Stohl: " Le kell csökkentenie a kormánynak minimum 15%-al a nyugdíjat, mert hatalmas összegeket kapnak a nyugdíjasok! Az így megtakarított pénzből pedig lehetne fejleszteni az egészségügyet, ami mondhatni romokban hever. Aránytalanul sok nyugdíjat kapnak a nyugdíjasok. Nyugodtan lehetne belőle lefaragni, így rengeteg pénzt spórolhatnánk meg. Abból már könnyedén lehetne fejleszteni a egészségügyet. Csak néhány példát említek. Lehetne költeni eszközök beszerzésére, épületek- és fűtésrendszerek korszerűsítésére. Ezek az igazán fontos dolgok. NE a nyugdíjasokat tartsuk királyként! "

Forrás: tv2-most.me
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Kedves szüleid hogy vannak? Csak úgy kérdem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
" Példát vehetne a sok lusta nyugdíjas arról a több mint 200 ezer társáról aki jelenleg is dolgozik nem pedig a karosszéket nyomja. Az a 200 ezer magyar nyugdíjas aki per pillanat is gürizik, igazi hazafi! "
www.tv2-most.me/2019/10/hajdu-peti-beleszallt-nyugdijasokba.html
Captain Blood
Na idefigyelj, te drogos, alkoholista fideszcsicska: A TE JÓ KURVA ANYÁDAT!!!
moareka
A dutyiban is mi tartottunk el, és a drogot is mi finanszírozzuk, úgyhogy hatalmas kuss, anyukádtól vedd el!!!
Qqberci
Kedves szüleid hogy vannak? Csak úgy kérdem...
F_Viktor
Nem tudom mi közöd a nyugdíjkérdéshez, de azon elgondolkodhatnál, hogy nem minden nyugdíjasnak jár életművéért, vagy egy sport eredményért élete végéig életjáradék!
+ azon is elgondolkodhatnál, hogy sok pályatársad nyugdíjas létére nyomorog! Mint pl. Szilágyi István, Paudits Béla, Zana József, stb.
Sámannus
Jellemző, hogy a tahó pénz nem jut eszébe, hiszen mások kifosztása nemzeti oligarcha érdek. Szarjál te sünt ecsém, és húzd a farkadra.
Béla333
Buci is úgy gondolta, hogy itt az idő, hogy ő is belebüfögjön az élet dolgaiba.
Kár, hogy csak ennyi észt osztottak neki!
Sámannus
@görbetükör: Fingod sincs hogy mit csinál egy nyugdíjas te szarházi. Sok helyen ők a családfenntartók és minden látszat ellenére a nemzet támaszai. Mocskos hazaárulók segítik az ország élhetetlenné tételét, ezzel a dumával.
A maffia minden pénzt magának akar ez lóg ki már a seggetekből is amikor ide szartok nyomorékok.
Nessy
Természetesen a minimál és az átlag nyugdíjakra gondolsz elsősorban ugyebár? A medián nyugdíj 117 ezer forint. Ebből aztán tényleg királyi módon lehet élni, ha 100 ezer körülire csökkentik, Az 54 ezerből meg maradna vagy 45 ezer! Mert a millió körüli nyugdíjból még a 15% csökkentés után is maradna elég az emberi élethez!
Apropó ! Miután csak 50 évet dolgoztam, igy 80 körül csak a járásommal, meg a nézésemmel vannak problémáim, mit tudsz ajánlani? Mondjuk árufeltöltő, szalag meló? Szóljál, ha van szócséplő üresedés, imádok mesélni!
Egyébként kedves őseid hogy vannak? Ők is "milliomos nyugdíjasok"?
görbetükör
@Sámannus: - kedves, higgadj le, én is nyugdíjas vagyok és utálom ezt a rendszert. És nem az én szavaim, látod idézőjelben van. Klikkelj a cikkre és megtudod, kinek a véleménye.
Bocsánatkérésre nem tartok igényt, mert felületes vagy és zsigerből ítélsz. Ezt a tampót pedig nem csípem, bárkinek bármilyen is az ideológiája, politikai állásfoglalása, vagy vallása.
Úgyhogy, ignore!
Nessy
@görbetükör: Mielőtt jobban megnézve, nem láttam meg az idézőjeleket, én is meglepődtem, hogy ilyen hatással volt Rád a lehűlés! De aztán a helyükre kerültek a dolgok! Stohl megint alkoholizál? Nem tudok másra gondolni! Vagy a Kossuth díjra hajt, esetleg Lovagkeresztre!
görbetükör
@Nessy: Igen, direkt csináltam. Ilyenkor látszik, hogy ki olvas és ki csak zsigerből dühöngeni jár ide. Nagyon, nagyon hiányolom a vitakultúrát!
Sámannus
@görbetükör:"Bocsi akkor is ha zsigerből teszem, most akkor tegyem idézőjelbe?" ha nem a te gondolatod tudd, hogy annak szól:)))
csak úgy....
@reagens: nem köne színészkedned,hiszen te is hülye...
Málna
Jesszus, mennyi birka van itt. Amit olvas, el is hiszi. Hova tettétek a józan eszeteket?
Józsipapa
Anyád jól van???
Buci- ivós,drogos gázoló szarházi;
A színészek fizetését 30 %- al kell csökkenteni,
azonnal.
solidedge
Marika néni üzeni a szomszédból a 70 ezer forintos nyugdíjával hogy rohadj meg Stohl.
picike1
@solidedge: szine sincs esze sincs ez van
division
@nemkati: @csak úgy...: Attól még, hogy valaki Fideszes háborodhat fel hülyeségeken. Voltak ugyan jó színészi alakításai, de inkább sok szar vetélkedőt, stb. vezetett már csak az utóbbi időben. Lehet, be volt tépve mikor ezt mondta.
kereső
Semmi ilyet nem mondott- ez is egyike az álhirt, hazugságot terjesztő oldalaknak. Nézzétek már meg jobban.
RonaGyuri
Na tényleg nem az eszükért szeretjük

S tegyük hozzá, hogy még csak nem is a legócskább celebekről, pontosabban megnyilvánulásokról szól a dolog

Az elmúlt napok két legelképesztőbb híre volt Stohl Buci illetve Baji Balázs megnyilvánulásai.
Utóbbi odanyilatkozott, hogy „A 2017-es vb-n bronzérmet szerző gátfutó, Baji Balázs azt írta, hogy a budapesti vb-vel új célt kapott a karriere. Más sportágak képviselőin látta – a vívó Szilágyi Áront, a kajakos Kozák Danutát és a vízipólósokat említette – , hogy milyen sokat jelent nekik a haza pálya. Úgy érzi, 34 évesen akár egy felejthetetlen búcsút is átélhetne az itthoni vb-n.” Amit annak okán tette, hogy „A Kúria szerint lehet népszavazást tartani arról, épüljön-e atlétikai stadion a Csepel-sziget csúcsán, ezért a bíróság hitelesítette az erről szóló népszavazási kezdeményezést – írja az MTI.”!
Nos a dolog úgy áll, hogy
ad eredményesség; magyar VB aranyra ezeddig még nem volt példa,
ad a reakció kiváltása; nem a VB megrendezése, még csak nem is a rengeteg ellopott pénz került veszélyben, csak annak egy eleme egy új – egyébként teljesen felesleges stadion építése. Arról is csak a népszavazás lehetősége.
Ami pedig a derék – egyébként nem is olyan rossz - színészt illeti ő meg odanyilatkozott, hogy szerinte „Le kell csökkentenie a kormánynak minimum 15%-al a nyugdíjat, mert hatalmas összegeket kapnak a nyugdíjasok! Az így megtakarított pénzből pedig lehetne... ”! =))
Hogy éppen az egészségügyet említi az egy dolog, de a két dolog nem csak ebben közös! =))
nezelodo
Ez még fapados javaslat lenne a Bucitól! Szerintem kezdeményezze a csóró mini elnöknek való gyűjtést is! Bár ami azt illeti, hogy aki olyan élhetetlen, hogy a focimáiája kiélésére egy repülőjegyet sem tud mini elnökként megvenni, és a haverjai repülőin kénytelen a pótülésen meghúzni magát, hogyan tud szakszerűen egy országot irányítani!? "Mert mindenki annyit ér amennyije van!" Még a végén a szotyira valót is a nyuggereknek kell majd összedobni neki!
Málna
@Desischado: Hihetetlen, hogy mindent elhisztek. Semmi gondolkodás. És nektek is szavazati jogotok van, basszus...
DURBINOS
@durbincs: Én vagyok te, te vagy én, ki a hülye te vagy én?
Jozefina
Ez egy idióta!!! Be van lőve plusz még ivott is rá!!! Ilyen "híreket" közölni sem kellene!!! Ki az a sthol egyáltalán ??? Egy senkiházi ripacs!!!??
vacsi
Stohl egy részeges, drogos, jellemtelen fráter, aki a barátnőjére akarta keni a baleset okozását. Jól elviselte volna, ha őt csukják le!
Ettől függetlenül: nemrég nyilatkozta valahol, hogy neki HAVI MÁSFÉL MILLIÓ a kiadása, ennyit minimum kell keresnie. Szóval, ha már kutakodunk, hogy kiktől lehetne elvenni: azzal semmit nem érnek, ha a havi 80 ezres (sőt, sok esetben jóval kevesebb) nyugdíjból elvesznek, hanem vegyék el a színészek, sztárok, stb jövedelmét. Kapják ők a nyugdíjaknak megfelelő összegeket! Na, Buci, ehhez mit szólsz?!
staro2
Ez az ember azonos a részegen , belőtten balesetező színésszel?
Ugyanaz, aki jó 15 év múlva telezokogja a bulvárlapokat nevetségesen alacsonynak nevezett nyugdíjával?
Egyébként pedig mikor ugattam én bele mondjuk Petrucchio (Shakespeare: Makrancos Kata) szerepének értelmezésébe ?
Mióta akkora közéleti tényező ez a ripacs, hogy nyugdíjügyi nézetei tv nyilvánosságot érjenek?
Volna még néhány kérdésem de inkább csak röviden:
Elmész ám te buci a (gondolom szintén nyugdíjas) jó édes anyádba!
Ha pedig bódultan vagy másnaposan bemész egy tv-be akkor inkább a nyaralásodról és a törzskocsmádról beszélj.

Csak emlékeztetőül a Wikiből:
Magánéleti botrányai
„Kokain-ügyek”
2006-ban beidézték tanúskodni a rendőrségre, ahol kihallgatása során meggyanúsították kábítószerrel való visszaéléssel.[6]

2010 májusában, Budapest és Fót között okozott közúti balesete után történt vérvizsgálat kokaint mutatott ki a színész vérében.[7]

Ittas vezetései
A színész-műsorvezető 2002 júliusában súlyos sérüléseket szenvedett Aszód és Gödöllő között a 30-as úton.[8] Autója felborult, hármat pördült, és a tetején landolt az útszéli árokban. A baleset okára nem derült fény. A rendőrség szerint a baleset idején ittas volt. Stohl 112 ezer forint pénzbüntetést kapott, a jogosítványát 1 év 9 hónapra bevonták.[9]

2010. május 8-án előállították, miután hajnalban Budapest és Fót között balesetet okozott. Az ütközésnek egy súlyos és egy könnyebb sérültje volt. A szemtanúk szerint Stohl részeg volt. Az egyik szemtanú elmondta: hajnalban Egerből tartottak a főváros felé, amikor frontálisan beléjük hajtott egy autó, amit Stohl András vezetett, aki – mint állította – „láthatóan ittas volt”. A balesetben könnyebben megsérült utas elmondása szerint a színész-műsorvezető meg sem kérdezte, hogy vannak, „csak kért egy cigarettát”. A másik gépkocsiban utazó asszony is vélelmezte a színművész ittasságát.[9] 2011. március 31-én első fokon, nem jogerősen két év és négy hónap letöltendő szabadságvesztésre...
1magyar
200 ezer feletti nyugdíjakat még 50 %-kal is le kellene csökkenteni. Na de a nyugdíjas a mindenkori szavazóbázis.
reagens
@nemkati: Még embernek nézem a liberálisokat de nem teljes értékűnek.
Dr plágium
Szóval ez egy kattintás vadász oldal. Mindenféle marhaságot írnak csakhogy minél többen olvassák!
Nyírfa
Ha Stohl ilyen elképesztő nyilatkozatokat tenne, azt felkapnák komolyabb lapok is. Én inkább adok hitelt annak, hogy ez kamu.
advocat
Ha ez igaz, akkor gondoljon a kedves édesanyjára! Is. Ha nem, egy kis per! De komolyabb összegért.
Dr plágium
@silber13: Ez is kamu oldal! Minden oldal ami nem xxxxx.hu-ra végződik csak egy klón teli kamu hírekkel.
silber13
@Horizont: Akkor beugrottm! Elnézést kérek!
kissé felnőttem
nem kéne mindenre ugrani mert bolond likból bolond szél fúj.ugyanakkor egy NORMÁLIS felső határt igencsak húznák ez akár 400,000 is lehetne mert emelésekkor a milliomosokat nem kéne tömni.
Nyírfa
Akik fent vannak különböző közösségi portálokon - Instagram, Facebook - ilyen egyszerűen ellenőrizhetik egy hír valódiságát.
Azért várnék egy komolyabb fellépést, mondjuk egy per megindítását az oldal ellen. Szükség van a nyilvánosság erejére, az álhír-terjesztők megnevezésére, közszemlére tételére, hiszen nem csak az egyénre, a közösségre is veszélyt jelentenek.
görbetükör
@Nyírfa: Igen én is. Főleg, ha kormánypártiak tesznek fel rendszeresen kamu oldalakat.
Nyírfa
@görbetükör: Elég szomorú, hogy ebben a kormányoldal jár elöl. De igazságosnak, tárgyilagosnak kell lennünk, bárhonnan jön álhír,a szerzőjének komoly következményekkel kelljen számolnia.
görbetükör
@Nyírfa: Nálunk komoly következmény csak annak van, aki nem "hazafi".
Egyébként a hírek valódisága azonos szinten van az emberek vitakultúrájával. Tökéletesen megérdemlik egymást!
nevemnick
Montenegrói siteről küldik ezeket a szarokat. Nem kell felülni ezeknek az oldalaknak, mivel mindegyik egy álhír lap.
division
@Horizont: Köszi hogy megírtad hogy álhír, már én is ugrottam ere a marhaságra pedig nem szoktam, csak "szegény" Buci csinált már ezt azt amit nem kellett volna, így az ember olykor semmin nem lepődik már meg.
Nyírfa
@görbetükör: Egy valódi hír: Megszállta a NAV a Momentum irodáját. Koholt vádak: a maguk módján ezek is álhírek, és, igen, megint csak a kormányoldal felől. Ez a fidesz kultúrája.
Nyírfa
Nektek nem ugranak el az oldalak? Egy kínlódás megírni egy kommentet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.