Nemzetközi eseményektől, konkrétan a Brexit-folyamat alakulásától függ, hogy Orbán Viktor a hagyományoknak megfelelően mond-e ünnepi beszédet október 23-án – válaszolta az MTI érdeklődésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Kiderült, mitől függ, hogy mond-e beszédet Orbán Viktor október 23-án
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Egyelőre bizonytalan, hogy a Brexit-folyamat miatt szükséges lesz-e még októberben újabb EU-csúcs megtartása, és ha igen, melyik napra hívják azt össze.

Amennyiben október 23-án nem kell uniós csúcson Brüsszelben Magyarországot képviselnie, Orbán Viktor természetesen ünnepi beszédet mond Budapesten

- mondta el a Havasi Bertalan, hozzátéve: a kormányfő már csütörtök reggel óta Brüsszelben tárgyal, ahol ma és holnap kétnapos ülést tart az EU állam- és kormányfőiből álló Európai Tanács; ennek egyik fő témája éppen a Brexit lesz.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
De a jó qrva életbe. Az uniós külügyminiszterek tanácskozása a sziriai helyzetről nem volt fontos, szijjártó magyar külügyminiszter inkább a török nyelvű diktatúrák tanácskozására ment? Orbánnak meg nem olyan fontos a magyar nemzet ünnepe, ő meg inkább megy Brusselesbe, hogy vétózni tudjon- ne legyen megállapodás, mert minél rosszabb, annál jobb neki. Nem, nekem nem hiányzik- és nem is szivesen venném, mert olyan messze állnak 56 eredeti céljaitól, mint a kereszténységtől. De ez azért jelzés értékű. Bezzeg, ha székely templom zászlót kéne avatni, azt ki nem hagynán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@justhpeter: Hol marad a Gyurcsány, GyurcsányNÉ és a Soros? Neked nem hiányoznának legalább egy-egy lábjegyzet erejéig?
Málna
@kereső: 15:08 Elképesztő, hogy mindenbe bele tudtok kötni. Ha mond beszédet, az a baj, ha nem, akkor meg az.
silber13
@Pegero: Ne röhögtesd már ki magad a szokottnál jobban! Mellesleg Fleto meg tudja csinálni, mert a Fletó sportol, nem úgy, mint ez a széthízott sivatagi rinocérosz4
namihami
@Pegero: Kösz a rengeteg Putyint. Csak kérdezem én, minek?
A KGB-s Big Brother ""barátsága"" inkább taszítja a világ műveltebb felét, mint vonzza. Persze ez egy beosztottnál nem számít. A csicska akár szereti, akár utálja, parírozni kénytelen. Nyilván van valami a kezében, ami a szőnyeg szélén tartja a Mi Nagyvezérünket.
Greg
@Málna: Ez még semmi, de legnagyobb bűne a létezése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.