Orbán úgy beszélt, mintha a leendő magyar EU-biztos nevében állt neki ígérgetni, holott a biztosok a kormányoktól függetlenül végzik a dolgukat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt nem tudom, miből gondolja Erdogan legjobb barátja, hogy amennyiben sikerül megkaparintani a vágyott portfóliót az Európai Bizottságban, akkor azzal ő szabad kezet kapna, és bővíthetné kedvére az Uniót. Főként Törökországgal. Pláne most. A keresztény fő gyökér, aki a muszlimokat terroristának tartja, olyan országokkal haverkodik, ahol főképp muszlimok élnek. Azerbajdzsán: 97-99% muszlim, Kazahsztán: 57%, Kirgizisztán 75%, Üzbegisztán 88-92%,-Törökország 99,8%-ban muszlim. Most akkor mi van? Remélem figyelemmel kísérik az útjait az Unióban is és már csak azért sem kapja meg ezt a csatlakozási portfóliót. Ennyi esze sincs, hogy most az EU a háta közepére sem kívánja Törökországot. Ez az ember maga alatt vágja a fát és csodálkozik ha leesik, nem érti mi történt. A másik a rengeteg külföldi ösztöndíjas. A magyar tanulók alig kapnak, azok vegyék fel a kölcsönöket és/vagy dolgozzanak egy csomót a tanulás mellett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Eladott Ország: Ezek "baráti, vértestvéri" muszlimok, ők jók, köztük nincs még véletlenűl sem terrorista vagy Iszlám állam barát egy sem!
Az uniónak meg nem hiányzik más, csak ezek az országok, Erdogannal az élen! O.V. is, meg Szijjártó is, időnként szereptévesztésben vannak!
Eladott Ország
@Nessy: Orbán:"A mi álláspontunk az, hogy a segítséget kell Afrikába vinni, és nem pedig a bajt behozni ide.
Nessy
@Eladott Ország: Viszünk is, hogy legyen mit lebombázni a "barátoknak"!
Béla333
Az lesz a vége, hogy az Orbán kormány által küldött valaki majd kap egy jó kis portási állást, nem biztosit!
Ilyen ígéretet, mint amit Orbán tett egy normális miniszterelnök nem tehet!
kereső
Orbán a "Soros-terv" kiagyalója és végrehajtója? , csak eddig Soros Györgyre fogta?
advocat
Csak az a vicc, hogy az ottaniak sem idióták. Csak "ez" hiszi, mert ennyire futja? Vagy csak valami fontosat akart mondani? Hülyének nézik. Vagy, ha nem az az ő hibájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.