Az üres szavazólapok átvételi listája a kiszállításhoz használt dobozok oldalára volt felragasztva, de a dobozok egyetlen szavazókör kivételével eltűntek. Az üres szavazólapok átvételi listája a kiszállításhoz használt dobozok oldalára volt felragasztva, de a dobozok (egyetlen szavazókör kivételével) eltűntek. A Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Választási Bizottság két ellenzéki tagja (a DK-s Csanaki István és az MSZP-s Eredics Imre) a bíróságnak nyilatkozva megerősítette, hogy a testület ülésein többször is hiába kérte a kiszállított polgármesteri szavazólapok hivatalos kimutatását. Az ellenzéki TVB-tagok a bizottságban az október 20-án indított újraszámolás elején is szóvá tették, hogy nincs lista, ezért a testület végül felvette a kapcsolatot a választás lebonyolításáért felelős Csörgits Lajos aljegyzővel, aki közölte:a listák a dobozokon voltak, de azok nem kerültek vissza a számlálókhoz, mert a leadott szavazatokat és a dokumentumokat mindenhol IKEA-s dobozokba...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@karma1: Valaki(k)nek a kezében bármennyi üres szavazólap lehetett az újraszámlálás előtt, s mi több, azokat az eltűnt bélyegzőkkel hitelesíteni is tudták.
Egyértelmű, hogy új szavazást kellene tartani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Nyilvánvaló, hogy Borkai le akart mondani, de Viktor nem hagyta, mert itt és most "győzni kellett minden áron". Ugyan a 10e feletti szavazókőrzeteket mind bukták ezután, de ott ahol ez megtörtént nem. Hihető és racionális nem... :)
Nyírfa
Egyre gennyesebb ez az ügy. De hát, ez a fidesz. Új szavazást kell kiírni.
F_Viktor
Kafa...
Tehát nem tudni mennyi szavazólap forgott közkézen, s mindeközben, az újraszámlálás előtt, még a szavazóköri pecséteknek is nyoma veszett "borkaiék hivatali végrehajtójaként emlegetett. csörgits aljegyző" irodájában...

S mindeközben, ez a tróger kézzel, lábbal a polgármesteri székért kapaszkodó senkiházi közpénzek milliárdjait ellopó gazember bujkál saját városában és bujkál a kényes kérdések elől!
Mocskos fityesz-katona!
Béla333
Polt Petyának ez nem ok arra, hogy megmozdítsa a sej-haját! Neki ez nem ok a vizsgálatra...
Mocsok szemét banda!
karma1
Ha ez igaz, akkor minek alapjan szamoltak ujra a szavazatokat ugy, hogy borkai 641 plusz szavazata allitolag 644-re moldosulhatott? Mi volt a szamitasok alapja, es mi volt a szamitas kontroll - alapja??? Elmennek am ezek a sunnyogos pichaba! Egy fideszesnek azt se hinnem el, ha megkerdezne, hany ora?
F_Viktor
@karma1: Valaki(k)nek a kezében bármennyi üres szavazólap lehetett az újraszámlálás előtt, s mi több, azokat az eltűnt bélyegzőkkel hitelesíteni is tudták.
Egyértelmű, hogy új szavazást kellene tartani!
karma1
@F_Viktor: Ha meg sokaig fog bujkalni (marpedig fog) ez a diszfutyi, akkor orban sem tehet mast, bele kell mennie az ujravalasztasba, mert az nonszensz lenne, hogy egy ekkora varosnak ne legyen mukodo polgarmestere.
F_Viktor
@karma1: Jól fogalmaztál, működő polgármesterre van szüksége Győrnek, nem egy ilyen gerinctelen közpénzt lopó féregre, aki még jó fityeszes módjára hazudni is képtelen.
karma1
@F_Viktor: Ha mar a megbizolevel atadasara sem megy el, akkor hogy fog egy kozgyulesre elmenni? Hogy megy be a hivatalaba reggelente? En ebben az egeszben csak Glazer Timeat sajnalom, mert egy iszonyu nehez kampany utan vegigcsinalta a valasztast, vesztett egy teljesen csalasokra epult valasztason, az elso ujraszamlalas kihozta, hogy meg plusz 3 fovel tobben szavaztak erre a mocsadekra, es most meg mindig varnak egy ujabb ujraszamlalasra es egy birosagi dontesre. Ezek utan meg nyerni is nehez lesz neki, mert annyira reflektorfenybe kerult a posztja - talan a legerosebben az egesz orszagban. De a DK maximalisan ki fog allni mellette, csak legyunk tul ezeken a napokon.
F_Viktor
@karma1: Nem féltem Timeát, egy tiszta választáson könnyen veri Magyarország legismertebb férfi popóját.
Nem hiszem, hogy Győr egy ilyen börtönbe való bűnözőt akar polgármesternek. A 13-i eredmény csak csalás volt.
karma1
@F_Viktor: Felek, hogy a gyoriek a fideszre szavaztak volna, - sokan ugy hittek, hogy borkai fideszes. (Bar amikor a szavazas tortent, 13.-an, akkor meg valoban az volt, csak utana valtoztatta meg a statuszat "fuggetlenre"
F_Viktor
@karma1: Azért a győriekkel tudatosította, hogy ha nem is fityesz-tag, attól még megmaradt fityeszesnek, támogatja orbánt és ő is elfogadja (elvárja) a fityesz nyújtotta támogatást.
karma1
@durbincs: te diszfasz! Legalabb a "KONGLOMERATUM" szot tanuld meg leirni, ha ide esz a rosseb. Tudod,. itt ertelmes emberek vannak, nehany olyan kivetellel, mint te meg a csikari, de a pegero is kezd ratok hasonlitani.
karma1
@Horizont: Hahaha, biztos egesz Horvatorszagig szaladt, hogy vigasztalodjon az eu-s penzeken kitartott kurvaknal...:o)))) B+ puhos a korosztenyi erkolcseidet...:o(
RonaGyuri
Az egy dolog, hogy a firkász az firkász, bármely oldalon,

de, hogy a TVB tagjai is hülyék legyenek az alapvető választási dolgokhoz??

Azt írják, hogy áll a balhé Győrben, mert „A győri ellenzék szerint ugyan a választási bizottság lezárta a szavazatszámlálást, de nem lehetett hitelt érdemlően megállapítani, hogy pontosan annyi polgármesteri szavazólapot szállítottak-e ki az egyes választókörzetekbe, mint amennyi visszakerült.”!
Hic & nunc a felemlített „Az ellenzéki TVB-tagok a bizottságban az október 20-án indított újraszámolás elején is szóvá tették, hogy nincs lista, ezért a testület végül felvette a kapcsolatot a választás lebonyolításáért felelős Csörgits Lajos aljegyzővel, aki közölte:a listák a dobozokon voltak, de azok nem kerültek vissza a számlálókhoz, mert a leadott szavazatokat és a dokumentumokat mindenhol IKEA-s dobozokba csomagolva szállították be a bizottsághoz, és azt állította, őt nem kötelezte jogszabály a lista elkészítésére.” dolog az nagyon sántít.
Egyfelől ilyen lista nincs, a szavazólapok száma az un. átvételi elismervényen szerepelnek!!!
Azonban ennél sokkal fontosabb, hogy a jegyzőkönyv tartalmazza a vele való elszámolást! =))
Béla333
@Horizont: 06.25
Borkai levelezőn végzi a munkáját...
silber13
@karma1: Attól hülyébb, hogy ilyesmit megtanuljon!
silber13
@durbincs: Kuss bunkó buzeráns templomgyalázó!
karma1
@durbincs: Nagybetukkel irom, hogy megertsd es jol az eszedbe vesd:

HA MEGEGYSZER BEIROD A KOMMENTELOTARSAIM NEVET UGY, MINT ITT, ES GYALAZO DOLGOKAT IRSZ ROLUK, MINDENKINEK FOG MENNI A KORLEVEL, ES UGYANAZT FOGJUK VELED CSINALNI, MINT AMIT PAPA49 TETT!
DE AKKOR AZT MI IS VEGIGCSINALJUK VELED IS, MEG AZZAL A DISZNO TARSASAGGAL IS, AKIK SOROZATOSAN ENGEDIK, HOGY TE ES A TOBBI FIDESZES TROLL ITT TOBZODHASSON1
SZOVAL HA NEM FEJEZED EZT BE AZONNAL, AKKOR JON ELOSZOR AZ UGYVEDI FELSZOLITAS, AZTAN A BIROSAGI ELJARAS!
KOZELEBB VAGYUNK HOZZAD, MINT AHOGY AZT ELKEPZELED!
ENGEM NEM ERINT SEMMIFELE GYALAZKODASOD, MERT SZAROK RAD MEG A HOZZAD HASONLOKRA, DE A TOBBIEKNEK MINDENT ELMONDOK ROLAD!
EHHEZ TARTSD MAGAD, TE SZOROSTALPU TULFIZETETT FIDESZ TROLL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.