Bayer Zsolt és Kocsis Máté arról beszélgetnek a televízióban, hogy most már lassan indokolt lenne a fizikai erőszak az ellenzéki képviselőkkel szemben Bayer Zsolt: Provokatív lesz az első kérdésem: hogy lehet ezt kibírni úgy, hogy az ember nem... ragadtatja el magát... mondjuk akár a fizikai erőszakig? És ezt most nem tréfából kérdezem, halálosan komolyan. Isteni szerencse, hogy én nem vagyok parlamenti képviselő, mert valószínűleg nekem nem menne.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Pont úgy álmodozik ez a két barom mint kövér laca.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Eladott Ország: Meg a határon túli "hű magyarjaink" a sok milliárdért! Nekik meg aztán teljesen mindegy, csak pénzt kapjanak. Döntésük ódiumát nem kell vállalniuk!
silber13
@durbincs: Kuss bunkó buzeráns templomgyalázó!
RonaGyuri
Zsóti ismét hozta a formáját

nem mintha az elmúlt napokban nem mutatta volna ki a foga-fehérjét

„Mind feltámadt

Feltámadtak. Illetve ezek nem pusztulnak el sohasem. A reinkarnációik itt járnak közöttünk mindig, legfeljebb időnként háttérbe húzódnak, csendben maradnak.
BAYER ZSOLT”
címmel rittyentett vezércikket a párt központ napilapjában. Pontosabban a főoldali ajánlóban így szerepel.
Maga az irkodmány tipikus ócska fröcsögés, hazudozás ls idegrángás szerű szitkozódás, mint szinte minden, amit ez a … kibocsát magából.
Akár azt is mondhatnám, hogy az lenne a meglepő, ha nem így lenne. Azonban ez az irkodmány már tőle is a legócskábbak közé tartozik, több szempontból is.
Pár nappal Mindenszentek és a halottak napja előtt feltámadásról idétlenkedni már közelit az Őszentsége le vén gazemberezéséhez.
S egyben újabb eklatáns példáját hozza arra, hogy ez a műveletlen paraszt-suttyó – aki egyébként szeret idézetekkel dobálózni -, arról tanúskodott, hogy nem tudja mit jelent a reinkarnáció!!! =))
nezelodo
@durbincs: okt. 29. 11:00. Büzlő halfarok, meg vagyok sértve! Az 50 IQ. az enyém nekem adtad, hogy mered elajándékozni! És hogy mersz kihagyni a dicsőség listádból, kikérem magamnak! Ennyit ér a nekem ígért hűséged? Hogy te milyen megbízhatatlan vagy! Na ha ezt ha megtudja a táncos Fletó tuti, hogy elapad az apanázsod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.