Elindult a parlament őszi ülésszaka, ahol a miniszterelnököt az egészségügy helyzete kapcsán is kérdezték. Jakab Péter (Jobbik) az egészségügyi intézmények rossz állapotáról beszélt, arról, hogy ma Magyarországon 24 ezren halnak meg azért, mert nem kapják meg időben a szükséges kórházi ellátást. Úgy fogalmazott: "ahhoz, hogy az egészségügyet rendbe tegyék, annyi pénzre lenne szükség, mint amennyi évente önök ellopnak". Azt kérdezte, ki az, akinek Magyarországon ma fontosabb a pénz, mint az emberélet?

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
Neki nem gond a "megdorgált" felesége sérüléseit "tataroztatni" ! Ő maga inkább a sógoroknál hozatja rendbe a
"software"-ét,ha az error megmakacsolja magát! Labanc "Neustart" segít!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
alig fél napja még kitöröltétek =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ez tényleg orvosi eset

a derék portfolia.hu két cikke is foglakozik az egészségüggyel

Egyfelől „Figyelmeztet a legnagyobb hazai magánklinika alapítója: kritikus szakaszba érkezett a magyar egészségügy válsága”, ami meglehetősen lesújtó képet fest.
Ezzel szemben a „Megszólalt Orbán Viktor a magyar egészségügyről” egyenesen korkép-kórkép. Lévén a jobbikos képviselő az egészségügy rossz állapotáról kérdezte, arról értekezett, hogy a képviselő összeáll a 2010 előtti hatalommal! =))
Ami azt mutatja, hogy az egészségügy állapota Őfenesége elmeállapotához képest még csak-csak! =))
tudode
Röhej, tragédia
.
Csak a címke változott pl a dél pesti csúdi centrum kórháza telephelyein, de a szinvonal elviselhetelenebb, országos hatáskörrel
www.google.com/search?q=centrum+k%C3%B3rh%C3%A1zak+2019&oq=centrum+k%C3%B3rh%C3%A1zak+2019&aqs=chrome..69i57.17695j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

De
---- Így nézhet ki a Dél-Budai Centrumkórház – új látványtervek és alaprajz
.
magyarepitok.hu/aktualis/2019/08/igy-nezhet-ki-a-del-budai-centrumkorhaz-uj-latvanytervek
.
Mostanában szorultam a tömegnyomoros ellátásra, a személyzet rohangált, mint fába szorúlt féreg három szint között pl a DPC egyik traumatológiai telephelyén a kéz, és láb töröttek között!
Fantomasz
Az a 724 milliárd az most kb 250 milliárdot sem ér főleg miattatok . De egyébként az sem látszik az egészségügyön sajnos ha rá van költve v..szinű menet közben valakik azt is lenyúlják . Teljesen világos hogy egy nagy xar az egész :-(((((((((((((((((((((((
Nessy
A "dübörgő gazdaság" mellett a GDP egyre kevesebb hányadát költi a kormány az egészségügyre. Szép a 724 milliárd, csak éppen akkoriban mennyi is volt az Euro? Azóta mekkora volt a valós infláció? Emelték a valós ellátásoknak megfelelően a Súly / forintot, a Pont/forintot? Már pedig, ameddig ez nem történik meg, addig a kórházak, ellátó intézmények adósság állománya csak növekedni fog! Talán, ha egy, két valóban hozzáértő szakember is akadna az EMMI-ben, és hallgatnának is rájuk, nem a nominális többlettel dicsekednének, hanem cselekednének!
kokopelli
Neki nem gond a "megdorgált" felesége sérüléseit "tataroztatni" ! Ő maga inkább a sógoroknál hozatja rendbe a
"software"-ét,ha az error megmakacsolja magát! Labanc "Neustart" segít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.