2019 júniusában hárommillió forintos alaptőkével jegyezték be Szijjártó-Nagy Szilvia legújabb cégét, az Interior Design Kft.-t – szúrta ki az Opten céginformációs adatbázisban a 24.hu.

Most már lakberendező cége is van Szijjártó Péter feleségének
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A cég egyetlen tevékenységi körként a Divat, -formatervezést vette fel, eleinte a Szijjártó-házaspár dunakeszi otthonában működött, majd áttette székhelyét egy újpesti ipari parkba.

A külgazdasági és külügyminiszter feleségének már van egy vállalkozása, 2017-ben másodmagával indította el a Varázshíd Rental Kft.-t. A cég saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével és építményüzemeltetéssel foglalkozik.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
@RonaGyuri: Biztos vagyok benne lesz állami megrendelés dögivel.
simmering73
Egyre több lábon áll ez a szájtáti család is.
kereső
Mindeközben Szijjártó Péter ( a toporzék) a keresztény hit fontosságáról, a keresztény alapértékekről szónokolt- Győrben.
Józsipapa
Segítőkész szülei vannak ennek a ficsúrnak,
igaz az apja feldobta kollégáit, és a börtönt
megûszta; vasútépítőcége pedig kapja a megrendeléseket...
Béla333
Rogán Szeszilke meg a volt Hajduné (a neve nem jut eszembe) biztos befogadták az új csajt.
Az ÖTYE klub új tagja!
jesz
a feleség is bizonyíték a fiatalok előtt, hogy a szorgalmas tanulás elnyeri méltó jutalmát...már csak egy jó iskola kell.
F_Viktor
Lakberendező cége?
Van ott minden, egy ország adózik nekik (is)!
namihami
Hát még ehhez is ért ez a Mekk Elekina? Már nem ezer, de tíz- vagy akár százezermester.
Klubtag
Ki fogtok kapni szíjjártóné félék, ugyanis ti nem vagytok igazi magyarok - hol van a minimum öt gyerek, a potenciális 15-19 unoka...csak önmegvalósítunk, meg üzletet nyitogatunk, meg egyéni egzisztenciát építgetünk...baj lesz ebből gyerekek.
Fantomasz
Be kell rendezni a bankok által tiltott szerecsejáték szervezésével ( devizahitel )lefoglalt lakásokat ,házakat az új tulajnak aki piti összegért jutott hozzá amit már más félig kifizetett .
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Afra
Őrüljetek,fityiszre szavazó csóringerek...Eztán a Szijjártó klán még jobban tesz rátok,néz le benneteket, a ti nyomorult forintjaitokból-is...Ezzel semmi gond nem lenne,söt... De a mi pénzünkön ne köszörülje a kaszáját..Legyen elég a tiétek...
verőce21
Miért baj az, ha nő a lakáskultúra hazánkban?
Rosszindulatú vagy, tudod?
verőce21
Észtországban pl. felújított és lakberendező által berendezett lakásokat árulnak az ingatlankereső oldalakon. Ég és föld a különbség csak e két ország között lakáskultúrában.
Van itt tér a fejlődésben! És az ingatlanügynökök ott nem úgy kaszálnak az ingatlanokon, hogy semmi értéknövelőt nem tesznek hozzá az ingatlanokhoz. Nem beszélve arról, hogy valamihez értenek is az ingatlanügynökök.
Eladott Ország
Elképzelem, hogy van egy vállalkozásom, ahova kijön a NAV ellenőrizni, én meg előadom, hogy fater adott kölcsön a 120 milliós beruházásra. És a Kósa volt a tanú a közjegyzőnél...Ez egy áldott ember! Mibü?... a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FHTjPIhW.jpg&key=bTNfociDVasMhYvAo2u00g&w=600&h
Maradjunk annyiban,hogy a Petike villája abból a pénzből lett megtámogatva, amit a szülők, miután lebuktak a kartelezésen,felnyomva a társaikat megtarthattak. Magyarán a szülők bűnözésből spicliség útján megtartott pénzéből.
Nos ha ilyen a külügyér, milyen a többi?
Eladott Ország
@verőce21: november 10., 16:58; Az ingatlanügynökök egyvalamihez nagyon értenek: felverni az ingatlan árát, mert akkor nagyobb a jutalék, a többit meg bízzuk a belsőépítészekre.
Afra
@vacsi: Csak az,hogy torka vérzik,más gond nincs...
Afra
@verőce21: Az egyáltalán nem baj,sőt...A furcsa az,hogy valamiért /vajon miért/ mindig a politikusok,hirességek és köreikhez tartozó celeb feleségek és hozzátartozóik tudnak folyamatosan megújulni és újabb vállalkozásba kezdeni..Hogy miből?
Valószinűleg dühből,hogy úgy felmérgelik magukat,hogy rögtön belecsapnak egy másik lecsóba...Nem rosszindulatú vagyok,
csak reális,finoman szólva..Csak Irigylem a "dühüket",mert én is mérgelődnék egy kicsit,ilyen végkifejletért...
Végül egy kérdés:A köznép és Te miért nem fogsz egy hasonló volumenű vállalkozásba? Gondolom,nem anyagiak hiánya miatt,csak momentán hangulatod nincs hozzá...
verőce21
@Afra: Éppen két hete vettem Tallinban egy lakást, pontosan a fentebb leírt okok miatt!
És a kiadás is jobban pörög az eurózónában...
verőce21
@Afra: ...Tallinnban.

De hozzátenném még a sok fanyalgónak, hogy nem megy az már sokáig hazánkban, hogy minden dudva-szar odút, mosókonyhát, el lehet adni lakásként. Szerintem az ideje ennek már most is lejárt! Még 2-3 évig nyűglődik a lakáspiac ezzel a minőséggel, de eljárt az idő felettük.
Csak a szépen felújított és berendezett ingatlanoknak lesz keletje, piaca. Ugrásszerüen növekedni fognak - ezeken az árakon - a vevők elvárásai. És itt jönnek be a lakberendezők! Ők lesznek a jövő lakásügynökei!

Ezzel szorosan egybevág az új építészkamarai rendelkezés is, hogy saját tulajdonú ház lakás felújítását mindenki elvégezheti különösebb engedélyek és biztosítási ügynökök, műszaki ellenőrök, felelős műszaki vezető, építési napló vezetése nélkül is. Nagyon helyesen! A tervező szakemberek felét kizárta a piacról a korábbi ostoba rendelkezés, megszüntetve szinte teljesen a "házilagos kivitelezés" formáját. És miközben a megugró lakásépítések igényelték volna, egyidejűleg a tervezők fele adta be a jogosultságát, mert jogászok és biztosítási ügynökök karmaiba taszították őket - by Janos Lazar! Minden lélegzetvétel az építőiparban a büntetést és a pénzbírságokat szolgálta az elmúlt években.
Remélem, hogy ezzel a "lazítással", jelentősen növekedni fog a lakáskultúra hazánkban és pl. dizájnerekre fordíthatják építtetők és lakásvásárlók az ügyvédekre, biztosítási ügynökökre, építési bírságokra, további ostobaságokra, és haszontalanságokra fordított leadózott jövedelmüket.
A korral pedig haladjanak a hiperaktívak és életerővel teli emberek.
Clavigo
Ez a nő nem a Petike mutterja?,,esetleg valamelyik nagynéni..
verőce21
@Clavigo: Nem mindegy az neked?

Ez egy 41 éves érett nő. Akit annyit dughatsz amennyit akarsz! Nem szalad a kisgyerekek után, nem ugrik gyereksírásra, szaris pelenka cserére, stb. És még nem is gyötrik migrénes rohamok.
Ráadásul látszik rajta, hogy kitapossa az utat a férje előtt és tolja egyre feljebb...
Eladott Ország
Hiába, a tehetség utat tör magának. Sietni kell a diktatúra kiépítésével, hogy mire kihal a szülők generációja, és nem lesz kikkel takarózni, már magyarázkodni se kelljen. Stadionok helyett infrastruktúrafejlesztést, fűtött focipályák helyett vállalkozásösztönzést, külföldi összeszerelőüzemek helyett vidéki munkahelyteremtést, az oligarchák és strómanok hizlalása helyett megfelelő bérezést kellett volna kiharcolni. És a gyávaságból, tudatlanságból vagy éppen önös érdekből leadott szavazatok helyett ésszel kellett volna választani. Mindezt elmondhatnám, de minek? A kormányablak dolgozói elmennek a drogériába dolgozni, az egyetemisták nagyobbik hányada külföldön próbál szerencsét, a szakmunkások és diplomás szakemberek már régen a Lajtán túl dolgoznak. Mi pedig maradunk, időnként sírdogálunk egy kicsit, aztán robotolunk tovább, ameddig bele nem pusztulunk a családbarát jobban teljesítésbe és a miniszterek milliós fizetéseibe. Mert mi így szeretjük.
Eladott Ország
@Clavigo: tegnap, 20:47 Petikének a muterja látható a képen, mert a gyereket nem lehet egyedül hagyni, kell a szülői felügyelet. www.zoldhirado.hu/getpetimatyizik.gif
Afra
@verőce21: Te most miről beszélsz? Tuti,hogy eltévesztetted a cimzettet...
csak úgy....
@verőce21: tallinba? te nagyon hazudós...
gondolod,hogy valaki kíváncsi az álmaidra ?
tallinba? tutajos, kérlek ne röhögtess ...
csak nem a maradék tallérjaidod? NAV tudja?
a Grimm tesók,hozzád képest ócska kezdök...
verőce21
@csak úgy...: Vehetsz te is, te Bugris! @csak húgy...: Ott nincsenek migránsok, mint Németországban, sem sivatagi és egyéb cigányok. Odaköltöznek szép sorjában a skandináv bankok, de a brexitből is bővebben profitálni fognak! Igyekezz, mert felmennek az árak gyorsan!
Nem köll mindjárt Új-Zélandi vásárláson álmodoznod! :)
De előbb egyeztess, Bugris!
Alanyt...és állítmányt!
csak úgy....
@verőce21: látom, te tudsz és szeretsz is hazudozni...
bugriskám , ez állítmány és te vagy az alany!
te hazudós tallini lakástulaj,csak nem a rét utca bezárása után kerültél tallinba?
magyarországon ,minden gyogyós kapott egy kompjutert és ingyen wifit?
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Az a nagy büdös állítmány, hogy éppen magadrôl bizonyítod be apródonként, hogy amiket a családodról és magadról regöltél itt eddig, éppen az ellenkezője igaz Vérkomcsikám. Te meg a hazudós alany vagy, tarifás wifivel!
csak úgy....
@verőce21: látlak,cigány,nebuj..., a tisztelendö úr kutyáit is így hítták régen,mint téged,te krónikus hazudózó és halandzsa gépezet.
csókoltassuk a tallini albérlöidet! legközelebb,hazudj valami szépet...
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Ellentmondásban vagy, mint rendesen, Bugris! Ha albérlőim vannak, lakásom is van hozzá...
@csak húgy...: Aztán miért ne vehetnék az unión belül bármilyen ingatlant? A pökhendi beképzeltséged tiltja talán? Kár! Pedig lakáskultúra és megtérülés szempontjából kifizetődőbb, mint a sivatagi cigányok között Németországban!
Sőt, még a krokodilos Floridában is elintézhető.
csak úgy....
@verőce21: na jól van,ne erölködj tovább mert a végin még bészarsz itt nekünk ,különben anyád a bugris aki erre a stílusra nevelt-tanítgatott! szóval van tallinba egy lakásod, ettü most hova szarjak és miböl kifolyólag!? olyan vagy mint a huszár segge ,napi 12 órás lovaglás után...
verőce21
@csak úgy...: Csak úgy, hogy tudd, helyesen: Tallinn.
Te pedig Bugris, a @csak húgy...:
csak úgy....
@verőce21: te az a típus vagy ötschike ,aki a facebookra is fölteszi a fotót a tányérról,hogy mikor mit és hun zabált...
csak úgy....
@verőce21: a sznob pöcs ,aki bugrisnak született és marad is buger...
Béla333
Esetleg nem a Rogán Szeszilkével vagy Sarka Katókával közös vállalkozásban lesz "üzletasszony", a NER nagyasszonya?
csak úgy....
@verőce21: tudom hát! tallinn ...most hova szarjak? csak nem egy vagyonnyilatkozatot akarsz kipréselni belölem ? nevetséges hazudozó vagy.
verőce21
@csak úgy...: Szerencsétlen zaklatott Bohóc vagy! @csak húgy...:
csak úgy....
@verőce21: eriggy aludni mert reggel elkésö a gyárbu, te tallini talléros majom
verőce21
@csak úgy...: Verőcén nincsenek gyárak...
Szórakoztat, hogy vergődsz. Lehet, hogy félbolond vagy, lehet, hogy gonosztevő. Lehet, hogy mind a kettő egyszerre. :)
volvós
" Most már lakberendező cége is van Szijjártó Péter feleségének "
Vajon melyiknek ?? A Bélának, vagy a Sanyinak ??? :-)))))
csak úgy....
@verőce21: oszt növel mikor háltál utoljára ,te paraszt? veröcén az sincs,hogy fiatal létedre itt köll toszakodnod?
verőce21
@csak úgy...: És neked nincs ma helyed a manézsban, hogy itten tartod a bohócfellépésed?
csak úgy....
@verőce21: csak nem akartam,hogy unatkozz...,gondolod mennem köne már dugni?
de akkor irígykedni fogsz! rajtad az orbán viktor sem ösmeri ki magát
Rockxy
mér??
van felesége is a szijgyártónak?
a szomszédomnak is van.
vállalkozása is.
naponta rohassza a fideszt.
tele van lóvéval.
a szomszéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.