Balogh Samu lesz Karácsony Gergely kabinetfőnöke – írta a Népszava. Balogh a főpolgármester kampányában is aktív szerepet vállalt.

Megvan! Ő lesz Karácsony kabinetfőnöke

Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester érkezik hivatalának átadás-átvételére a Városházán 2019. október 17-én. Mellette munkatársa, Balogh Samu várostervező. MTI/Kovács Tamás

A lap szerint Balogh várostervező szakember, ő volt a felelős a megválasztott főpolgármester programjának megírásáért. Hozzátették:

a programot egy 20-25 fős tanácsadó testület írta, de egyes részeit Karácsony jegyzi.

Az Index azt írja, az új kabinetfőnök korábban egy városi sétákat szervező cégnél dolgozott, ennek honlapján azt írta magáról, hogy „talán szakmai ártalomról van szó, de Budapest esetében számomra mindig az a legizgalmasabb kérdés, hogy mit lehetne másképpen, jobban csinálni”.

Balogh idén januárban egy blognak adott interjújában arról beszélt, hogy Budapest a maga kategóriájában Európa top 3 legszebb városa lehetne, szerinte hatalmas lehetőségek vannak még benne.

Az igazi erőforrást, az igazi lehetőséget azonban a városban a lakók jelentik. Azt kell elérni, hogy törődjünk a városunkkal. Ennek pedig két oldala van: egyrészt a városvezetésnek teret kell engednie a városlakóknak a beleszólásra, a városlakóknak pedig felelős és aktív módon ebben részt kell venniük

– nyilatkozta a Járókelő blognak.

Forrás: Index, Népszava

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
...és a nagy turisztikai őrületbe talán beleférhet egy szükséges számú nyilvános WC is...mikor gyerek voltam (persze ez régen volt, abban a bizonyos kádári átkosban) 5-6 órát simán el lehetett sétálgatni a prominens helyeken, mert volt hova menni a szükség jelentkezésekor. Nem kellett bekönyörögni magát az embernek valami kötelező, drága fogyasztást elváró helyre, hogy könnyíthessen az ember magán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
na és a Normafa rétes mogorva kiszolgálásához már a káposztás rétesnek is stikkje volt 420 -ért , még jó hogy kértem rá cukrot
ila51
Nekik jár a stylist , legalább is van értelme , jó az anyag :)
Fantomasz
@Málna: Bocs málna !
De pontosan nem értettem mit akarsz ezzel ,nem arról volt szó ki mihez fér vagy nem fér hozzá .
Arról beszéltem milyen nemhagyományos éttermi szolgáltatást ( gyorsétterem ,kifőzdelánc ,büfé ,lehet akár egy lakókocsibüfék láncolata ) szeretnék látni és igénybevenni étkezés céljából Budapesten akár a nap 24.órájában is amikor éppen kedvem van .
Mary
@Fantomasz: a kilakoltatást elintézi az új főpolgármester, most jelentette ki, hogy minden kilakoltatott embert Bp en el kell helyezni
A gyrosról és kínairól annyit, hogy több magyar eszi màr mint a tucskos lángost
Magyar kaját tudsz otthon főzni
A megnyilatkozasod total szocis, ahol csak magyar ételeket lehetett kapni
Hidd el.Európában élsz, ahol a nemzetek megpróbálják elfogadni egymás kultúrájàt és gasztronomiàjàt,ami váltotatosabbá teszi az életet
Tudod èn külföldön élek, jartam több európai nagy városban, ahol megismethetten nem.csak a káposztás tésztát
Dr plágium
Kihagytátok a hulladékgyűjtő edénykéket :)) Nagyon ritkán vannak elhelyezve, ráadásul leszedték róluk a csikk tartókat. Szépen gyűlnek a csikkek a fák tövében (már ahol van fa), vagy a parkoló autók között. Van olyan hogy két saroknyi távolság van két szemetes közt.
Fantomasz
@Mary: Értem persze , és üdvözöltem is a utcára kirakás betiltását .Már ideje volt !
A multikultiban is igazad van valahol ,( bár én nem támogatom itt ) viszont szerintem ez sablonszöveg .Ugyanis néhány kérdés felmerül Budapest vonatkozásában .1, A kb 10 éves válságban miből éltek a kínaik ? ( éttermeik hogyan maradtak fenn amikor nem volt vendég )
? 2 , A török , kurd arab étkezők miért pont épp a közelkeleti északafrikai elvándorlás kezdete előtt nyiltak meg tömegével Budapesten ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.