A fővárosba vezető utakon nagy a zsúfoltság.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóút déli terelt szakaszán, – Nagytétény térségében – az M5-ös autópálya felé a 13-as km-nél egy személyautó védőkorlátnak ütközött, a külső sávot lezárták, az erős forgalom miatt már az Annahegyi pihenőhelytől torlódik a forgalom, közel 1 órás menetidő növekedéssel kell számolni. Nehézkes a felhajtás az M6-os autópályáról, valamint a 6-os főútról is az M0-sra, az M5-ös felé.

- az ellenkező oldalon, az M1-es felé is lelassult a haladás, telített sávokra kell készülni az 5-ös főúti csomóponttól. Ott 20-25 perc a menetidő-többlet.

Útinform: balesetek lassítják a forgalmat Budapest környékén

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az M3-as autópályán a főváros irányába Bag térségében a 40-es km-nél baleset miatt sávzárás van érvényben. A reggeli erős forgalom miatt közel 10 km-es torlódás alakult ki, 50-60 perc a menetidő növekedés. Kerülni a pályával párhuzamos 3-as főúton lehet, aki teheti, Hatvannál az 55-ös km-nél térhet le a pályáról, majd visszatérni, Bagnál a 39-es km-nél lehet. Az erős forgalom miatt a 3-as főút ezen szakaszán is óriási a torlódás!

- Baleset történt az M5-ös autópályán, Inárcs térségében négy személyautó ütközött össze. A főváros felé vezető oldalon a 34-es km-nél a belső sávot elkerítették a forgalom elől. 4 km-es a kialakult torlódás! Kerülni az 5-ös főút felé lehet, Újhartyánnál a 44-es km-nél letérve a pályáról. Visszatérni a pályára Ócsánál lehet.

- Szolnokon, a 442-es főút 2-es km-énél, a Kertész utcában egy műszaki hibás kamion foglalja el a fél útpályát. Mindkét irányba óriási torlódás alakult ki, tervezzenek hosszabb menetidővel!

Az erős reggeli forgalom miatt lassabb az előrejutás:

- az M3-as autópályán az M0-s autóúti csomóponttól befelé,

- a 4-es főúton Monor és Üllő között,

- a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál,

- a 11-es főúton Tahitótfalu és Szentendre között,

- a 31-es főúton Mendénél,

- az 51-es főúton Dunaharasztinál,

- és a Csepel-sziget útjain.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.