Papp László Tamás szerint a győri polgármester botránya nyomán eljuthatnánk a szexuális életet érintő legsúlyosabb dilemmákig, amelyek az ehhez kapcsolódó erkölcsi felfogásokról szólnak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Ha csak szimplán csalná a feleségét, a kutya sem ugatná meg, mint ahogy a Wittinghoff sztori sem rázta meg még Budaörsöt sem. Borkainál súlyos korrupciós ügyek, ipari méretű közpénz lopások, hatalommal való visszaélések stb vannak, amik nem maradhatnak büntetlenül.
Nessy
@Macskaszem: Dehogynem! Polt Péter erre nagyon ügyel!
Macskaszem
@Nessy: Egyelőre. Azért én reménykedem, hogy egyszer eljön az igazság pillanata ezeknek a férgeknek.
Nessy
@Macskaszem: Az biztos! Ha csak meg nem találják az örök élet elixirjét! De addig még sok életet tesznek tönkre!
nemkati
Az egész Borkai-ügyből a szex az, ami a legkevésbé érdekes. Sőt! Hogy valakiről saját maga vagy más videófelvételt készít, abban sincs semmi aberráció. És ilyen felvételt másnak nyilvánosságra hozni, az nem tudom, nem bűncselekmény-e.
Az viszont, hogy Borkai családról, keresztény erkölcsről beszél, miközben prostikkal bulizik, akár tudja a neje, akár nem, az visszataszító képmutatás.

Egészen más dolog a kokózás, de főleg a korrupció, a közvagyon meglopása. Az súlyos bűncselekmény ami kemény büntetést érdemel, de erről most nem akarok beszélni.

És azok a győriek például, akik mindezek ellenére megszavazták Borkait, és még mindig nagyszerű embernek tartják, hogy nem veszik észre, hogy be vannak csapva? Hogy a szemükbe lett hazudva? Azt látják, hogy épült-szépült a város, azt nem fogják fel, hogy az, ami nem épült-szépült, az azért nem, mert Borkai másra, magára, a családjára, a haverokra költötte a város pénzét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.