„Összegző megállapítás: A Társaság vagyongazdálkodási tevékenysége nem volt szabályszerű, így nem volt biztosított a vagyon megóvása.” Az Állami Számvevőszék 2019. október 21-én, tehát egy héttel az önkormányzati választások után hozta nyilvánosságra a ferencvárosi gazdálkodással kapcsolatos vizsgálatát, amiben súlyosan elmarasztalja az önkormányzatot és a vagyongazdálkodással foglalkozó kincstárat, a FEV. IX. Zrt-t. Az ÁSZ jelentésében javasolja, hogy az illetékesek vizsgálják ki a feltárt anomáliákat, és kezdjék meg a felelősségre vonást. Az alábbi szabálytalanságokat találta az ÁSZ: Az önkormányzat rossz gazda volt A vizsgálat első megállapítása az önkormányzatra, mint a vagyonkezelő gazdájára vonatkozik: „A Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata, tulajdonosi joggyakorlása nem volt szabályszerű,” Mert a jogszabályi előírás ellenére a Képviselő-testület nem alkotta meg a Társaság javadalmazással összefüggő szabályzatát, valamint nem hagyta jóvá a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Már a cím is rossz.
Nem egy héttel az önkormányzati választások után talált az ÁSZ súlyos szabálytalanságokat Ferencvárosban, hanem egy héttel az önkormányzati választások után hozta nyilvánosságra az ÁSZ a már régóta elkészült jelentését.
RonaGyuri
@lusta: ahogy mondod, ennyit az ÁSZ-ról!!! =))
Jozefina
Probléma az Ász-al az, hogy a "hibák" feltárása már jóval korábban megtörtént és írásba is volt foglalva, csupán a választások után hozták nyilvánosságra!!! Enyhén szemétség!!! Vajon mivel indokolná az Ász fideszes vezére???!!!
Béla333
Mocskos Fideszes gittegylet ez az ÁSZ!
Ők is megértek a börtönre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.