A Fidesz elképesztőnek nevezte az ellenzék képmutatását Vlagyimir Putyin orosz elnök magyarországi látogatásával kapcsolatban.

A Fidesz beszólt a putyinozó ellenzéknek
Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Vlagyimir Putyin orosz elnököt a Karmelita kolostor előtt 2019. október 30-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A nagyobbik kormánypárt az ellenzéki nyilatkozatokra reagálva szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta:

azok a szocialisták emlegetnek orosz befolyást, akik "fél évszázadon át voltak a szovjet diktatúra helytartói és a kommunista párt jogutódjai". Az a Gyurcsány Ferenc "putyinozik", aki kormányfőként a villájába hívta, "folyton barátjának nevezte és ölelgette az orosz elnököt".

Úgy fogalmaztak: "Azok molinózgatnak és emlegetnek Európát, akik Európa tönkretételén, bevándorlókontinenssé tételén dolgoznak."

A Fidesz felhívta a figyelmet arra, hogy Oroszország kulcsfontosságú a magyar lakosság gázellátása és a magyar vállalkozások exportlehetősége szempontjából.

Az orosz elnök csak idén már "fél Európa vezetőivel találkozott"

- tették hozzá.

Vlagyimir Putyin budapesti látogatása alkalmából Szakács László MSZP-elnökhelyettes szerdán a fővárosban, egy más témában tartott sajtótájékoztatón azt mondta, Magyarországnak érdeke, hogy minden nagyhatalommal kiegyensúlyozott kapcsolata legyen, de Oroszországgal ez a kapcsolat inkább alárendelt.

A Magyar Liberális Párt közleményben tudatta: Orbán Viktornak Ukrajna területi integritásáról, az orosz Nemzetközi Beruházási Bank budapesti fiókjának nemzetbiztonsági kockázatairól, az orosz ellenzéki politikusok bebörtönzéséről, az oroszországi civil szervezetek "vegzálásáról" és az Oroszországban élő melegek jogairól is tárgyalnia kellene Vlagyimir Putyinnal. Álláspontjuk szerint az említett ügyek mellett "egy európai kormány vezetője nem mehet el szó nélkül".

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
Megszédültek a Lendvai utcai pártszékházban
a fidesznyikek- szokás szerint...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Azok, akik ""félévszázadon át... (lásd a fideszdumát), na azok a kommunisták ma éppen közöttük ülnek és írják/mondják a fenti, előírt szöveget. Elég a Fidedz potentátok névsorát végignézni.
Ludmilla
milyen hülyeségeket beszél... jaaaaajjjjjj
Béla333
Vagy Putyin ilyen alacsony, vagy Orbánnak adtak egy kicsit nagyobb zsámolyt a kelleténél...
vukkocska
Tény, korábban Gyurcsány jó kapcsolatban volt Putyinnal. Erről ő is beszélt. Meg arról is, hogy Putyinnal a kapcsolatot megszüntette az új irányú politikája miatt. Ez a "fél évszázad" is jópofa dolog, hiszen még a 60 évét sem töltötte be Gyurcsány. Tiszta hülyék.
Józsipapa
Megszédültek a Lendvai utcai pártszékházban
a fidesznyikek- szokás szerint...
Sámannus
tudjuk mi hogy Oroszország valóságos Amerika lehetne, ha demokrácia lenne, ezért még Putyin lánya is Brüsszelt, vagy Amszterdamot választja. Jellemző ez is hogy eladták Alaszkát, mert nem kedvezett a földrajzi helyzete az átnevelő táborok létesítéséhez. Ez a nagy orosz dicséret azon bukik meg, hogy bennünket senki sem kérdez, de a legnagyobb probléma, hogy a pohost sem kérdezik, csak pattog mint kecskeszar a deszkán.
Borsodi
Teljesen mindegy mi volt régen,nem volna szabad az Országunkat kitenni egy újabb veszélynek, Paks 2.nem az a baj,hogy elavult beruházás,vagy eladósodunk.A legnagyobb baj,hogy egy pillanat alatt elpusztíthatnak,ha megharagszanak ránk.Aki az országát védi az nem épít atom erőművet.
Béla333
Arany János: A Walesi bárdok
...
Ha, ha! mi zúg?... mi éji dal
London utcáin ez?
Felköttetem a lord-majort,
Ha bosszant bármi nesz!

Áll néma csend; légy szárnya bent,
Se künn, nem hallatik:
„Fejére szól, ki szót emel!
Király nem alhatik.”

Ha, ha! elő síp, dob, zene!
Harsogjon harsona:
Fülembe zúgja átkait
A velszi lakoma...

De túl zenén, túl síp-dobon,
Riadó kürtön át:
Ötszáz énekli hangosan
A vértanúk dalát.
SystemError
Most akkor megveszi az RTL-t a gazprom Vikinek vagy nem. Nem igazán értem az érvelésed Viki.. Köcsög kommunisták, tehát ti is lehettek azok alapon...?! Vagy akkor persze a Putyin miatt mennyire jól tette Feri...? Bárkit ieszopsz már mi Viki, csak igazolja az orosz faszt a seggedben...:)
Sámannus
@Béla333: Tudod hogy Tuskó Hopkinsot alázó rezsi szili volt az Arany János év egyik fővédnöke? Csak azért szólok, mert ezeket nem hatja meg a költészet, semmilyen formája, ha nem uszító.
Béla333
@Sámannus: 20.50
Nem is egy fakéreg durvaságú Fideszesnek idéztem ide ezt a remekművet, hiszen ezek nem is értik, hogy mit és miért írta ezeket a sorokat Arany! Csak nekem eszembe jutott!
Nem tudom miért...
Aki Én
Tény: A fidesz-kdnp ben jelenleg több volt szoci van, mint az ellenzékben összesen. orbánnal az élen, aki KISZ titkár volt, vagyis ifjú kommunista.
Erről nem is beszélve:

youtu.be/MYQ05pYN4pE
Sámannus
@Aki Én: Olyan segg a szája, hogy még ő is beletud szarni magának.
grincss
@Sámannus: Szia Tesók!
Bele tudna, ha nem volna olyan dagadt!
Fociból vett példa, h Maradona hozzá képest csontváz!
Sámannus
@grincss: Szia!
A pohosnak is be kéne varrni a bendőjéből, hogy fogyjon egy kicsit. Maradona is csak így tudott lefogyni, majd rá kapott a szerre. Ő legalább vitte valamire, és nem jár a muszka hozzájuk vendégségbe sem, több ezrednyi migránssal.
F_Viktor
@vukkocska: Írod:
"Tény, korábban Gyurcsány jó kapcsolatban volt Putyinnal."

Igen, volt olyan időszaka Gyurcsánynak, de nem emlékszem, hogy évente kétszer magukra zárták az ajtót, s miután eladta az ország egy részét putylernek, utána lepippantotta volna.
orbán belebetegedne ha ez a rendszeres programja kimaradna egy évben.
kereső
@F_Viktor: Bár az MTI nem nagyon "erőltette" a hirt, de putyin kgb-s elvtárs most orbán meghivására !jött Magyarországra.
dr. prédikátor
Az O1G első szava:tovaris Putyin!!!leszopjalak most vagy később!!!
vukkocska
@F_Viktor: persze, természetesen korrekt volt a kapcsolatuk, és nem olyan sunyi, országot eladó, mint Orbánnal

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2021. January 25., 20:26
Gáspár Evelin luxusautót vezet
Szórakozás - 2021. January 25., 16:31
Megműtötték Lovasi Andrást