Tőle szokatlan, konstruktívnak és békülékenynek tűnő hangot ütött meg az utóbbi napokban Orbán Viktor, de felmerül a gyanú, hogy ez csak egy stratégia része, mellyel a Fidesz már a 2022-es választási győzelemre készül. Karácsony Gergely számíthat arra is, hogy a kormány "az asztal felett mosolyog, alatta viszont rugdos. " A Fidesznek ugyanakkor jól kell majd egyensúlyoznia, hogy a színfalak mögötti eszközökkel ne hangolja maga ellen a nagyvárosok szavazóit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
sunyi, kétszínű, képmutató, álnok, orv, gerinctelen, galád, számító, patkány, fondorlatos, köpönyegforgató, ravasz, sumák, aljas .. lehet folytatni érdeké szerint...
Yoda69
O1G mar korabban megmondta sose azt nezzuk amit mond hanem amit csinal. Boritekolhato hogy ott fog keresztbe tenni ahol csak tud. Ugyanezt tette Demszkyvel is, ez ugyanezt tette amikor ellenzekben volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.