Nem közérdekű adat Győr polgármesterének szabadságra vonulása, így Győr jegyzője nem is válaszolta meg az Index.hu kérdéseit. Továbbra is nyitott kérdés, mikor történhetett a híressé vált adriai jachtozás.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Borkai ügy, a sex-botránynál is pikánsabb momentumai

sőt kis túlzással a mögötte egyértelműen kikandikáló korrupciós botrányt is lepipálja

Az index.hu Győr jegyzőjétől érdeklődött, hogy pontosan mikor mehetett Borkai Zsolt az Adriára nyaralni, miután kérdésessé vált a nagy vihart kavart videón látható utazás időpontja!
Nos túl a dolog sex és financiális – meg kell jegyezzem, hogy a portál vonatkozó megjegyzés, márminthogy Borkainak nem is volt ennyi pénze, idejétmúlt; Orbán évek óta nem tud, igaz nem is akar elszámolni azzal, hogy mégis mibúl fussa??? =) – oldalán felvetődik, hogy mégis mikor történtek ezek az események. Nem, nem a dátum – az csak árulkodó lehetne – hanem a mely időben: hivatalos kiküldetésben, vagy nyaralás alatt? Mármint az index.hu értelmezési eddig terjed. Valahogy az igazi karakteres releváns megoldás nem ugrott be neki, sőt az utánközlőknek sem: munkaköri teendőként!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.