Balogh Samu lesz Karácsony Gergely kabinetfőnöke – írta a Népszava. Balogh a főpolgármester kampányában is aktív szerepet vállalt.

Megvan! Ő lesz Karácsony kabinetfőnöke

Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester érkezik hivatalának átadás-átvételére a Városházán 2019. október 17-én. Mellette munkatársa, Balogh Samu várostervező. MTI/Kovács Tamás

A lap szerint Balogh várostervező szakember, ő volt a felelős a megválasztott főpolgármester programjának megírásáért. Hozzátették:

a programot egy 20-25 fős tanácsadó testület írta, de egyes részeit Karácsony jegyzi.

Az Index azt írja, az új kabinetfőnök korábban egy városi sétákat szervező cégnél dolgozott, ennek honlapján azt írta magáról, hogy „talán szakmai ártalomról van szó, de Budapest esetében számomra mindig az a legizgalmasabb kérdés, hogy mit lehetne másképpen, jobban csinálni”.

Balogh idén januárban egy blognak adott interjújában arról beszélt, hogy Budapest a maga kategóriájában Európa top 3 legszebb városa lehetne, szerinte hatalmas lehetőségek vannak még benne.

Az igazi erőforrást, az igazi lehetőséget azonban a városban a lakók jelentik. Azt kell elérni, hogy törődjünk a városunkkal. Ennek pedig két oldala van: egyrészt a városvezetésnek teret kell engednie a városlakóknak a beleszólásra, a városlakóknak pedig felelős és aktív módon ebben részt kell venniük

– nyilatkozta a Járókelő blognak.

Forrás: Index, Népszava

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
...és a nagy turisztikai őrületbe talán beleférhet egy szükséges számú nyilvános WC is...mikor gyerek voltam (persze ez régen volt, abban a bizonyos kádári átkosban) 5-6 órát simán el lehetett sétálgatni a prominens helyeken, mert volt hova menni a szükség jelentkezésekor. Nem kellett bekönyörögni magát az embernek valami kötelező, drága fogyasztást elváró helyre, hogy könnyíthessen az ember magán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fantomasz
Ez mind szép ! Örülünk hogy top 3 város lehetne de, a benne élők szempontjait is vegyék figyelembe hogy végre
normálisan vegzálás ,baxtatás , kilakoltatás nélkül , biztonságosan élhessék a hétköznapjaikat , nem kebababos giroszos xart és kinai moslékot akarunk zabálni minden sarkon hanem Magyar kaját szeretnénk burkolni ha lehet .
Legyen egy látható kibaxott posztos rendőr az utcán ahol kell .
Köszönjük előre is !
Málna
@Fantomasz: Nem jutsz magyar kajához?
Fantomasz
Ja igen ,elfelejtettem !
Lehessen kapni cigarettát este 10 után is vagy mindenhol vagy a boltokban ,vagy legyenek nyitva a T betős xarok .
Éjjel 2 kor munkában elfogyott a cigarettám ,egy 900 ft os doboz kibaxott cigit 2400 -ért hozott a taxis kituggya honnan .
Szóval 3300 ba került a füstölnivaló ,a külföldiek sem tudják hol és hogyan jussanak hozzá Orbán .Tarlós csodálatos városában . :-(((((((((((((((((((((((((((((( És rakjanak ki tömegével ,k,,,va hamutartókat mert mindenhol szét van dobálva a csikk csak a k...szott busznegállóban nincs . :-((((((((((((((((((((((((((((((((( Köszönjük előre is .!
Klubtag
...és a nagy turisztikai őrületbe talán beleférhet egy szükséges számú nyilvános WC is...mikor gyerek voltam (persze ez régen volt, abban a bizonyos kádári átkosban) 5-6 órát simán el lehetett sétálgatni a prominens helyeken, mert volt hova menni a szükség jelentkezésekor. Nem kellett bekönyörögni magát az embernek valami kötelező, drága fogyasztást elváró helyre, hogy könnyíthessen az ember magán.
Fantomasz
@Málna: Igen bakker ! Rántotthúsos zsömlét akarok ,nem azt a xart minden sarkon , miért? baj ?
Fantomasz
@Klubtag: Nagyon helyes ! Bingó ! Jól beszéltél ,nyilvános retyi . Köszönjük , kérjük !
Várjuk a további ötleteket , összeszedjük ,benyújtjuk mint kérelem .Mit kíván a normális budapesti K2 20 címmel !
Fantomasz
Ne bontsák szét a 4-es 6-ost évente ,mert kibaxott xar az ottélőknek és a közlekedőknek 1 X csinálják meg normálisan ,ne kelljen hozzányulni jódarabig . Bonyolult kérés Tarlós :-((((((((((((((((( ? Nemde ?
Fantomasz
Kérjük az elvett vidámparkot a kölköknek ,vendégeknek !
Fantomasz
És igen ,innentől tartsátok a kezeteket Budapesten mindentől távol legalább 5 méterre !
Fantomasz
A kórházakban kezdjenek el mocskosgyorsan értelmes takarítást szervezni ,minden ragad a Mocsoktól !
A kintülő kertipadhoz bent pedig az ablakpárkányokhoz ragadtam hozzá mert v ..szinű cukrostejás rongyal mosták
le a baromarcúak .! Uzsoki !!!
Fantomasz
Ez itt fent csak egy töredékrésze volt ami hirtelen eszembe jutott .
Málna
@Fantomasz: Nem baj, dehogyis. Azt kérdeztem, hogy nem jutsz hozzá?
Nyírfa
@Fantomasz: Jól kipakoltál! :)) És igazad is van.:)
Engem a kínai és a török kaja nem zavar, hogy kínai kolóniák létesülnek, az inkább, a gagyi és sokszor életveszélyes kínai termékek özöne viszont már egyenesen riaszt.
Nyírfa
A kabinetfőnök rokonszenves, Karácsony letisztultságát nagyra értékelem, jó párosnak tűnik.
És igen, szóljunk bele a saját életünkbe, és vállaljunk végre felelősséget magunkért.

Elsők között visszaállítanám a Fővárosi Tisztiorvosi Szolgálat - most hivatal - eredeti funkcióját, hatás- és jogköreit.
Mindjárt nem lennének kórházi fertőzések, szemétkáosz stb. Még a 80-as évek végén, a 90-esek elején is szigorú szabályok voltak, a tisztiorvosi szolgálatok - köjál-intézetek - azonnali takarításokat, fertőtlenítéseket rendelhettek el, folyamatos figyelemmel kísérték a víz - szenny- és ivóvíz egyaránt - és a levegő minőségének változásait. Ha kellett, azonnal riasztottak, közbe léptek, volt rá jogosítványuk. Szerettem is ott dolgozni.
Fantomasz
@Málna: A lényeget kihagytam ! Az összes fidesz-kdnp -s tetű ,a cöf ,az oligarhák ,nagyarcú Bayer ,Gujás ,tarlós az aktivistáik és az összes gyökér kínai ,mind sürgősen húzzon el kifelé ,vigyenek lepkehálót és fogják meg az összes márványospüdöspoloskát amit hagytak ide behurcolni a sok kínai xarral mert már nagyon tele van a faxom ezzel az undorító kamikaze ocsmány büdös rágcsáló repülőxarral . :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Fantomasz
Reggelig sorolhatnám ,de már nem bírom ,elmentem kávézni ,csaknem repül bele egy ilyen ocsmányság .:-((((((((((((((((((
Fantomasz
csili -vili felújított ,újonanépített korház egyik részlegének osztályvezető főorvosa ( főidióta ? ) leporoltatta az írógépet
és titkárnője azzal gépeli a doksikat . Ez nem vicc !!! Vagy hülye ,vagy idióta ? K2 19 Budapest ,Orbán,tarlós és emberei . :-((((((((((((((((
azösszeskibanévfoglalt
spec én szeretem a kínai kaját. nagyon. nem a talponállós kínaiba kell menni, ott szar a kaja.
jó kis wonton...nyami

kellene nyilvános wc, sok, rengeteg fa, légkondi a tömegközl eszközökre, működő jegyautomaták, normális ellenőrök (metrós orkok helloka),
Fantomasz
@azösszeskibanévfoglalt: Fiam megkérdezte a héven az ellenőrt ,tőle miért a cigánytól miért nem kérte a jegyet .
Asszonta mert nem vagyok öngyilkosjelölt . :-(( ((( ezzel mindent elmondtam .
K2 19 Orbán Tarólós és bandája Magyarországa :-(((((((((((((((((((((
Fantomasz
@azösszeskibanévfoglalt: Neked bejön az erőssavanyú takony meg a kínai szecsuáni taknyoslecsó ? Jóétvágyat :-)
azösszeskibanévfoglalt
@Fantomasz: ha jól van csinálva, igen. btw amiket említettél, azok pont a gyorskajáldák szemetei :) de egy jó dim sum vagy chow mein, lo mein...

@Fantomasz: igen, azt h rasszista
Fantomasz
@azösszeskibanévfoglalt: dimsum és chowmeinem nekem is volt de már kigyógyítottak :-)
Én 1 régimódi ember vagyok maradok a Bécsiszeletnél az a biztos .
Fantomasz
@azösszeskibanévfoglalt: Remélem nem faltad fel azt is ami az avatarod :-)
Fantomasz
@azösszeskibanévfoglalt: Hogy van törzskönyvezve ? Cserno Bill ? :-)
Fantomasz
@azösszeskibanévfoglalt: De jó hogy itt vagy öcsém , van kivel viccelni , már az ideg baxott szét . :-)
Málna
@Fantomasz: Igen, tényleg kihagytad a lényeget. Nem válaszoltál a kérdésemre, már megint. Nem baj, közben rájöttem, hogy nem érdekel.:-)
ila51
na és a Normafa rétes mogorva kiszolgálásához már a káposztás rétesnek is stikkje volt 420 -ért , még jó hogy kértem rá cukrot
ila51
Nekik jár a stylist , legalább is van értelme , jó az anyag :)
Fantomasz
@Málna: Bocs málna !
De pontosan nem értettem mit akarsz ezzel ,nem arról volt szó ki mihez fér vagy nem fér hozzá .
Arról beszéltem milyen nemhagyományos éttermi szolgáltatást ( gyorsétterem ,kifőzdelánc ,büfé ,lehet akár egy lakókocsibüfék láncolata ) szeretnék látni és igénybevenni étkezés céljából Budapesten akár a nap 24.órájában is amikor éppen kedvem van .
Mary
@Fantomasz: a kilakoltatást elintézi az új főpolgármester, most jelentette ki, hogy minden kilakoltatott embert Bp en el kell helyezni
A gyrosról és kínairól annyit, hogy több magyar eszi màr mint a tucskos lángost
Magyar kaját tudsz otthon főzni
A megnyilatkozasod total szocis, ahol csak magyar ételeket lehetett kapni
Hidd el.Európában élsz, ahol a nemzetek megpróbálják elfogadni egymás kultúrájàt és gasztronomiàjàt,ami váltotatosabbá teszi az életet
Tudod èn külföldön élek, jartam több európai nagy városban, ahol megismethetten nem.csak a káposztás tésztát
Dr plágium
Kihagytátok a hulladékgyűjtő edénykéket :)) Nagyon ritkán vannak elhelyezve, ráadásul leszedték róluk a csikk tartókat. Szépen gyűlnek a csikkek a fák tövében (már ahol van fa), vagy a parkoló autók között. Van olyan hogy két saroknyi távolság van két szemetes közt.
Fantomasz
@Mary: Értem persze , és üdvözöltem is a utcára kirakás betiltását .Már ideje volt !
A multikultiban is igazad van valahol ,( bár én nem támogatom itt ) viszont szerintem ez sablonszöveg .Ugyanis néhány kérdés felmerül Budapest vonatkozásában .1, A kb 10 éves válságban miből éltek a kínaik ? ( éttermeik hogyan maradtak fenn amikor nem volt vendég )
? 2 , A török , kurd arab étkezők miért pont épp a közelkeleti északafrikai elvándorlás kezdete előtt nyiltak meg tömegével Budapesten ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok