Magyarország tavaly 18 ezer 900 tonna kolbászt exportált 45 országba, amivel a 12. lett a világon - mondta Szijjártó Péter szombaton a 23. Békéscsabai Kolbászfesztiválon. A tárcavezető a fesztivál frisskolbász-gyúró versenyének megnyitóján arra hívta fel a versenyen részt vevő csapatokat, gyúrjanak annyi kolbászt, hogy "jövőre benne legyünk az első tízben". A miniszter szerint Magyarország erejét az értékek és a hagyományok ápolása adja, a Csabai Kolbászfesztivál pedig egy igazi értéknek, egy hungarikumnak a népszerűsítését célozza. Szijjártó Péter elmondta, a magyarokat világszerte három dologgal azonosítják: Puskás Ferenc labdarúgó nevét mindenki ismeri; azt mindenhol tudják, hogy a világ legkülönlegesebb itala a pálinka; és azt is tudják, hogy az igazi férfi a legcsípősebb kolbászt is meg tudja enni, a legcsípősebb pedig a csabai a világon - jelentette ki.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Egye aki bírja. Mondjuk az erős kolbászt meg a pálinkát hasonlítani ahhoz miszerint az az igazi férfi...
RonaGyuri
na neked valószínű ez az egyetlen momentumod, a férfiassághoz! =))
tudode
Az iGAZ férfi kisajátjítja még Öcsi bácsi relikviáit is, amiatt Öcsi bácsi foroghat a sírjában amiatt, hogy nem a SPORT MÚZEUMBAN vannak az utókort megillető hagyatékai.
.
Őcsi bácsi méltatása:
.
--- Puskás Ferenc - A legenda
.
www.youtube.com/watch?v=YCdpYQiexOI
.
???
namihami
Még ha annyira csípős is az a kolbász, hogy az ízét se lehet érezni. Viszont roppant jól rásegít egy kiadós gyomorfekélyre. Az kell az ilyen kőbunkónak.
Klubtag
Ez az debil jobb lenne, ha megkérdezne egy diatetikus-orvost...a férfiasságnak a hülyeséghez meg semmi köze.
De hát mit lehet tőle elvárni, amikor még arra is képes, hogy "szabadságharcnak" nevezze azt, hogy ki kell vívni, miszerint Mo-n az évi 50 liter pálinkafőzést ne kritizálhassa meg az EU...
Klubtag
@Klubtag: ...egyébként, meg ha a magyar nők többsége kicsit igényesebb volna, akkor a kolbász-szagú, pálinkabűzös, leheletű hímivarúakat (nem férfiakat, mert az nem ugyanaz) messze elkerülné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.