Budapest gazdasága az elmúlt évtizedben is nagyban hozzájárult Magyarország fejlődéséhez, miután több mint kétszer olyan fejlett, mint az országos átlag, azonban a gazdasági válságot követően csökkeni kezdett a gazdasági súlya. Megnéztük, miként alakult az elmúlt időszakban Budapest gazdasága, népessége, és munkaerő-piaci helyzete. Lássuk, milyen gazdasági és társadalmi helyzetet örökölt a fővárosban Karácsony Gergely új főpolgármester!

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért ez egy meglehetősen átgondolatlan megfogalmazás

a derék porfolio.hu „Mutatjuk, milyen fővárost örökölt Karácsony Gergely Tarlós Istvántól” címmel érdekes írást rittyentett

Nos túl azon, hogy sokkal reálisabb lett volna, egy „milyen budapesti helyzetet hagyott maga után Tarlós” cím a lead is meglehetősen félre ment. „Budapest gazdasága az elmúlt évtizedben is nagyban hozzájárult Magyarország fejlődéséhez, miután több mint kétszer olyan fejlett, mint az országos átlag, azonban a gazdasági válságot követően csökkeni kezdett a gazdasági súlya.” –írják, amiben kétség kívül vannak igazság morzsák is de sokkal inkább releváns, hoigy ezen a területen is meghatározó az Orbán & Tarlós tandem ármánykodása.
Azonban ennél sokkal nagyobb hiányossága a cikknek, hogy az igazi gaztettekről nem szól. nem említi a különféle látvány-beruházások igencsak sokba fájó utóéletét, a Dávidka bolondériáit még nyögő közlekedést és az állami feladatok elhanyagolását (köztük kiemelten az egészségügy és az oktatás)! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.