Magyarország és Románia is Ázsiában toboroz munkaerőt, annyira nincs kivel feltölteni az üres helyeket - derül ki az AFP tudósításából, amelyet a Channel News Asia idéz. A lap szerint egy bukaresti építkezésen főleg vietnami munkások dolgoznak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Végülis, ha már piros pöttyös a popsink, meg kipcsak vér folyik bennünk, akkor folyjon bennük egy kis ukrán, indiai, meg kínai vér is. Biztos így maradunk meg ősmagyarnak.
F_Viktor
A felsorolást kiegészíteném Pakisztánnal is, saját szememmel láttam invitáló hirdetést.
Yoda69
Es ezek a gecik migransoznak. Lassan mar ott tartunk hogy 100 ezer migranst hozott a fideSS az orszagba, holott a kvota csak 2000 volt. Es persze O1G sem azon tori a fejet hogy hogyan tarstsa meg a magyar munkaertot. Pl. rendes fizetes, egeszsegugy es oktatas kiepitesevel, hanem inkabb behozza az igenytelen olcso munkaerot. Mar nagon itt az ideje jol picsan rugni O1G-t a tarsait.
Budapesten es a nagy varosokban megmutattuk nem kerunk beloluk. Remelem 2022-re a videk is belatja a fideSS meglopta es atverte oket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.