Az ellenzéki pártoknak közös miniszterelnök-jelöltet kell találniuk, a Fidesz pedig közben át fogja rajzolni a választási térképet. Eltűnik az LMP és a Kutyapárt, jönnek a megszorítások. Tudósok beszélgettek a választásról a CEU-n.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Az utcákon kell nyomatékosítani a magyar elbaszi-ban és kipcsak bandájában, hogy választani csak egyenlő esélyekkel!
Jozefina
Az ellenzéknek már most kellene elindulnia és eljutni a leg kisebb településig is. Mindenkit felvilágosítani arról, hogy orbán egyértelműen a keleti diktátorok barátja és igen is veszélyben van az ország EU tagsága orbán politikája miatt!!! Milyen következmények lehetnek az EU tagság megszüntetésével??? Ezeket minden egyes magyarországon élő emberrel meg kell értetni!!! Választani kell orbán vagy az EU!!!??
Nessy
Ez, és még ennél rosszabb dolgok is várhatók! Orbán egy kicsinyes bosszúálló, akinek már a cezaromániája ijesztő méreteket kezd ölteni, és sokan támogatják, mert ebből élnek remekül!
RonaGyuri
M1 szintű szakértő a CEU-n

attól lett szakértő, hogy egy idétlen blődlit sikerült a dilettáns AB-n keresztülverni, most is nyilvánvaló, hogy nem fogja a lényeget!

László Robertnek inkább stand-uposnak kellett volna mennie, mert imád szerepelni, utánanézni, utána-tanulni már nem annyira. Viszont a megalapozatlan véleményét erőszakosan nyomatni azt nagyon! (kevésbé emlékezőknek az ő baromsága volt az arányosság alkotmányos újraértelmezése).
Nos most arról zagyvált, hogy ő megmondja mi a teendő 2022-ben.
Már az sem piskóta, hogy az index.hu szerint „A magyar önkormányzati választás eredményeiről tartottak panelbeszélgetést hétfő délután a CEU-n,”, hozzátéve, hogy TUDÓSOK!!! =)) Ja mint a Robertó!!!
Azt mondja ez a derék megmondóember, hogy nehezebb lesz az ellenzék dolga, ami igaz, de sajnos azt is megmondta, hogy SZERINTE miben!
„a siker nem jelent receptet a 2022-es parlamenti választásra: most a pártoknak viszonylag könnyű volt osztozkodni a polgármesteri, képviselői helyeken, de 2022-ben az ellenzéki összefogás, ha lesz, csak egy miniszterelnök-jelöltet állíthat, és arról nem lesz könnyű megegyezni.” – mondta , okadatolván, hogy nem ismeri a választási rendszerünket és az elemi logikát sem!
Nos ami azt illeti 2022-ben valóban kevesebb, de több mint 100 képviselőt kellene találni, aki mögé be lehet állni. Az ME-t nem a nép választja!!! =))
Viszont ami sokkal fontosabb és sokkal nagyobb nehézség lesz, ha lesz: az az, hogy – s ez a mostani választások legnagyobb tanulsága, persze csak annak, aki ért hozzá – az a listák kérdése. Igen együttes és egységes listákra lenne szükség a győzelemhez, mert az majdnem annyi mandátum, mint az egyéni! =)) Ráadásul még a nem megfelelő listaállítás esetén egy az egyben elvesznek a töredékszavazatok!!!
Yoda69
Nekem van egy jo jeloltem Magyarorszag kovetkezo miniszterelnokenek:

KARACSONY GERGO

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.