Egy munkás életét vesztette, egy pedig súlyosan megsérült, amikor felborult egy daru egy mezőgazdasági telepen – írja honlapján a rendőrség.

Felborult egy daru Gödön, egy ember a helyszínen meghalt
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Egyelőre ismeretlen körülmények között, bontási munkálatok közben felborult egy emelőkosaras daru, és két munkás több méter magasból lezuhant Gödön 2019. október 28-án délután. Az egyik férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Társát súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanújával rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, szakértők bevonásával.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
A képen látható toronydaruk még csak véletlenül sem emlékeztetnek egy emelőkosarasra...valószínű valami hiba lehetett a gép rögzítésével, mert a kosaras daruk nem szoktak csak úgy eldőlni..

Egy embert hiába vár a családja...persze itt sem lesz kártérítés, de talán még együttérző kézfogás sem...mert ha kártérítést kell adni, akkor van felelős is...az pedig elő nem fordulhat..

lásd Hableány
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@NemTudom: Kösz a jókívánságot, de nem a gyermeked életkorát kérdeztem, akinek a gépéről kommentelsz, hanem a tiédet
NemTudom
@Sámannus: lehet nem küldött értesítést,mindegy. szóval én vagyok 14
NemTudom
@Rockxy: ja,az ilyen politikusokkal stb.. soha nem esik baleset(ugye "dolgoznak" mint az állat mellesleg biztos sok pénzt kapnak)
míg az ilyen tisztességes emberek havi 300-400 és látni,hogy az életükbe kerülhet.. nincs igazság :c

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.