Minden magyar demokratának üzent közösségi oldalán a Fideszmentes Magyarországot 2022 néven alakult csoport. A bejegyzés tanulsága szerint fiatalok állnak a kezdeményezés mögött. Céljuk: a teljeskörű ellenzéki összefogás.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
Egy nem nevetséges, hanem egy szégyenteljes
maffia bagázs lopja szét az országot !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Józsipapa
Egy nem nevetséges, hanem egy szégyenteljes
maffia bagázs lopja szét az országot !!!
Béla333
Csak nehogy azt merjék vallani, hogy elítélik az egész 30 év politikusi disznóságait kormányoktól függetlenül, mert akkor az egész álellenzék Bolgár Gyuri bácsistól nekik esik és bedöngölik őket a földbe.
Ide csak olyan alakulat kell, amelyik a Fideszt ítéli el, de az MSZP-t és a DK-t elismerik az ellenzék vezető alakulatának...
division
@Mirabilis: Eddig mind az volt, ez miért lenne más?
division
@Mirabilis: Semmit nem jelent. Majd ha országosan veszítenek akkor lesz miről beszélni.
division
@Mirabilis: Tévedésben vagy. Itt nálunk is nyert az ellenzék, én mint Fidesz párti ember (aki messze nem agyhalott) is azt akartam hogy a jelenlegi városvezetést váltsák le, viszont már hallottam információkat arról, hogy most ide meg oda nem fog jutni pénz, pedig eddig megvolt rá ( állítólag persze, ezt nem tudni). Nem kizárt, hogy nem lesz jó világ azokra a városokra ahol veszített a Fidesz, ezért írtam, hogy akkor lehet bármi komolyabb változás ha országosan veszítenének.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"...mert már nincs elég ingyenélő..."

Retkes macska, aztán hol olvastad, hogy közpénzből működik e csoport?
Nem minden fityesz váltó mozgalom olyan nyomorék semmirekellő, ingyenélő, sült galamb leső, mint ti ott a fityeszes birkanyájban vagytok!
F_Viktor
@division: Írod:
"Majd ha országosan veszítenek akkor lesz miről beszélni."

Ezt mondtátok az EP választás után is, hogy majd az 1 millió nyájat elhagyó szavazó az önkormányzati választásokra kiéhezve, de visszatér a terülj terülj asztalkához, de csúfos kudarc lett a végeredmény.
2022-ben még nagyobb lesz a pofára esés!

Írod:
"Nem kizárt, hogy nem lesz jó világ azokra a városokra ahol veszített a Fidesz..."

Ebben az esetben még nagyobb zakó vár rátok. :-)))
division
@Mirabilis: Neked a sértegetés nagyon megy, ezt már megtapasztaltam korábban is, remélem ennél azért többre jutottál az életben.. Nem a polgival volt bajom, hanem pár képviselővel körülötte, viszont úgy alakult hogy neki is mennie kellett. Felőlem mindenki azt kiabál amihez kedve van.
division
@F_Viktor: Pofára esés? Nekem ugyan nem, felőlem lehet kormányon a Kétfarkú Kutyapárt is, attól még nem lesz jobb az egyszeri dolgozóknak. Sajnos az meg egyértelmű hogy visszaeshet a támogatottsága azon városoknak, ahol nem a Fidesz nyert, Gyurcsány is megmondta anno, hogy ha ő lenne hatalmon nem támogatná az egyházi intézményeket, rendesen kiszúrva ezzel sok gyerekkel. Mindkettő egy kutya, nincs semmi különbség.
F_Viktor
@division: Írod:
"Gyurcsány is megmondta anno, hogy ha ő lenne hatalmon nem támogatná az egyházi intézményeket, rendesen kiszúrva ezzel sok gyerekkel."

Igaza van Gyurcsánynak, neked pedig azért nincs igazad, mert az egyházi iskolák irreálisan magas közpénzekből támogatása sokkal több gyerekkel "szúr ki", akik az államilag fenntartott oktatási intézményekben butulnak el!
tudode
Prózai, de 2010 óta egy közjogilag érvénytelen magánizé rángatja az ország szekerét!!!
.
---- Orbán "alkotmányos puccsot" hajtott végre
nepszava.hu/1097057_orban-alkotmanyos-puccsot-hajtott-vegre
.
"""""Elemzések sora szól arról, hogy Orbán Viktor 2010-ben alkotmányos puccsot hajtott végre, és a kétharmados parlamenti többség birtokában felszámolta a III. Magyar Köztársaság minden parlamentáris és demokratikus vívmányát: egypárti alaptörvényt kreált a konszenzusos Alkotmány helyére; saját szolgálatába állította a korábban független hatalmi ágakat a köztársasági elnöktől az Alkotmánybíróságon és az önkormányzatokon át egészen a közmédiákig; ráadásul még az országot is átnevezte. Ebből a sorból természetesen nem maradhatott ki a választási törvény sem, amelyet az új rezsim úgy alakított ki, hogy az elkövetkező választásokon a győztest jutalmazza, és értékelje le az ellenzékbe szorult politikai erőket - írja holnapi jegyzetében Lázár András."""
.
AMELYNEK KÖVETKEZTÉBEN
.
-----.Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=275s
.
A karaktergyilkolás "áldozata", VAGY MIJE kürtölte világgá, hogy
.
.
------ Simicska: Orbán hazaáruló
.
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
.
És az élet megy tovább. sarjadzó demokrácia nélkül!!!
division
@F_Viktor: Pedagógus is vagy? Senki nem butul el attól hogy hova jár, ez inkább a pedagógusokat, no meg az odajáró gyerekek képességeit minősíti.
Jozefina
A cél teljesen reális!!! Fiatalok - Összefogás = fidesz-kdnp teljes politikai megsemmisítése!!! Hajrá!!!
advocat
@Szeparepa2:FASZSZOPÓ! Hejjjjesírássilag!
Nyírfa
Kár, hogy nem most vagyok fiatal! :)
Teljes körű ellenzéki összefogás a fideszmentes Magyarországért. Utána nézek.
Nyírfa
@Béla333: Szerintem ne akarjuk megszabni a fiataloknak, hogy kit-mit ismernek el az ellenzék vezető erejének. Az MSZP már nem az,
a Momentum egálban van a DK-val, és semmiképpen nem írnám le a Jobbikot sem: el tudom képzelni, hogy Jakab Péterre komoly politikusi jövő vár.
division
@Mirabilis: Az én életem is rendben van, valahogy a gondolkodási képességem elég volt ehhez bőven, és ennek semmi köze nincs a politikához. Van egy nagy különbség közöttünk, amit itt meg lehet bizton állapítani, hogy én emberszámba veszem azt akivel beszélek, és nem kezdem libsizni. Te ebben abszolút alul maradtál.
reagens
Ez hanyadik formáció lesz? Nem tanulnak semmiből és összefogásról beszélnek azok akik a tapéta színében képtelenek egyetérteni. Épp most hullanak megint szét.
Sámannus
Meg Marisunk hat zsák lóvácskával. Mi szükség lenne másképpen rájuk. Nagyon lmpés akciónak néz ki.
Úgy törnek fel, mint Puzsérék a semmiből, hogy négyévente kibábozódjanak, mint a hernyók.
Nyírfa
@Sámannus: Nem vagyok fent a facebookon. neked már vannak róluk információid?
Sámannus
@Nyírfa:Én sem vagyok fenn. Nékem csak régebbi tapasztalatom van. A fidesz 2002-ben is ezt csinálta pontosan. Vereség után rákacsoltak rögtön. Most ez az új csoport valahogy nem a semmiből jött, csak arculatot vált így gondolom
Nyírfa
@Sámannus: Szerintem hamarosan kiderül. Ha a Márki-Zay mozgalomra akarják ráindítani a tényleges teljes összefogást szétzilálva, akkor ezt nem fogják tudni leplezni, különösen nem '22-ig.
Nyírfa
Ez a "még szóljatok 2 embernek' rosszízűen fideszes szlogen, de akár lehet az orbáni jelszó kifigurázása is a fidesz egy fegyverét önmaga ellen fordítva. No, meglátjuk.
Aki Én
@division: ,, Nem kizárt, hogy nem lesz jó világ azokra a városokra ahol veszített a Fidesz"
Ezzel a mondatoddal el is mondtál mindent az aljas, korrupt, magyar embereket telibe szaró, hazaáruló kormányról.
De te azért nyaljad őket.
division
@Aki Én: Belőled rendesen hiányzik az intelligencia (néha úgy beszélsz mint egy sértődött nő, akinek nem jutott már:-))), habár azt nem tanítják. Én leszavaztam a Fideszes vezetést elmondanám nálunk, és most már nem ők vezetik a várost. A mondatomat azért kissé eltúloztam, de persze attól még igaz lehet, ami persze nagy baj, de ez mondhatni kormánytól független eljárás.
Jozefina
Én nagyon nagyon sok sikert kívánok nekik!!! Kitartást, kezdeményezést, sok sok tüntetést és főleg a fiatalokat mozgósítsák!!! Országszerte a legkisebb falutól a városokig.
Sámannus
Ilyen megszólításokat választásokra kell tartogatni. A közvetlen támogatókat pedig a személyes kapcsolatok révén kell képbe hozni. Ha a mozgalom olyan személyekre épülne, ami nem azonosítja magát, azt hiszem Márki-Zay nem az az ember, aki nem veszi észre, kik akarják mozgatni.
Igen aktívak a trollok a dezinformálásban és az új vezetők lejáratásában, már csak azért is mert a posztok kiosztása, és a közpénzek felügyelete a fityeszes szélhámosok kezéből kerül ki.
Ilyen akciókkal akarnak vissza csurogni a közéletbe.
division
@Mirabilis: Szövegértés nulla azt látom, plusz megint megvan a napi trágárkodás is. Felejts el inkább, mindkettőnknek jobb lesz.
division
@Mirabilis: Érdekes, pedig nem is ismersz. Szomorú, ahogyan hozzáállsz egy másik emberhez látatlanból. Én csak azt mondtam, hogy nekem nem szokásom libsizni, bárkivel elbeszélgetek, de egy magadfajta egyből csak fidesznyikezni tud. Innen lehet látni igazából ki milyen ember lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.