Az alkotmánymódosítás nem szerepel az országgyűlés őszi ülésszakának törvényalkotási programjában – közölte az Index kérdésére Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Arra a kérdésre, hogy miért, Kocsis azt felelte: „Mert nincs rá okunk”.

A Fidesz meghátrált:nem módosítják az alaptörvényt

A kérdés azután vált aktuálissá, hogy a Fidesz szeptember végi tisztújító kongresszusán több kormánypárti képviselő is azt mondta, hogy az önkormányzati választások után várhatóan elő fog kerülni az alkotmánymódosítás.

Az alkotmánymódosítás vélhetően nem került le teljesen a napirendről, azonban korábbi információink alapján az őszre tervezett Alaptörvény-módosítás elhalasztása összefügg azzal, hogy a Fidesz elveszítette Budapestet.

(index.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Attila

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Nessy: Ez mindig így van volt lesz!Egyik fideszes gyökér sem tudja mire szavaz csak van egy nagy piros gomb és mikor világít meg kell nyomni! ᕙ( • ‿ • )ᕗ!A csimpánzok már megtudták tanulni a fidesz birkáknak sem okoz különösebb gondot!! Saját véleményük biztos hogy van csak épp a nagy főnök leszarja mint mikor a bajszos szar3 próbált intézkedni Orbán helyett!!!୧(^ 〰 ^)୨
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Most levették a napirendről, majd tavaszra előveszik, és becsomagolják egy "saláta törvénybe", aminek az a lényege, hogy egyetlen képviselő sem tudja, hogy tulajdonképpen mit is szavaz meg!
rokker33
@Nessy: Ez mindig így van volt lesz!Egyik fideszes gyökér sem tudja mire szavaz csak van egy nagy piros gomb és mikor világít meg kell nyomni! ᕙ( • ‿ • )ᕗ!A csimpánzok már megtudták tanulni a fidesz birkáknak sem okoz különösebb gondot!! Saját véleményük biztos hogy van csak épp a nagy főnök leszarja mint mikor a bajszos szar3 próbált intézkedni Orbán helyett!!!୧(^ 〰 ^)୨
Eladott Ország
Ilyen birodalmi játszma ez. A nagy úr jóváhagyása nélkül nem lehet csinálni semmit. A nagy úr parancsol, a nagy úr sajátjait is a senki vagy kategóriába sorolja. Pincsiként állnak előtte a seggnyalói, és várják, hogy kockacukrot vagy rúgást kapnak. Még mindig. Ha valaki azt merészelte hinni, hogy a nagy úr feladja, az nagyot tévedett. Tudják, ha egy diktátornak megpróbálnak belemászni az egójába, a hiúságába, a hatalmi vágyaiba, akkor megborosodik, mint egy ló: és jön a csak azért is bosszú mindenhova, mindenkire érvényesen. És most a választásokon potyogni kezdtek a koronájából is a drágakövek. Igazgyöngye sosem volt ennek a nagy úrnak, hamis gyöngyökből pedig nem szoktak koronát fabrikálni.
Orbán totál megbokrosodott, de nem ugrik félre, mert magyar haza csak vele lehet. Édes hazám, tiéd vagyok, te az enyém, amíg ki nem fosztalak. Csakhogy közben idő lett, nagy úr! Kevesebben törődnek bele abba, hogy mit művelnek Fideszék a maffia alvilágban. Az ellenzéknek, a józanul gondolkodó és demokráciában élni akaróknak ezt a félelemből adódó orbáni megvadulást kell kihasználnia. Rohadt nehéz lesz, de el kell kezdeni – Győrtől Kaposvárig. Meglátják, az átvert, rothadó, vesztes, narancssárga ludak is a disznókat akarják legyőzni. Van egy – Orbánra pontosan ráhúzható – mondás: a bosszú mindig a kis és keskeny elme gyenge öröme. A magyar nagy úrtól ezt az örömöt vegyük el, számolgathassa buggyos gatyája ráncait.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 22:04; Ne aggódjál te fidesz marha, azóta már utolértük Ausztriát. Nos ez nem a Kolozsvári szalonnából való hír és tartsad továbbra is a fidesz seggében a fejed! Epedve várom a nyolcaskából, az origóból a pesti prostiból a mandinerből, vagy a munkásőr demokrata újságból,az ipari méretekben hazudozó és valóságot hajlító KESMA-ból a nagyszerű kormányfelszopó híreket! Csak az a szomorú, hogy ezt is közpénzből tartjuk el! Sajnos a fikázáson kívül ezidáig csak a birka bégetett ki a fidesz szaros pofádból.
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/10/70450900_455650101688734_2264837710898266112_n.jpg
tudode
Ilyen már volt anno 2002-ben
.
---- APEH: a hosszú bájtok éjszakája
.
www.kisalfold.hu/velemeny/apeh-a-hosszu-bajtok-ejszakaja-142480/
.
!!!
lusta
Persze, hogy nem lesz alkotmánymódosítás. A nem létező Alkotmányt nem lehet módosítani. A tákolmányukkal meg azt csinálnak, amit akarnak.
Eladott Ország
@Pegero: Börtönben rohadtok meg!
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/71908872_1679113038889503_4325813046745235456_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQmnQXoAjQGPfEb8ibfav-NPfTejbh72PNNIe2WIg0vmErMpVYPbN6MKsmP_QCa-lvs&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=345303351b4ba1d720dc9acedd2fdfed&oe=5E2ACEDB
Kár hogy anyád nem a WC-re ült, amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te mocsokláda!
kanadaihirlap.com/wp-content/uploads/2019/09/Orban_tron_comicstyle.jpg
Szent István korában olyan sem volt, hogy a közbeszerzéseket kizárólag a csókosok kapják, s ebből kifolyólag a miniszterelnök és családja, valamint baráti köre pofátlan mértékben gazdagodjon. Ha az uralkodó ilyet tapasztalt volna, azonnal leváltja az illetőt, karóba húzza, felnégyeli és mellékbüntetésként ezer más módon fejezi ki nemtetszését. És az sem volt mindennapos, hogy a kormány egyik minisztere következmények nélkül kijelenthesse, hogy a miniszterelnök és a főpolgármester közötti megállapodás, amely a főváros fejlesztését szolgálja, csak akkor érvényes, ha a választáson a miniszterelnöknek kedves személy győz. Ha Szent István ilyet hallott volna, bekéreti Gulyás Gergelyt, és azonnali hatállyal forró ólmot önt a fülébe, majd érdemei elismerése mellett, megrendült egészségi állapotára való hivatkozással elküldi őt az édes anyukájába.
Eladott Ország
@Pegero: Megleptél, mint Győzikét a logikai játék.
i.pinimg.com/originals/47/bb/b4/47bbb4a6df7a9cded446f288769aca80.jpg
Ha elég kitartó vagy, minden lehetséges!
i.pinimg.com/originals/4d/77/ed/4d77ed29bc932255df170de3f1d29893.jpg
A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert nap mint nap meg kell küzdened mindenkivel, akinek nincs!
i.pinimg.com/originals/2d/61/20/2d61206997b0370f935769fad1fd11f8.jpg
Rockxy
a fidessz meghátrált kérem, mer diktatúra van, méghozzá fidesszes.
ALAF
SystemError
@Rockxy: Ezek már nem fognak működni, váltsatok...:)
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:45; Orbán: Soha nem is volt más terv, mint magánvagyonra váltani ennek a pár millió szájtáti hülyének a hitét.
uploads.disquscdn.com/images/c3ecbf350bc87bd98cb10b4ded2413b89d3fb144e7e8905dafcdede3c9efff0e.png?w=600&h=903
Nemzeti inzultáció: a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h
Rockxy
@SystemError: Ja, igaz!
liberális diktatúra van, méghozzá karácsonygergelyes.
a fidesz meg megy a krumplilevesbe.
SystemError
@Rockxy: Szerinted ma Magyarországon liberális diktatúra van? :) Tudod, hogy megkeseredettség káros az egészségre.. Ha te most nem érzed magad nyeregben Viktor fajtárs-elvtárssal, akkor mi lenne jó számodra most őszintén? :)
Rockxy
@SystemError: Már régóta az elégedetlenség, a felelősség hárítása, a másokra mutogatás paródiáját igyekszem bemutatni.
Elhiszem, hogy a célcsoport nem érti.
Tudom, hogy amit itt firkálok, az nem előremutató, nem a megoldásról szól, sőt sokszor marhaság.
De mindig benne van az, hogy itt is, és máshol is az emberek többsége naiv módon a politikusokat hibáztatja mindenért.
Hát így... :)
Eladott Ország
@Pegero: tegnapo, 12:54; Itt vagy már megint te végtermék, te fideszes szellemi vakondtúrás csillagos eget súroló világítótorony a sötét magyar éjszakában. Úgy látom, te valószínűleg a fidesz perselynél akadtál el és az agyhalott fidelitas orbánjugendképzőnél. uploads.disquscdn.com/images/19fdd6d96d81b70d9f3fe815e6deef47548be70f9ca01a2ed8e4c5ec4ef5037e.gif?w=600&h=385
A nagyképű, hőzöngő, öntelt szófosáson kívül, a híreket kellene kommentálni, de úgy látom ez magas neked, mint nyúlnak a lórács.
Sanding
A Fidesz kikapott Budapesten és pár vidéki helyen. Végre megértette az ellenzék, hogy össze kell fogni, mert ennyi primadonna nem kell! A helyükben óvakodnék a túlzott önbizalomtól és most a legnehezebb része következik a választásoknak: dolgozni kell!
Itt az alkalom bemutatni a tehetséget, a konstruktivitást, az ötleteket és az alternatívákat. Hatalmas a tét. Ha a Budapestiek ezt nem fogják tapasztalni, nagy jövőt nem jósolok a mini forradalomnak!
kereső
Ezt nem hiszem. Orbán nem szokott meghátrálni, ezt pedig ő hirdette meg. Szerintem csak még aljasabb dolgokra készülnek. Nem hiszek a "békülékeny" hangnemnek sem. Fennen hirdetik ott fenn az együttműködést- miközben mindenhol ott tartanak be, ahol tudnak. Ismerős? Nekem igen. 2002-ből. A bukás után hirdette meg kövér.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 17:22; Csak többsége nincs a fidesznek hozzá! Börtönben rohadtok meg!
Eladott Ország
@Pegero: olkt.hu/wp-content/uploads/2019/10/73168443_2380495785523440_4709470105791102976_n.jpg
“A fideszesnél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem fideszes ember számára. A fideszes nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A fideszes eltorzult lélek! Egészséges szellemű magyar ember nem lehet fideszes! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fideszes szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a párt érdeke vagy a fideszesek személyes boldogulása így kívánja.”( Szolzsenyicin átirat )
advocat
A gránitalapú alaptörvény NYOLCADIK módosítás - 2011 óta - azért világrekord. Az amerikait 200 év alatt csak kiegészítették. És az csak 13, ha jól tévedek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.