Az üres szavazólapok átvételi listája a kiszállításhoz használt dobozok oldalára volt felragasztva, de a dobozok egyetlen szavazókör kivételével eltűntek. Az üres szavazólapok átvételi listája a kiszállításhoz használt dobozok oldalára volt felragasztva, de a dobozok (egyetlen szavazókör kivételével) eltűntek. A Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Választási Bizottság két ellenzéki tagja (a DK-s Csanaki István és az MSZP-s Eredics Imre) a bíróságnak nyilatkozva megerősítette, hogy a testület ülésein többször is hiába kérte a kiszállított polgármesteri szavazólapok hivatalos kimutatását. Az ellenzéki TVB-tagok a bizottságban az október 20-án indított újraszámolás elején is szóvá tették, hogy nincs lista, ezért a testület végül felvette a kapcsolatot a választás lebonyolításáért felelős Csörgits Lajos aljegyzővel, aki közölte:a listák a dobozokon voltak, de azok nem kerültek vissza a számlálókhoz, mert a leadott szavazatokat és a dokumentumokat mindenhol IKEA-s dobozokba...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@karma1: Valaki(k)nek a kezében bármennyi üres szavazólap lehetett az újraszámlálás előtt, s mi több, azokat az eltűnt bélyegzőkkel hitelesíteni is tudták.
Egyértelmű, hogy új szavazást kellene tartani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Horizont: 06.25
Borkai levelezőn végzi a munkáját...
silber13
@karma1: Attól hülyébb, hogy ilyesmit megtanuljon!
silber13
@durbincs: Kuss bunkó buzeráns templomgyalázó!
karma1
@durbincs: Nagybetukkel irom, hogy megertsd es jol az eszedbe vesd:

HA MEGEGYSZER BEIROD A KOMMENTELOTARSAIM NEVET UGY, MINT ITT, ES GYALAZO DOLGOKAT IRSZ ROLUK, MINDENKINEK FOG MENNI A KORLEVEL, ES UGYANAZT FOGJUK VELED CSINALNI, MINT AMIT PAPA49 TETT!
DE AKKOR AZT MI IS VEGIGCSINALJUK VELED IS, MEG AZZAL A DISZNO TARSASAGGAL IS, AKIK SOROZATOSAN ENGEDIK, HOGY TE ES A TOBBI FIDESZES TROLL ITT TOBZODHASSON1
SZOVAL HA NEM FEJEZED EZT BE AZONNAL, AKKOR JON ELOSZOR AZ UGYVEDI FELSZOLITAS, AZTAN A BIROSAGI ELJARAS!
KOZELEBB VAGYUNK HOZZAD, MINT AHOGY AZT ELKEPZELED!
ENGEM NEM ERINT SEMMIFELE GYALAZKODASOD, MERT SZAROK RAD MEG A HOZZAD HASONLOKRA, DE A TOBBIEKNEK MINDENT ELMONDOK ROLAD!
EHHEZ TARTSD MAGAD, TE SZOROSTALPU TULFIZETETT FIDESZ TROLL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.