Törvényjavaslattal állt elő a parlamentben a vízipólós olimpiai bajnok jobbikos képviselő, Steinmetz Ádám, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) vonja meg az életjáradékot az arra méltatlannak talált olimpikonoktól – értesült a HVG.

A szintén olimpiai bajnok Borkai Zsolttól, Győr polgármesterétől akarja elvetetni a juttatást Steinmetz, aki kedden a parlamenti ülésen Orbán Viktortól megkérdezte, mi a véleménye Borkai kiszivárgott szexvideójáról.

Orbán Steinmetznek azt válaszolta, beteg dolog, ha valaki felveszi videóra a saját szexuális életét, és hogy a MOB kezében van a döntés.

Steinmetz később elmondta, kezdeményezte az eljárást a MOB-nál, amelynek jogi osztálya véleményezi a törvényjavaslatot, majd a felálló etikai bizottsága dönt Borkairól. Ha átmegy a javaslat, és az etikai bizottság Borkaira nézve negatívan dönt, ugrik a polgármester életjáradéka.

Steinmetz a hvg.hu megkeresésére azt mondta, ma hivatalosan is felvette a kapcsolatot a MOB vezetőivel, elküldte a módosító javaslatot, a MOB jogi osztálya véleményezi majd.

Amint ezt megteszik, utána tudunk továbblépni az ügyben

– mondta a politikus.

Forrás: Index, HVG, 24.hu

Címlapkép: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fantomasz
@Horizont: A Kérdés . Kulcsár leszúrja vagy nem .
csak úgy....
ezek az "élsportolók" nem gyüttek be orbánnak,elöször a plagim pali,most meg ez...
Sámannus
Zsóti gyóntál már azóta? Mit szólt hozzá a pópa?
@csak úgy...: Plagi Pali az oroszok beszervezője lehetett, onnan vezetett az út a várba. Szakértője volt a kurvák futtatásának. is.
Józsipapa
A MOB azt mondja,hogy nem ő az illetékes,
hanem az EMMI !
nemkati
@Józsipapa: De 0rbán úgy tudja, hogy a MOB az illetékes. Nemmondod, hogy 0rbán rosszul tud valamit? Vagy csak meg akarta tréfálni Steinmetzet, hogy fusson egy potya kört mielőtt a jó helyre fordul?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.