18 év után először nem tartott úgy nyilvános ünnepi beszédet, hogy itthon volt.

Szokatlanul foghíjas nézőtér fogadta ünnepi beszédén Orbán Viktort
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Zeneakadémián, válogatott közönség előtt tartotta meg október 23-ai beszédét Orbán Viktor. Kovács Zoltán államtitkár szerint a lehetséges Európai Tanács-ülés miatt nem szerveztek szabadtéri miniszterelnöki rendezvényt.

A hvg.hu tudósítása szerint a kezdés előtti percekben jó félház volt a nézőtéren, ezt valamelyest fiatalokkal még orvosolták, de így is szokatlan volt, hogy üres székek is maradtak.

A kormányfő arról beszélt: 1956. október 23-án a magyar nemzet ősi jussát követelte vissza, szabadon akart dönteni arról, miként éljen.

"És mi akkor is magyar, vagyis európai életformát akartunk magunknak. Szabad és független Magyarországot a nemzetek Európájában. És ebben nem is volt ellentmondás, mivel Európa nyugati fele akkor még valóban a szabad nemzetek közös hazája volt"

- mondta.

Orbán Viktor kifejtette: amikor 1956 hőseire gondolunk, először fiatalokat látunk magunk előtt, "pesti srácokat és leányokat", akik bátran emeltek szót és fegyvert a megszállók és helytartóik ellen.

"Vitte őket fiatalságuk, vitte őket a hit, hogy fordíthatnak hazájuk sorsán" – fogalmazott.

Közölte: a fiatalok érezték,

"ha folytatódik a szovjet világ, akkor a magyar életből semmi sem marad",

ezer év története foszlik semmivé, mindent "felemészt a vörös iszap, hitet, kultúrát, családot, barátokat".

Mindent felforgat, ami az életnek értelmet ad, amiből otthont és hazát építhet az ember – tette hozzá Orbán Viktor.

A miniszterelnök elmondta: tenniük kellett valamit, fegyvert fogtak, mert úgy látták, nem lesz más kiút.

Tették ezt annak az embernek az elszántságával, akit kiszorítottak a szakadék szélére, és tudja, már nincs hova hátrálnia, csak egyetlen út maradt: "harcolni a talpalatnyi földért, ami még az övé" – közölte.

Kijelentette: "

nekünk, magyaroknak csak ez az egy hazánk van", nincs máshol helyünk a Nap alatt.

"A mi álmaink csak itt születhetnek meg, és csak itt, a Kárpát-medencében hozhatjuk létre azt a nagy közös alkotást, amit Magyarországnak és magyar kultúrának hívunk" – fogalmazott.

Orbán Viktor hangsúlyozta: "a haza mi vagyunk mind", ez a törvény, ahogy az is törvény, hogy "haza csak addig van, amíg van, aki szeresse", aki áldozatot hozzon érte.

"Haza csak ott van, ahol hazafiak is vannak". "A hitványság mindig összeadódik", a kérdés az, hogy "a hazafiak hajlandóak-e összeadódni"

- mondta.

Úgy látja, 1956-ban "összeadódtunk", és "hát csodát is tettünk", soha nem látott magasságokba emelkedtünk, és ma is ebből a csodából élünk.

Nagy árat fizettünk érte, de "a magyar csodát nem adják olcsón" – fűzte hozzá a miniszterelnök.

A kormányfő szerint a szabadságharcosok a legszebbet, a legtöbbet adták, amit egy ember a hazájáért áldozhat: adták az életüket, a szabadságukat, vállalták a száműzetést.

Azt mondta: sem Európa, sem Magyarország nem maradhat meg, ha önmaga ellen fordul, és szembemegy mindazzal, ami élteti, ha saját múltja és ősei ellen fordul, ha szakít a szabadság, függetlenség és keresztény testvériség hármas fundamentumán létrejött életformával, amely Európát és benne Magyarországot a világtörténelem legsikeresebb földrészévé tette.

Orbán Viktor közölte: hálával tartozunk elődeinknek, hogy "a mi magyar mivoltunk olyan szabadságharcok hosszú során át forrhatott ki",

amely "nagyszerű és lovagias néppé" tett minket.

Úgy vélte, a történelem folytonos kihívás, megmérettetés, alkalmassági teszt, és a válaszokon múlik egy nép sorsa, egy nemzet jövője, egy állam fennmaradása vagy bukása.

Könnyű természetes állapotnak tekinteni, hogy van egy független, szabad, nemes eszményekre épülő hazánk, de ezt a hazát nem ajándékba kaptuk – emlékeztetett Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint a magyar nemzet 1956 őszén "felsőbb osztályba lépett" egy olyan történelmi teljesítménnyel, amelynek erkölcsi kisugárzása érezhető volt az egész Földön.

Az ötvenhatosoknak köszönhetjük, hogy a történelem sötét óráiban, a szovjet megszállás alatt is "megőrizhettük a tartásunkat, felemelhettünk a fejünket", mert volt mire és kikre büszkének lenni

- idézte fel.

A miniszterelnök hangsúlyozta: az ötvenhatosok győztek, mert utódaikra a bátorság és a hősiesség nagyságát hagyták örökül.

Megjegyezte: a mai pesti srácok és lányok is, ha kellene, ugyanolyan fényesen helyt állnának, mint elődeik.

Orbán Viktor közölte: mi magyarok ezer év alatt nyertük el a tudást, hogy mindig az állandóra és a maradandóra tekintsünk, "Istenre, hazára, családra".

"Ma sem választhatunk ennél jobb vezércsillagot" – vélekedett.

A miniszterelnök azzal zárta szavait: Dicsőség a hősöknek!

(MTI)

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem is gondoltam, hogy ekkorát bukott ez a lopós geci...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Nem is gondoltam, hogy ekkorát bukott ez a lopós geci...
Sámannus
Hol a magyarázat a népnek kipcsak? Mi a túrónak áztatod a nemzetet a badarságoddal? Mikor mész má önként egy diliházba? Milyen gyalázatra készülsz még mindig?
Nessy
Ahhoz képest, amiért 56-ban harcolt az ifjúság, ma Putyin ( KGB) a legjobb barátja Orbánnak,akit hűségesen támogat, és ha valahol "bántani" mernék. ő vétót emel! Igaz, akkor politikai gyarmat voltunk, ma viszont gazdasági lekötelezettjei, adósai lettünk évtizedekre az oroszoknak! És ebből nem lehet emelt fővel kilépni! Ezt hagyjuk örökül gyermekeinkre, unokáinkra!
F_Viktor
@SystemError: A birkáiban nem bízik, talán már fél is tőlük, mióta 1 millióan szétszéledtek a nyájból, a NER-társai pedig szerda lévén nem értek rá, ma is mentek lopni.
durbincs
@Aki Én: maga az ?
kit fabudin szültek-és a köldökzsinóron húzkodták ki mikor elmerült ?ott sérült meg az agya-oxigénhiányba-maradandóan ?
Budi-testvérjei ,dettó oxigénhiányosan :@grincss: @nemfideszes: @SystemError: @Nyírfa: @Jozefina: @namihami: ?
+@Jozefina: @kula: @colibri: @nusika: @Józsipapa: @fahrenheit451: @Szeparepa2: @Clavigo: @Madácsi Pali: ?@Horizont: @tudode: @Klubtag: @advocat: @solidedge: @Fantomasz: @nemkati: @Béla333: @Borsodi: @Oposit: ?@kereső: + @RonaGyuri: ? s mindenki 1-len 1 ip-ről ?
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ki a sitten csak Csudafurulya néven szalad ? maga itt buzizik ? kabátját tárongatva ?@F_Viktor: magát Ceus silányan-abortálták ? nembaj?
SystemError
@F_Viktor: Szerintem már inkább a lopott pénzt lopják ki az országból Viktor elől..ahogy Borkai is.. Ők már tudják, hogy lassan ugyan, de a visszaszámlálás elkezdődött. Ez viszont engem is meglepett, hogy az értelmiség körében teljesen off a csávó és ahogy nézem csak ezek a béna pocakos nácik maradtak a tárban... Viktor megbukott volna, csak még nincs mérve...?!:)
namihami
Van az a pillanat, amikor már a saját nyája is szégyelli a vezérürüt? A stallummal bíró megfizetettek még mennek (kötelező), a vattafiatalok mennek (jól jön az a kis pénz), de a priváthülyék már kezdenek elmaradozni.
Sámannus
@durbincs: Hízik a sorod köcsöghal, má csak az ukrán hazafiakat nem szívatod!
Nyírfa
Ami a bukását illeti, a próféta szóljon belőletek!
Amúgy jó lenne, ha senkit nem buzdítana fegyverfogásra , különösen nem a hazaszeretet ürügyén , mert a szellemet már így is kiengedte a palackból , és nem csak őt fogja elpusztítani.
Amikor egy erkölcsileg értékelhetetlen ember veszi a szájára Istent, a Hazát, a Családot, akkor az ember hátat fordít, döbbenten, megvetően, sajnálkozva - lehet válogatni.
volvós
Kevesebben voltak, mint gondolná a csúti rém. " Lesz ez még így sem !! " ( Jack Nicholson )
volvós
... " Orbán Viktor közölte: mi magyarok ezer év alatt nyertük el a tudást, hogy mindig az állandóra és a maradandóra tekintsünk, "Istenre, hazára, családra "...
Magyarra lefordítva : Az Isten sem megy haza, amíg a Család otthon van ! ( By Hofi G. )
RonaGyuri
egy adalék:

Igazi életkép

Már az sem volt piskóta, ami történt, de a „nép hangja”!!!

Mint ismert Őfenesége performanszát – pedig nem is tudhatták, hogy mi lesz, hacsak nem súgott nekik valaki =)) – flashmob-al színesítette a DK. Ehyikük volt Domokos Ágnes III. kerületi önkormányzati képviselő. Majd ezt meghackelendő – honnan tudta, hogy ott lesznek??? – a helyszínre érkezett „Vadhajtásoktól Bede Zsolt, és kitépte a képviselők kezében tartott táblát”.
A dolog olyan szerencsétlenül – vagy ez sem volt véletlen -, hogy „Bede olyan erővel rántotta ki a táblát a kezéből, hogy végigmarta a mellét és a mellkasát. Mentőt hívtak hozzá. A kórházban kapott lelet szerint zúzódásokat szenvedett.
Az eseményekről beszámoló hvg.hu-n – ahogy az lenni szokott – a net-népe persze a dologtól messze távolra jutva véleményez. Kezdve attól, hogy „Bede őrvezető elvtárs a csúti Patkány Munkásőrsége.”, olyanok át, hogy „Egy a gond,hogy nyertesek nem siránkozó áldozatok kell legyenek,hanem aktív tervmegvalósítók...ez így sehova nem fog vezetni..”.
Egészen addig, hogy:
A: „Attól a vékony papírlaptól megsérült. Hát persze!”,
B: „Orbán Győző MSZMP-párttitkársága alatt telefonkönyvet használtál a BM alagsorában mi, orbánista görény? ”,
és most fijjej Wazze
A: „Hát ez nem sok embert érdekel mára..-csaxóltam-”! =))
reagens
A roncsellenzék akikra tízen voltak kíváncsiak most ismét matekozik. Akkor számoljatok azzal is, hogy a következő választáson elkenik a szátokat. Az erőszakosabbjának meg irány a böri. Szappant majd kaptok. Nem szép dolog erőszakoskodni.
Horizont
Ezen a foghíjas nézőtéren annyira meglepődtem. Ilyen még nem fordult elő. Nagy bajok vannak az erőtérben. Most vagy az van, hogy a csicskái erőszakkal se tudták feltölteni a Zeneakadémiát vagy nem is tettek érte semmit vagy hiába akarták nem sikerült. Ezt akárhonnan nézzük is látszik a repedés a puhos rendszerén. Kifulladt a Soros, migráns, Gyurcsány kampány, a stílusuk (nem csak orbáné hanem a körülötte megmaradt nagyon alul lévőké is) bőszítő és hát a Borkai ügy és annak barom kezelésével telítődött a nép nagy része. Aki hithű az is maradt de a másik oldal felébredt. Innen orbánnak csak lefelé visz az útja...
Aki Én
,, a kérdés az, hogy "a hazafiak hajlandóak-e összeadódni"
Na, ezt akarhatod a kegkevésbé.
@reagens: ezt mondtad Budapesttel kapcsolatban is, aztán mi lett belőle. Buta vagy te a jövendőmondáshoz. Is...
kereső
Ennyi? a "válogatott közönség"; Az "úri népek" egy részének is sokk volt a "nemzeti érdek"-be csomagolt gyilkos támogatása,a borkai ügy, az iszlám janicsárképző, a türk nyelvűség , és egyáltalán a hibbant agy további támogatása már ciki lett. Na most kezdődik a fidess maffia igazi bomlása.
durbincs
@Horizont: @simmering73: @Aki Én: @kereső: Az Ótvarpofájú ,a Bezzeg -Tahő-A fabudin születet +a kisbuzi ?
kell ennél jobb intelektuálisan csökött-silány bányás csapat ?
nemkati
@reagens: @durbincs: A 13-i választásra is zakót jósoltatok az ellenzéknek, aztán mégis óriásit nyertünk! :DDD
Ez a dagadt törpe meg kezdi belátni, hogy közeleg a vég. Még a korrupt tolvaj haverjai sem vállalják ezt a szájnyalogatós kipcsakot. Hihi. :)))
Horizont
@durbincs: mi van hányadék kis köcsög ugatsz kínodban? Szánalmas kis puhapöcs. hahahaha
durbincs
@Horizont: Ótvar - mindenkit taszit a betegsége ,a hályogos csipás szemivel meg má nem is lát ?
reagens
@nemkati: Budapesten az ellenzék lett a befutó. Ettől a Fidesz pozíciója szilárd!
nemkati
@reagens: Kedves szürke! A Németh, na az Szilárd, nem a Fidesz. Ide hallatszik a recsegés-ropogás ahogy készül összedőlni. Még hogy 30 évre tervez a kipcsak! El lesz innen zavarva 2022-ben a lopós kivagyi bandájával együtt. Egyenesen a Csillagba szaladhatnak. Na akkor sírhatsz igazán!
durbincs
@reagens: akkor má most lehet virítani ? : @Horizont: Ótvarrar ?@Aki Én: -fabudissal -@simmering73: A Bezzeg -Tahóval ?
reagens
@nemkati: Felőlem álmodozhatsz, de a Fidesz pozíciója szilárd! Remélem ezeket a hőbörgő kis senkiháziakat felelősségre vonják!
nemkati
@reagens: Ne reménykedj! A szabdságharcosokat most nem fogjátok büntetni!
durbincs
@nemkati: maga is írogathat ide a silány IQ-jával ,azt még megse verték , igaz 1000km-re buvik ?
reagens
@nemkati: Sehol nem látok szabadságharcosokat, hacsak nem az Auróra háznál tevékenykedőket. Na ők szabadságharcosok! :-))))))))))))))))))
Dr plágium
"ha folytatódik a szovjet világ, akkor a magyar életből semmi sem marad",
Ezért van a nagy dörgölődés Putyinhoz?
mi magyarok ezer év alatt nyertük el a tudást, hogy mindig az állandóra és a maradandóra tekintsünk, "Istenre, hazára, családra".
"Ma sem választhatunk ennél jobb vezércsillagot"
Borkai lenne az a fénylő csillag?
durbincs
@Dr plágium: lehetne akár maga ? - a beteg prosztatájával ? a 150 magasságával ? a rettenet Ákkcentusával ,?
Eriksson
@nemkati: Az elefánt és az egér megy át a hídon. Azt mondja az egér: hallod, hogy dübörgünk?
colibri
Ez a hallgatóság és orbánt éltető brigád nagyon csekélyre sikeredett. Valami nagyon nem stimmel orbán körül. Lehet, hogy a levegő is fogyni kezdett??
volvós
@simmering73: 06:16
Meg kellene kérdezni ezt a román barmot, hogy mit jelent ez a mondatrésze:
" A roncsellenzék akikra tízen ..." Mi az a szó, hogy AKIKRA ???
nemkati
@Eriksson: Hallod, az az egér jó nagyra nőtt az elefánthoz képest! Vagy inkább az elefánt ment össze a mosásban. Mosdatásban.
kereső
@Dr plágium:" Borkai lenne az a fénylő csillag?"- nem, hanem a schegge! Az a vezérlőcsillag, meg a toporzék.Meg kövér, aki meghazudtolja Arisztotelészt- és ráadásul a jogi egyetemen sem ragadt rá annyi, hogy ne "fékek és egyensúlyok" rendszeréről- hanem fékek és ellensúlyok rendszeréről hablatyoljon.
durbincs
@colibri: @volvós: @nemkati: @kereső: magukra férne 1 továbbképzés ? 1000km-re ott a bányába ?
Eriksson
@nemkati: Az egér az egér, az elefánt meg elefánt. Akárhonnan nézzük.
nezelodo
Seggbe kell rúgni a vezér stábját! Már elfelejtették a felcsutkai stadion lelátójára ültetett papírmasé nézőket? Ha ott bevált a fotókon nézőnek látszó lelemény, itt miért nem volt jó?
nevemnick
@Eriksson: csak a perspektíva kérdése az egér és az elefánt nagysága. :D
szegfue
Ez azért igen érdekes! Egy zártkörü rendezvényre csak meghivóval lehet bemenni, tehát ők bizonyára teljes lélekkel O.V. mellett voltak...azt már nem is irhatom, hogy "vannak", ha már a meghivottak sem mennek el, az nem éppen hizelgő O.V-ra nézve. Tényleg nyilvánvalóvá válik: addig mig a "kisemberek" pár kg krumpliért megvehetők, addig az itteni meghivottak akár 1-1 jó "zsiros" állásért, esetleg EU-s pénzekért álltak O.V. mellett. Most, hogy mintha "rezegne a léc"... rögtön elfordulnak tőle?!
Horizont
@Eriksson: Hidd el, higy Budapest nagyon, de nagyon fáj orbánnak. És vannak azért egyébb jekek is. Az amortizációja elkezdődött nem nagyon de elkezdődött. Hiába dugod a fejed a ...homokba :-)
advocat
Csak a lánglelkű, meg jól fizetettek voltak ott. És ez a létszám csökkenőben van.
kokopelli
@kereső: ...az "egyensúly" vagy az "ellensúly" mind1 nekik! Egyik sincs,oszt annyi!
Horizont
@kereső: Köszi hahahahaha ez szenzációs. Mint egy ravatalozóban.
Azért elnéztem kik is vannak ott...Schmitt pali bá' ...és Katikája ...Miklósa Erika ...Nemcsák, Monspart Sarolta ...kevesen voltak miért nem vittek magukkal még egy embert? :DDDD
fahrenheit451
@kereső: Az a sok önfeledten mosolygó ember, amikor végre megértik, hogy mit is jelent a keresztény szabadság, és aminek a nyomán jóóól összeadódnak (Mert összeadódni jó. - by Borkai)
fahrenheit451
Jvítás: Mert közpénzen összeadódni jó. - by borkai
Horizont
@Eriksson: 09:03 , 09:19
meg az egész eddigi propis életedre :)
Eriksson
@Horizont: Értem. És hogy jön ehhez a 10:51?
Horizont
@Eriksson: Tényleg ne csináld már, hogy írok egy kommentet és magyarázzam is meg. Értelmezd.
durbincs
@simmering73: maga Pedofil buzi -játszoterek réme -a sitten a kigyúrt kopaszoknak CSAK : Csudafurulya ? +@Ótvar .: ?
Eriksson
@Horizont: Érthetném is, ha valami ilyesmiről lett volna szó. De nem volt.
Azért kérdeztem, hogy nekem írtál-e.
kereső
@fahrenheit451: bevallom őszintén én nem mosolyogtam önfeledtem, hanem szabályosan felvihogtam, amikor megláttam a képet.
simmering73
@durbincs: Mi van ánuszbébi? Elölröl vártak és a hátsó kijáraton jelentél meg?
kereső
@kokopelli: Na de dr.kövér-és az ő jogi diplomája. Kac-kac, mert ha Maris néni a pletyi padon ezeket mondja, akkor jó van az úgy!-de igy???
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ki a sitten csak Csudafurulya néven szalad ? maga ide buzizik ? kabátját tárongatva ?+ +maga @dr. prédikátor: ki vérfertöző ,és döngeti az unokatesóit ?+eza @simmering73: a Bezzeg -Tahó, a silányra szült ?+@Horizont: a moslékosszájú Bánya-Ótvar ?
kokopelli
@Sámannus: ...csak nehogy az eszkimókhoz hívják meg,mert előadja, (na nem a lopottlóvét) hogy lázmérők
Magyarországon 20°C-ál kezdődnek,és 30°C -nál végződnek,de az már életveszélyes! ...tehát rokon népek
vagyunk! (akkor is hazudik a pajtavajda ha kérdez!)
CsipkeRózsa
A foghíjas nézőtéren Orbán fogorvosa sem tud segíteni, hiába fizette ki szolgálatait a mi milliárdjainkból.
Szeparepa2
Kutya nem kíváncsi egy bukott diktátorra... már csak a fő seggnyaló idiótái és maffiavezérei...
Borsodi
Elmaradtak az ingyen buszok a 3000ft-os bértapsolók.Lengyelek se értek rá.Pedig igaza van a hitványok összeadódtak az biztos, a munkából élő haza fiaknak is össze kell adódniuk,hogy elzavarják azokat a hitványokat akik élősködnek a Magyar népen.
Béla333
Kipróbálták, hogy mekkora az érdeklődés akkor, ha nem toboroznak/fizetnek a bértapsolóknak és a lengyeleknek sem szerveznek ingyenes budapesti városnézést.
Voltak vagy 23-an a nagyvezíííír észosztásán?!
CsipkeRózsa
Még nagyobb lebőgés lett volna, ha a Terror Háza előtt beszélt volna, ott is talán csak 50 ember hallgatta volna a szövegét, a többezer helyett.
kereső
@CsipkeRózsa: azon morfondiroztam, hogy a külföldi képviseletek delegáltjai hol voltak? Nagykövetek, attasék,konzulok ...etc.Orbán a 15 perces "ünnepi beszéd" után már le is lépett ,barátságosan integetve a dk-soknak. Talány.
CsipkeRózsa
Mennyit fizettünk a Zeneakadémia termének a bérletéért?
Szeparepa2
FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI...
Szeparepa2
FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI...
Szeparepa2
FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI...
Szeparepa2
FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA...
durbincs
@Szeparepa2: @Szeparepa2: 1 moslékpofájú oxigénysillányos maga ?
+@Szeparepa2: Ez az életrajza ? azt hogy ki olvassa ezt végig ? intelektuálisan igen Apadt ? arra nem gondolt ? böszme +@simmering73: @SystemError: @advocat: a 3 budin silányra szült, oxigényhiányos segédek ? a szétrágot csimbok ikrek?
Szeparepa2
FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA...
Szeparepa2
FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA...
Szeparepa2
FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI...
fahrenheit451
Haza csak ott van, ahol... mit tudom én, ahol jól, biztonságban, családja kőrében biztonságnak érzi magát az ember?

Holnap jönnek hozzám fekete autóval, és ki kell töltenem egy tesztet.
Már egy hete, jöttek volna hozzám, de nem értek rá - túl sok a terrorista, túl sok a munka.
Ha jól töltöm ki a tesztet, akkor jó vagyok, de ha rosszul, akkor rossz vagyok...
Vagyok-e annyira rossz, hogy jól töltsem ki a tesztet?
Vagyok-e, annyira jó, hogy...

Anyu, apu, a Mitabilis a hibás!
Én soha nem jelentettek volna fel Mirabilist, de ő gondolt egy nagyot - baloldaliként (kommunista tempó?), és feljelentett.
Azt a kibaszott kurva életbe... amiről eddig csak tanultam kisiskolásként, most belerondított az arcomba - a VICEHÁZMESTER.

De tudod mit, nem csalódtam még most sem a bal oldalban, és ezért soha nem leszek jobb oldali.
Kurvára nem bírom a nácikat !!!

(Tudod miért értem Istent?
Tudod miért nem értem istent?
Mert lehet, hogy zsidó vagyok!
Nem tudom, nem értem, ki vagyok...
Két világ között nem tudom, nem értem, hogy ki vagyok..
De akkor is inkább... addig is inkább vagyok baloldali, amíg megértem.)

HOLNAP JÖNNEK ÉRTEM A FEKETE AUTÓVAL
Kitöltöm a tesztet, aztán lesz, ami lesz...
fahrenheit451
Holnap kiderül, hogy terrorista vagyok-e, vagy sem.
Már egy héttel ezelőtt kiderülhetett volna, de éppen nem értek rá terrorista elhárítók.
Egy hét nagy idő egy terroristánál...
Én nem hagynék egy terroristát egy héten keresztül tovább terrorizálni a világot (persze nem vagyunk egyformák).

Amúgy tényleg harcos vagyok - világok harcosa, de kurv...
fahrenheit451
Elbasztam !!!

Egy állat vagyok, de szeretek egy állat lenni - az megnyugtat kicsit.
fahrenheit451
Dög unalmas az élet az összes lehetőségével együtt.
Egyszerűen nem érdekel semmi, ami titeket érdekel.
Túl intelligens vagyok - de ezt nem én kértem. Kaptam, használati utasítás nélkül. Találjam ki? De most komolyan?
Eladott Ország
Fénylő csillagunk előtt, az utolsó aki a Zeneakadémián mondott politikai beszédet, nem más volt, mint Szálasi Ferenc. Valami elképesztően ostoba stábja lehet ennek a faszinak, hogy ilyenbe beleviszik, vagy hagyják, hogy belemenjen.
Egészen pontosan, az utolsó szó jogán szólalt meg a háborús bűnösök bírósági tárgyalása ott, 1945. novemberében. A csutinéró rettegett eddig is. Mert eddig is szinte csak a sajátjai + az ideszállított "bérünneplők" előtt mert szabadtéri beszédet mondani. Rettegésére most feltette a koronát az önkormányzati választások eredménye. Érzi a mocsok, hogy túltolta a rozsdás biciklijét. Most meg azzal akar kompenzálni, hogy engedékenyebbnek álcázza magát a főváros ügyeiben.
VIGYÁZNI VELE! Mert ez egy ALJAS KAMÉLEON!
Szeparepa2
FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA...FASSZOPÓ TETVES...
Szeparepa2
FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA...FASSZOPÓ TETVES...
Szeparepa2
FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA KURVINCSGECI FASSZOPÓ TETVES PUTRIS BUGRIS HAZUG KURVA ANYÁD TE RETKES NÁCI BUZERÁNS SZARBÁNCSICSKA...FASSZOPÓ TETVES...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok