Egy olvasónk küldte el az alábbi felvételt, ami szerda este készített Budapesten, a József nádor térnél. Mint meséli, éppen ekkor ért oda a budapesti látogatásról távozófélben lévő Vlagyimir Putyin konvoja, ő pedig úgy döntött, hogy az orosz államfő által elkövetett háborús bűnök miatt középső ujját felmutatva fog tiltakozni, és ezt rögzíti is telefonjával. Ez azonban csak egy darabig történhetett zavartalanul, pár másodperc után ugyanis odalépett hozzá egy civil ruhás férfi, aki közölte, hogy a rendőrségtől van, és hogy ezt fejezze be, majd a kezét is lehúzta. A felvételen is hallható, ahogy próbált azzal érvelni, hogy a szabad véleménynyilvánítás szabadságába belefér, hogy így tiltakozzon, de a magát rendőrként bemutató férfi hajthatatlannak bizonyult. Olvasónk elmesélte azt is, hogy a férfi nem volt erőszakos, de annyit azért megjegyzett, hogy örüljön neki, hogy ő csinálja ezt, és nem ők, mutatott ekkor a konvojra. Nem sokkal később az autók már tovább is haladtak,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbán diktatúrák csatlós országává akarja tenni Magyarországot.
Mikor egy kínai delegáció járt itt egy magányos Tibet mellett tüntetőre fél tucat rendőr vetette rá magát. Köztük szintén voltak civil ruhába öltözött rendőrök.
Orbán mindent megtesz, hogy a diktátorok kedvében járjon.

youtu.be/TnfTf2CGeGA
Nessy
@human: Hol van ma már a harcos ifjú "Ruszkik haza" szövege?
Ma úgy nyalja Putyin talpát, hogy nézni rossz, az meg majmot csinál belőle! Olyan szerződések születnek, természetesen titkosítva, hogy az unokáink nem éppen áldó imában emlegetik majd a nevét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.