Már szerveződik egy tüntetés a török elnök november 7-ei látogatására, de egy kisebb megmozdulás már ma is volt Budapesten.

A török offenzíva által sújtott kurdok mellett demonstráló szolidaritási menet üzenetével valószínűleg Karácsony Gergely is egyetért, mert a tüntetés idejére

kikerült egy kurd zászló a dolgozószobája ablakába.

Budapest főpolgármestere közösségi oldalán azt írja, kötelességének érzi kiállni a kurdok mellett.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ha már orbánt nem zavarja, hogy erdogán hazájában és Szíriában írtja a kurd nemzetiséget, a polgári szír muszlim és keresztény lakósságot, sőt megegyeztek, hogy erdogán Budapestre telepíti egyik terroristaképző központját, akkor legalább Budapest új főpolgármestere hadd tegye nyilvánvalóvá, hogy van egy nem kis része az országnak akik európainak érzik magukat, akik az európai értékrendet képviselik e neonácivá züllött Magyarországban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Eriksson: Nagy bunkó vagy, sötétség fejedelme, olyan fityeszes, aki mindent ráfog a nyuszira!
kokopelli
@F_Viktor: ..nem érdemes vele vitatkozni,mert ő csak egy troll!Pl. A katalánokat nem támadják a spanyolok év-
századok óta nehéz fegyverekkek,ill. írtják,A katalalánok százezrei nem menekülnek külföldre a spanyolok elől és
nem izultálják a spanyolok őket,mint a kurdokat a törökök pl. Németországban!A spanyol ME. nem utazik a nyu-
gatra korteskedni a választások előtt,és zárt ajtók mögött nem ß@rja le a vendéglátók törvényeit ill. szokásait.
Nagy különbség,de a narancsosok nem is akarnak azokról a bunkóságokról tudni ill. írni! Felmondják a leckét,és
hátradőlnek!
karma1
@kokopelli: Koszi a megerositest - hat asszem, pont olyanok tartanak a migransoktol, akik az eletukben nem mozdultak ki meg a szulovarosukbol se, a kiralyi 1-et nezik, es rarepulnek a 3 kilo rohadt krumplira 4 evente. Ilyenek boven vannak, ezen az oldalon is - kivetel talan a budos halfarok, aki meg Romaniabol nem mozdul ki, - o az az elaggott, masra teljesen hasznalhatatlan secus, akit pont erre a szar troll melora valasztotta ki a part,...:o)))) Hat legyenek kurva boldogok, a lenyeg,. hogy lesz itt meg nagy pofara eses, es akkor ezekbol a szar trollokbol lesznek a legnagyobb partizanok. Pl. mint ahogy a bajszos taho kover se volt soha elvtars, csak az MSZMP fomunkatarsa...:o(((( Nem mondok en mar semmit, parasztnak a csokolade, meg a falrahanyt borso nem az en mufajom...:o))))))
karma1
@Eriksson: Az Isten aldjon mar meg, az Unio SEHOL nem szol bele aktivan egyetlen orszag belugyeibe sem! Ha beleszolna, akkor orban mar regen a Csillagban ulne, es Spanyolorszagban sem hagynak, hogy a regnalo kormany uldozze a katalanokat.
Az egesz parhuzamod azert nem ertelmezheto itt, mert itt most EGYETLEN tenyrol beszelunk, vagyis arrol, hogy Karacsony Gergely europai, szabad, es halado politikusa es a budapestiekert dolgozo polgarmestere lesz Budapestnek, amibe beletartozik az is, hogy erdogan latogatasa miatt - es foleg a puhos hulye lepesei miatt - a budapestiek ugy erzik, hogy nekik szolidarisnak kell lenni a kurdokkal, akik az eletuket aldoztak fel azert, hogy toluk nyugatra haborumentesen, bekeben elhessunk, es ezt a tettuket orban elarulta. A katalanok a sajat szuverenitasukert, autononmitasukert kuzdenek, de NEM azert, hogy az Unioban megallitsak az iszlam eloretoreset, vagy a migracio leallitasat. (A migracioval szemben a regnalo spanyol kormany igenis megerto, mert amikor az olaszok nem engedtek kikotni hetekig a menekultmento hajojukat, akkor a spanyolok befogadtak oket humanitarius okokbol).
Szoval jol ertsd meg,. hogy itt most nem arrol van szo, amit te eroltetsz! A budapestiek nem hulyek, tudjak, hogy mi nekik a jo, - ebbe beletartozik a kurdokkal valo szimpatizalas is - mindossze ennyi, amit megprobaltam megertetni veled, - de latom, teljesen feleslegesen...:o(
fahrenheit451
Ki-bebaszott népirtó háborús bűnös tömeggyilkos, Erdogan.
Ezért meg lesz büntetve.
Csúnyán.

A - népirtó tömeggyilkosokat szerető - Orbán Viktor is.

Arra kíváncsi a nyomozóhatóság, hogy...
Igazából a kutya sem kíváncsi erre, de egy próbát megér - ugye mirabilis, vagy mi a rák?

A BALOLDALI HÁZMESTER...
Meg a kurva anyád!
fahrenheit451
Mirabilisnek ne válaszolj SOHA !!!
Ő A HÁZMESTER, A FELJELENTŐ, KIS KÖCSÖG.

www.youtube.com/watch?v=8f8wAXDZ9D0

Érted ezt, vagy olyan hülye vagy, mint a segg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.