Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebookon szólt be a győri polgármester fiának Louis Vuitton luxushátizsákja miatt.

Csak egy 750 ezres Louis Vuitton hátizsák Borkai fiának hátán....

- kezdte Facebook bejegyzését a politikus.

Hozzátette:

Sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne legjobban szemléltetni azt, hogy mit gondolnának '56 hősei, vértanúi a mai Magyarországról? És hogyan lehetne szemléltetni azt az ordító ellentmondást aközött, amiért ezek az emberek az életüket áldozták és aközött a politikai rendszer között, ami mára kialakult?

Arról is írt:

Tisztelet 1956 hőseinek. Az emlékük ugyanazt üzeni, mint amit ez a nyavalyás táska: nagyon sok dolgunk van. A vértanúk emléke arra kötelez, hogy ezt elvégezzük.

A teljes bejegyzést alább olvashatja el:

A hátizsákos fotót még 2018-ban posztolta Borkai fia. 

Forrás: Index

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
@reagens: A közpénzből vett luxus cikkek nem a magánügy hanem Btk. kategória.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@vacsi: október 24 14:54

Mára már én is rájöttem,hogy a cipőn kívül sokkal jobban járok,ha duriban vásárolok. A fiamnak most már nem kell félni,hogy kinövi a nadrágokat,kabátokat,cipőket,pulóvereket,így már megéri a márkásat megvenni A férjemnek viszont mindig a duriban vásárolok.Az agyműtétje óta eléggé elhízott és nehéz a számára nadrágot ,pulóvert venni. Legutoljára egy NIke pulóvert vettem neki,tavaly meg egy adidas nadrágot. A kettő összesen 2200 ft volt. Ráadásul szép és megkímélt állapotban.Persze azt tudom,hogy a politikus csemetéknek,már a születésüknél is gucci cipőcske,előke,tipegő,stb jár. Futja az adófizetők pénzéből.
cikicakk55
@Eriksson: október 25 08:50

Igen,azt csinálja. Szerencsére nem volt soha márka függő és nagy igényű sem.Ő a tisztaságra adott főleg.A ruha tiszta legyen és Ő maga is. Most úgy csinálja,hogy 2-3 hónapot spórol,aztán vesz valami olyan cipőt,kabátot,vagy nadrágot,amit nem kell fél év múlva varrónőhöz vinni,mert bírja a kiképzést. Elég szégyen ez,hogy egy felnőtt szakápolónak annyi a fizetése,hogy spórolnia kell a 20.000 ft körüli kabátra,vagy cipőre. Nem baj,mert nem kopik,hisz legtöbbször 12 órát dolgozik,azt meg klumpába csinálja.Jó drága volt,de megvettük neki,mert a szaladgáláshoz az a legkényelmesebb.
Eriksson
@cikicakk55: Jó srác az ha tudja, hogy most már a saját pénzéből kell gazdálkodnia, és igényeit próbálja ahhoz igazítani. A szülők sem élnek örökké, és feltételezem, hogy ők sem kapták meg mindig mindenből a legkülönbet.
Eladott Ország
A 750 ezres Louis Vuitton hátizsákon kívül, van bőven más vaj is a fején a borkai sajátláb fiúnak. Borkai Ádám 1 millió forintot kap egy nulla bevételű, vagyis feltehetően nem működő cégtől, amely véletlenül az apucival együtt szexpartizó ügyvédhez köthető. A fiú nemzetközi kapcsolatok koordinátora is. Sokoldalú a gyerek, sok-sok oldalról veszi fel a pénz. Hol máshol, mint a Győri Audi ETO Kézilabda Clubnál. Borkai apuka fideszes városvezetőként márciusban 13 millió forint önkormányzati támogatást javasolt, a szokásos évi apanázson felül a klubnak. Az eredetileg focista Ádám fiú sportmenedzser a női kézilabdázóknál, ám a 2019/2020-as szezonra szóló, TAO-támogatás iránti kérelemben már mint technikai vezető szerepel. A Győri ETO két ember fizetését oldja meg felerészben a sportcsapatoknak felajánlott társasági adóból: Bartha Csaba klubelnökét és Borkai Ádámét. „Azt nem tudjuk pontosan, mennyit keres az ETO-nál a Borkai-fiú, csak azt, hogy kettejük teljes, éves bérköltsége 21,9 millió forint, aminek a kérelem szerint a fele lenne a támogatás. Két embernek ez átlagosan havi bruttó 900 ezernél többet jelentene, de persze nem biztos, hogy ők ketten ugyanannyit kapnak kézhez”Az pedig már csak pitiség, hogy Borkai Ádámnak és Bartha Csabának nincs meg a szakmai jogosítványa, annak beszerzése folyamatban van. Sok a Borkai-szál az ETO felé! Tehát: A havi 1 millió mellé még a TAO-pénzből is kap minimum évi 10 milliót a korrupcióban kikupálódott srác – szakmai tudás nélkül. Mi ez, ha nem a mocskok mocska, és ez a Borkai még végig bír menni Győrben, és sok helybéli pacsizik vele. Hiszen a luxus függetlenné vedlett, a szexturizmusban, lopásban jártas Borkai Zsolt fia éppen úgy áll a saját lábán, mint Orbán lánya. Közpénzből. Ez a magyar családi csalási idill.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.