Egyelőre úgy látszik, a szocialisták sem értik, mit üzentek a választók az önkormányzati választáson.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy a szocik nagyon sok dolgoz nem értenek az tény!
azonban az eset ennél többet is mutat: ők bizony egy tőről fakadnak! =))
nemkati
@RonaGyuri: Ha az a tő a csalás, korrupció, hataloméhség, akkor igen. Mégis van némi különbség. Lackner eddig mindent tagadott, ezért is mondta az MSZP (Kunhalmi), hogy várjuk meg a vizsgálatot mielőtt ítéletet mondunk, és Lackner addig is mondjon le. Borkai viszont nem tagadta, hogy ő van a videón, látszólag ő lépett ki a Fideszből, de továbbra is együtt szándékozik dolgozni velük. Lackner ilyet nem mondott.

Mindenhova bekerülhetnek rongy emberek. A kérdés, hogy a közösség mit kezd velük. Egy hatalmas seggberúgással, határozott elutasítással példát lehet statuálni, tisztakezűséget és tisztességet bizonyítani.
RonaGyuri
@nemkati: tejtestvérek!!! a különbség annyi (van egy olyan érzésem, hogy a volumenben is vannak eltérések), hogy mikor a szocik lebuknak akkor szégyenkeznek, az orbánisták büszkék: Na és? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.