Akárhogy is, a kormányfő szerint a magyaroknak a turizmus a hazaszeretet kifejezésének egyik formája.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akkor az atyamestereket a gazdájukkal együtt küldjük Keletre, Szibériába... One way ticket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Ennek a lénynek már akkor meg kellett volna rohadni, amikor az anyja csak tervezte, h gyereket akar. Akkor nem jutottunk volna el eddig.
karma1
legalabb megkonnyitik a birosagok munkajat, ha majd a fotargyalasukra kerul a sor. Elvegre a fo"ni mondta meg, hogy kinek volt koszonheto annak a rengeteg penznek a kiajanlasa Magyarorszagrol. (es foleg HOVA?)
Qqberci
Akkor az atyamestereket a gazdájukkal együtt küldjük Keletre, Szibériába... One way ticket...
kereső
A keleti nyitás egy gazdasági csőd. szijjártónak bizonyára bejött a kereskedőházakkal- közel kilenc milliárdba fájt az országnak, -veszteségben- úgy, hogy kaptak több mint tiz milliárd támogatást. A hülyének is megérte. Nem?
kereső
Keleti nyitás- és a magyar miniszterelnök nem foglakozik üzleti ügyekkkel sem:

"Adnan Polat körül eddig is több furcsa ügy volt: az oligarcha felel a magyar és a török kormány közötti kommunikációért, és a két ország üzleti kapcsolataiért. Így ő működteti a magyar kereskedőházakat Törökországban, amiért

cserébe több mint 1 milliárd forintot kapott a Magyar Nemzeti Kereskedőháztól. Az egyik ilyen Polat-féle irodát pedig Lévai Anikó unokaöccse, Szeghalmi Balázs vezeti.
Adnan Polat a Tiborcz Istvánhoz kötődő ingatlanüzletekben is benne van: a török üzletember az üzlettársa Tiborcz szatellitcégeinek a kastélybizniszben, közös cégük vette meg majd adta tovább egy FBI által keresett szaúdi vállalkozónak a József-nádor téri Postabank-palotát, és közös cégüké volt a Városligeti fasorban lévő Spitz-villa is, ami már Polaté lett."

Ez egy 2017-es cik a 444-ről!
Sámannus
Ó! Csak a cellatársait jelentette be az elmebeteg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.