plebános feloldozza és kiró rá penitenciaként két Miatyánkot!
Elvégre ők (státusz)keresztények! Egyébként majd módosítják az önkormányzati törvényeket, oszt jó napot! Kiderítik, hogy mind Soros bérenc, és bevándorláspárti! Kivéve természetesen a fideszeseket!
papa.49
@Nessy: Szerintem még azt se tudja ))))))))))))))))))))
csak úgy....
@Málna: gondolom,nem egy konzervatív lehányiskolában diplomáztál de tudod,hogy mit és hogyan szeretnél! tárulkozz ki...
csak úgy....
@reagens: 18:01... csak ,ha a szeretetteljes és aggodó szömeit nézed,mikor a lörincre,gyermekkori szerelmére néz...
Pegero
Mi a helyzet Geri?!
Máris elkezted nyalni Orbán seggét?
Rájöttél, ha pénzre van szükséged, azt nem a választók fogják neked összedobni.
csak úgy....
@Pegero: ha ebbü indulsz ki,akkor a sarlós és kalapácsos tarlós papi a volt szdszeszes? ...,hogy zabálnám a fidelitasnyi eszödet...
kereső
@Pegero: De pontosan a választók dobják össze. Vagy orbán a saját vagyonából nem ad az ellenzéki városoknak, falvaknak? Nagyon el vagytok tévedve- mert amit a kormány oszthat, azt a fideszre-és a nem fideszre szavazók fizetik adó formájában.az meg még külön pikáns dolog, hogy a legtöbb adóbevételt Budapest termeli -akkó miért is kéne kunyizni? Orbán nem hűbérúr-még- hanem egyenlőre csak az ország miniszterelnöke.
SystemError
@Pegero: Úgy érted, hoyg Viktor kifizeti a 700e-s bankszámlájáról. Az egy csóró geci. Minden haverja meg családtagja már milliárdos ez meg. Annyit is ér amennyije van! :)
csak úgy....
@Pegero: ha a kúrmány bünteti a fövárost,mert buktak ,annak a kari geri issza a levét?
csak a bizonyítékok szaporodnak arról,hogy a fidesz szarik a magyarokra és mindenre magyarországon!
Pegero
@csak úgy...: Ha van fogalmad róla, milyen radikális rendszerváltó igéretek hangzottak el '89-ben az SzDSz patkányok (Kis János, Kőszeg Ferenc, Haraszti Miklós, Solt Ottilia, Tamás Gáspár Miklós, Bauer Tamás, Pető Iván, Magyar Bálint, Rajk László és még sorolhatnám...) szájából, akkor ne csodálkozz, hogy sok embert megtévesztettek (engem is!) és rájuk szavaztak!
Hol van most az SzDSz???
Pegero
@SystemError: Mindenki annyit ér, amennyije van!
Ezt már Lázár János is megmondta!
Neked a kis pöcsödön kívül van még valamid?
csak úgy....
@Pegero: csak a senkitöl semmit számonkérö fideszröl tudok,meg az ígéreteikröl..., nem ám,megent ádám évánál kezded...
Pegero
@csak úgy...: Ott kezdeném, hogy volt egy nagy robbanás, aztán kihült a Föld és megjelentek a dinoszauruszok!
A többbit már te is tudod, legalábbis remélem!
csak úgy....
@Pegero: tudom hát! ha megérem,akkor még 100 évig mondhatom rád,hogy te szerencsétlen hülye...
nezelodo
@Nessy: A fideszben csak az ajtóberúgást, a rendőrrel való vezetgetést ismerik, meg a 2006-ban bemutatott puccskísérletet, ez az alapvető kulturált viselkedés. Ha meg kicsit erőszakosabbak, jön a félvak osztrák nyugger, a jelents fel ha mersz beszólások, a kopaszok forgolódása a választási irodában stb. Hát most visszanyalt a fagyi, hiába a nyomuló fidesz tv és rádiócsatornák közszolgálatinak álcázva, sok helyen kinyílt a szemük az embereknek. Nyugodt lehetsz Orbán ezt meghálálja, felmelegíti a vidéknek a kútadót, a kuszaszem már cukoradót is vizionál, szóval találékony a maffia.
CsipkeRózsa
@nezelodo: tegnap, 19:46

Ez egy jó tulajdonság náluk.
Fantomasz
Egy szavát ne hidd el ,hazudik mint a viztojás ,számító gátlástalan hazug fals tolvaj felcsúti sárosparasztdisznóólban nevelkedett szemfényvesztő manipulátor . Nagyon vigyázz vele !!!
Nessy
Kocsis Máté már megadta a választ! "Majd ha lesz egyeztetést igénylő ügy!" Persze, akkor is majd valamelyik samesz közli a verdiktet!
CsipkeRózsa
@Nessy: Kocsis Máté kinek képzeli saját-magát?
SystemError
@Pegero: Rólam nem volt most szó, a faszomat meg csak az ismeri, aki bekapta te kis légy. Visszatérve akkor szerinted is egy nulla a gyógyszerfüggő. Ennek azêrt örülök, de annak nem, hogy utólag mást állítassz a pöcsömről.
Pegero
@SystemError: A kis pöcsöd helyett ajánlom, simogasd meg ezt a kis tehenet!
Olyan aranyos! Vele mindent med tudsz beszélni.
www.youtube.com/watch?v=BypSQOoIXCY
SystemError
@Pegero: Te is olyan aranyos vagy ezzel óvodás képlinkelgetéssel. Te vagy a képlinkelgető style munkatárs igaz? Mielőtt nekiálltok ilyet dolgozni gondolom felvesztek ilyen mintákat, hoyg ki milyen lesz. Őszintén Durbincs, hogy az istenbe lett?:))))) Értem, hogy legyen polgárpukkasztó, ilyen vagy olyan, bármi ami növeli a nézettséget itt vagy a fidesz malmára hajtja a vizet, mert valamelyik biztos! :) Szóval te csak idiótácskát játszol, de ne izgulj egy percig nem gondolom, hogy az lennél..:) Durbincs hogy az istenbe jött? :)
Pegero
@SystemError: Durbincs volt, Durbincs van, Durbincs lenni fog!
m.blog.hu/sp/spoiler/image/panirkutya/durbincs.jpg
Olyan, mint Lenin!
Van még kérdés?!
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ki a sitten csak Csudafurulya néven szalad ? maga ide buzizik ? kabátját tárongatva ?+ +maga @dr. prédikátor: ki vérfertöző ,és döngeti az unokatesóit ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. January 25., 21:19
Súlyos baleset történt az M3-as autópályán
Szórakozás - 2021. January 25., 20:26
Gáspár Evelin luxusautót vezet