Huszti András Norbert szerint „az ellenzéki többség a tét Kőbányán”, a Momentum politikusa ugyanis a X. kerületben nyert önkormányzati képviselői mandátumot, de a Fidesz újraszámolást kért, aminek a Fővárosi Ítélőtábla eleget tett.

Sorsdöntő újraszámolás lesz Kőbányán

Kedden újraszámolják leadott szavazatokat a X. kerület 5-ös számú választókerületben, ahol Itt Huszti csak 1 szavazattal nyert a fideszes Gerstenbrein Györggyel szemben.

D. Kovács Róbert Antal fideszes polgármester nyert, de a képviselő-testülete az első eredmények szerint 9-8 arányban ellenzéki többségű lenne. Ha Husztis az újraszámláláson nem nyer, akkor az ellenzék bukta a többségét.

(444.hu)

Cikk- ás címlapkép: MTI/Sóki Tamás, illusztráció

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na, mi a várható eredmény?
Remélem, nem válik valóra a sejtésem.
Jozefina
Már biztosan beindult a maffia gépezet!!!???
Nessy
Vadászeb legyek, ha értem a választási bizottságokat, meg a Kúriát! Van ahol egy szavazat miatt nem számol újra, van ahol igen! Van hol még tizen valahány miatt sincs újraszámolás! Vagy ez attól függ kinek a javára változhat?
fahrenheit451
@Szeparepa2: Oké, értjük az indulatot, de ne büntesd magad ezek miatt !!!
Százszor leírni?
Ez büntetés.
terlasz
Ez normális, 1 szavazat különbséget újra át kell nézni.
relatív
@Nessy: Igen, ténylegesen csak azok kerülnek átszámolásra, ahol van remény a hatalom erősítésének... sőt, ezt aztán minden fórum többször igyekszik a köztudatban tartani...IS !

Amint ez nem jön be - mint a kőbányai esetben, ahol az ellenzék még meg IS erősítette ( 20 szavazattal ! ) - akkor mély hallgatás. Semmi igyekezet a médiában a végleges ellenzéki győzelemről !

Ilyen a magyar média !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.