Eddig csak közvetve utalt rá, a választókra bízta a döntést.

Orbán Viktor végre elmondta véleményét a Borkai-botrányról

A Hír TV-nek végre nyilatkozott a Borkai-ügyről a miniszterelnök. Orbán Viktor azt mondta, a választások eredményét befolyásolhatták a győri polgármesterről, Borkai Zsoltról nyilvánosságra került felvételek.

Bár nem feladata, hogy egyetlen magyar ember, vagy akár politikus magánélete fölött is pálcát törjön, de kötelességének érzi kijelenteni, hogy

bizonyos dolgok a Fideszben nem férnek bele. Ezért Borkai Zsolt el is hagyta a pártszövetséget.

Arra a kérdésre, hogy nem kellett volna Borkait lemondatnia, Orbán azt felelte, nem lehetett, mert akkor egyetlen jelölt indult volna a győri polgármesteri címért. 

Meg kellett várnunk, hogy a győriek eldöntsék, hogy mit akarnak

- fogalmazott Orbán.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
"Meg kellett várnunk, hogy a győriek eldöntsék, hogy mit akarnak" és akkor az lett tanulság, hogy ezt akarják!

Lófaszt te patkány, le akart mondani, te nem engedted és becsaltátok, hogy lám így is a fideszt akarták ezen a kritikus helyen. Ha ott vesztettetek volna az alapvetően határozta volna meg a politikai retorikát, bár szerintem így is ez a téma...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
"Meg kellett várnunk, hogy a győriek eldöntsék, hogy mit akarnak" és akkor az lett tanulság, hogy ezt akarják!

Lófaszt te patkány, le akart mondani, te nem engedted és becsaltátok, hogy lám így is a fideszt akarták ezen a kritikus helyen. Ha ott vesztettetek volna az alapvetően határozta volna meg a politikai retorikát, bár szerintem így is ez a téma...:)
Mary
Nesze semmi fogd meg jól
Mondott is valamit meg nem is...
Az osztákoknál egy hangfelvétel miatt a kormány felfüggesztette magát, nálunk meg dicsőség az erkölcstelenség és a korrupció
Nessy
@Mary: De csak fideszes esetében! Mellébeszélés az egész szöveg!
Bla-bla-bla...
csak úgy....
"bizonyos dolgok a Fideszben nem férnek bele. Ezért Borkai Zsolt el is hagyta a pártszövetséget." még mindíg ott lebeg a fidesz fölött a kérdés,hogy toszott vagy nem toszott? azzal mikor kezdenek foglalkozni,hogy miböl?
Józsipapa
ez a véleménye ??? - ez egy nagy semmi ; kész átverés
youtube.com - az ördög ügyvédje
Halász Jani szórakozásáról még biztos nem tájékoztatták
Józsipapa
" Van ami nálunk nem fér bele " - mondja ; de azért az belefért, hogy dajcskábítószert nem fogyaszt tamás sportminiszterként felcsinálta a titkárnőjét; magoszos magda félrekúrása; vak komondoros asszonyverése;
tőkés püspök asszonyverése;
F_Viktor
"bizonyos dolgok a Fideszben nem férnek bele. Ezért Borkai Zsolt el is hagyta a pártszövetséget."

O'szt csak ezért kellett borkait kötelesék elé licitálni? Ha csak erről lett volna szó, elég lett volna egy fél perces telefon, egy SMS, vagy egy email.
Nekik hat-szemközt valamit nagyon meg kellett beszélniük.
csak úgy....
@Pegero: te ócsmány liberális letté,vagy az is vótá? rajtatok a semjén sem ösmeri ki magát,pedig az szent ember...
Borsodi
Ezt a szöveget melyik tanácsadója írta? Lefordítva maradj te nyugodtan kilépsz a fideszből látszólag,de maradsz polgármester,minden csoda három napig tart aztán elfelejtik és folytathatod ott ahol abba hagytad.Így volt ez másokkal is.
RonaGyuri
Gátlástalanul hazudik és ebben a közbeszéd is segíti!! =))
Lassan mondom Borkai esetében a drogozás és a kurvázás a legkisebb gond!!!
lampa laz
Még a "nagyember" is elismerte, h náluk az élvezetbe a dugás nem, csak a lopás fér bele...
nemkati
@Józsipapa: Asszonyverésben 0rbán mutatott példát.
kereső
És végül is mi volt a véleménye? Mert a "bizonyos dolgok"-ból nem derül ki, hogy mi nem fér bele a fidessben, bár gyanitom, hogy a qrvázásra gondolhatott- arról is csak azért mert kiderült, és kissé megtépázta a "keresztény dns " szómágiát.
Micsoda egy képmutató miniszterelnöke van Magyarországnak.Vagy van valaki aki úgy gondolja, hogy orbán most pártelnökként mondta ,amit mondott?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ebben persze van ráció

Nickgrabowszi szokása szerint átlát a dolgokon, de most az egyiket benézte

A b1.blog szerzője „A Fidesz megtalálta a vasárnapi vereség 10 fő felelősét” című postjában elemzi – a tőle megszokott módon – a választások eredményét és a kapcsolódó hangzavart. Az érdekes és szellemes elemzés 7. pontja azonban mellément, nem is kicsit:
„7. A közvéleménykutatók
Eszerint a kormánypárti cégek, mint a Századvég és a Nézőpont elmérték a dolgok állását, ezért a Fidesz nem tudott reagálni, mert azt se tudta, hogy kell.
Alighanem Mráz Ágoston Sámuel nyilvános kivégzésével lehetne kezelni ezt a problémát. Mert az természetesen fel sem merülhet, hogy MÁS azt közölte, amit mért, és azért mérte azt, mert az emberek tartanak a következményektől, ha idegeneknek - pl. kérdezőbiztosoknak - elmondják a véleményüket.”
Túl azon az általános tényen, hogy a matyar rögvalóságban az ilyetén matatások teljes mértékben inrelevánsak:
manipulált kérdések,
manipuláló kérdezők,
a tényektől elvonatkoztatott értelmezések
és a matematikai alapokat nélkülöző szituációk!!!
Meg kell jegyezzem, hogy az említettek ab ovo megrendelésre dolgoznak, mármint az eredményt rendelték meg tőlük! =))
lusta
@RonaGyuri: Valahogy Simonka nem zavarja őket.
colibri
@csak úgy...: TEGNAP 21:59 Hogy miből, azzal nem foglalkoznak, hiszen tudják! Ők pontosan ugyanúgy gazdagodtak/nak, mint Borkai.
RonaGyuri
@lusta: ahogy a klasszikus vicc mondja: a NER-társak nem lopnak, csak kiegészítik hiányos eszközeiket=))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja és mikor Kovácsról kiderült, hogy barátnője van az botrány volt. Matolcsynál ez nem volt gond, hogy Tompikáról ne is beszéljünk! =))
sokanvagyunk
Vasárnap százezrek döntöttek úgy, hogy bár nem baloldali érzelműek, támogatni mégis őket fogják szavazatukkal - Orbán szavait idézve: mert "bizonyos dolgok nem férnek bele" a normálisan élő és gondolkodó agyába.
Málna
Tökéletesen érthető és logikus, amit mond. Gondolom, pont ezért nem tetszik sokaknak. Bár nekik általában amúgy sem tetszik semmi.:-)
nemkati
@Málna: Hogy mit mond, az tök mindegy, ő mondta hogy ne arra figyeljünk. Hanem hogy megakadályozta, hogy Borkai a választások előtt lemondjon. Újabb adalék ahhoz, hogy a Fideszben, a KDNP-ben, a kormányban és mindenütt ahol uralkodik, 0rbán nélkül már levegőt se vehet senki, ha ő nem bólint rá.
Málna
@nemkati: Jól van ez így. Erős vezető, nézd meg az elmúlt évtizedekben milyen egységben tartotta a pártot. Keveseknek sikerül. Akkor meg miért ne hallgatnának rá?
nemkati
@Málna: Erősnek erős, de ahogy 0rbán működik, az nem egy örömmel vállalt együttműködés, hanem egy erőszakos kényszer. És persze óriási korrupció. Aki igazodik, az jól meg van fizetve, aki nem, az repül. Hát, mit mondjak, a magyarok jó része nem az az egyenes gerincű valaki, aki ragaszkodik az igazához és a tisztességéhez. Ezért van az, hogy a magyarok másik részét, amelyik viszolyog ettől, taszítja az, ahogy az ország dolgai mennek.
Málna
@nemkati: Én nem látom a kényszert. Aki a Fideszen belül politizál, annak el kell fogadnia, hogy Orbán a főnök. De van élet azon kívül is, mint most a választásokon láthattuk.
Az pedig magától értetődő, hogy aki nincs tűzközelben, az viszolyog a belső kör módszereitől. De ez az ellenszenv csak addig szokott tartani, amíg az illető nem kap esélyt, hogy saját maga is közéjük tartozzon.:-)
nezelodo
Ez nem elsősorban Borkai botránya, hanem annak a pártnak, amelyben bizonyítottan már többekről kiderült, hogy sem nem keresztények sem demokraták, és távolról sem a haza érdekeit szolgálják, hanem közönséges tolvajok.
nemkati
@Málna: A kényszert úgy értem, hogy aki egyszer belekerült a Fidesz által kreált körbe, azt már a kényszer tartja bent. És előbb-utóbb legyűri a hányingert, amit akkortól kezdett érezni, amikor belülről megismerte. Nagyon kevesek hagyták még ott, és még kevesebb, akikről tudunk, de azért vannak.

És én nem mondom, hogy jól van ez így, inkább nagyon nem jól van ez így. Nekem kívülről is hányinger.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.