Orbán Karácsonyról is beszélt egy exkluzív interjúban, ahol azt mondta, együtt fognak működni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak ne tévedjünk

„Orbán: Van, ami nálunk nem fér bele”

Őfenesége megnyilatkozott az úgynevezett Borkai ügyben és kifejtette, hogy: „Orbán ezután elmondta, hogy nem feladata pálcát törni bárki magánélete felett, de egy politikai közösség vezetőjeként el kell mondania, hogy van, ami náluk nem fér bele, ezért Borkai Zsolt elhagyta a Fideszt.”
Igen jól látod Wazze – ahogy várható volt – nem hagyott kétséget miről szól a dolog: Borkai magánéletéről. Őfeneségének CSAK a drogozással és a kurvázással (pontosabban, hogy kiderült) vannak gondjai. Az, hogy maffia szerű hálózatban loptak, sikkasztottak csaltak és hazudoztak az nem gond! =))
Az náluk bőven belefér, sőt büszkék is rá! =))
Aki Én
Nincs kérdés. A magánügy kurvázás nem fér bele, milliárdok egyértelmű ellopása belefér, még csak egy kérdés sem merült fel. Szerintem nincs élő ember 20-as IQ felett, aki ne értené ezt.
Borsodi
Igen a fidesznél kurvázni csak itthon lehet nem külföldön,lopni főleg itthon érdemes mert az nem ütközik törvénybe.Látszólag kilép a fideszből de továbbra is benne lehet a mutyiba.Orbán nem engedte hogy le mondjon.ő akarta hogy maradjon tovább polgármester,pedig Kövér leakarta mondatni.Akkor mi is nem fér bele?
kereső
@RonaGyuri: Na de, ha ez a legfőbb politikájuk ( lánczi szives közlése- máig ki vagyok akadva amiatt, hogy ez az ürge egyáltalán a közelébe mehet a "Közgáznak")-akkor miért is ez lenne az ok? A fidess "keresztény értékrendjébe" nem fér bele a "magánügy". Csak a kipcsak vér, meg a nemzeti szuverenitás sajátos felfogása- a kazah elnök törzsi vezető Magyarországon, meg a magyar történelem átirása kényükre-kedvükre, meg háborús bűnösökkel ölelkezés-pacsizás, meg köztörvényesek idelopása diplomáciai mentességet biztositó járművel, meg az orosz kémbank, meg a baltás gyilkos kiadása...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.