A szavazók 44,3 százaléka ismét Borkai Zsolt választotta Győr polgármesterének – jelentette be csütörtökön a városházán a helyi választási bizottság elnöke, s átadta neki a megbízó levelet.

Üzent a győrieknek a szexbotrányba keveredett Borkai, amikor átvette megbízólevelét

Az október 13-i önkormányzati választáson a 101 ezer 841 győri szavazásra jogosultból 44 ezer 989-en gyakorolták választójogukat (ez 44,18 százalék). A legtöbb voksot, azok 44,3 százalékát Borkai Zsolt gyűjtötte be, „így ismét őt választották meg a város polgármesterévé” – jelentette be a városházán dr. Gál Miklós, a helyi választási bizottság vezetője, majd átadta neki a megbízó levelet. Dr. Lipovits Szilárd a választási iroda vezetője hozzátette: az október 29-i jogerős határozat után három napon belül kellett ezt átadni.

Borkai Zsolt annyit mondott:

„szeretnék köszönetet mondani minden győrinek. Az elmúlt egy hónap sem a győriek, sem jómagam számára nem volt egy egyszerű időszak. Szeretném megköszönni – nagy tisztelettel – a győrieknek, mert kitartottak mellettem, s értékelték az elmúlt 13 év munkáját, ami együtt, közösen valósítottunk meg. Azt tudom ígérni a győrieknek, hogy az elkövetkezendő időszakban is az elmúlt időszakhoz hasonló intenzitással igyekszem közreműködni és fejleszteni a várost a képviselő-testülettel. Találkozunk az alakuló értekezleten, mely időpontjáról jövő héten adok számot”

– közölte, majd távozott: kérdezni nem lehetett tőle.

(Kép: MTI/Krizsán Csaba)

Forrás: kisalföld.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"...közölte, majd távozott: kérdezni nem lehetett tőle."
Bravó, fasza karakán pali ez...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"Egyszer megjavulok én, jó leszek majd,
és a hosszú út majd véget ér."
Pálinkafőző Rézüst
"...közölte, majd távozott: kérdezni nem lehetett tőle."
Bravó, fasza karakán pali ez...
Béla333
Üzent a győrieknek a szexbotrányba keveredett Borkai, amikor átvette megbízólevelét

Az üzenet:
18.25 év közötti manöken alkatú lányok pályázati anyagát kis hátszéllel megírom. Csak baráti alapon! A részletek megbeszélése az Dubrovnyikban levő jachton, szűk körben történik!
Kaját, piát ne hozzatok, a telót a bejáratnál elkobzom!
Jelige: Szőkék előnyben, de jöhetnek a barnák, a vörösek és a kopaszok is!
namihami
""Az elkövetkező időszakot is hasonló intenzitással fogom...""
Az asszonyt most előre értesíted? A gyereknek már kinézted az új verdát? Kék tabletta a sifonérban?
Akkor jöhet a következő ciklus---persze, amíg a Főni engedi.
kereső
No mindezt egy szóval is elmondhatta volna . "Folytatjuk"- mert hisz a sok szónak ez a vége. Gratula a győrieknek- ,hogy őket nem zavarja az a 4-7 milliárd ft, amivel ez a qrvapecér megkárositotta a várost. És még a qrválkodást is a tőlük/és tőlünk ellopott pénzből fizette. Jó gyomrotok van !
Sámannus
Rakd vissza a pénzt amit elloptál geci, és húzzá el. Ez csak azért lenne jó megoldás mert Folt Péter soha büdös életben nem fog tégedet elszámoltatni.
csak úgy....
a györi csödör,ki a kurváknak szerzett EU támogatásokból,föltehetöleg ingyen baßott...
nem semmi !
csak úgy....
aztán mennyi vót a havi jövedelme,ha pennára sem futott!?
szegfue
@Horizont: 17:52 Persze, hogy igy -- már ahogy láthatjuk a képen --, hiszen meztelenül mégsem teheti?!:))))))))
csak úgy....
@szegfue: oszt honnan tetszik tudni,hogy pucéran nem vóna meggyözöbb? :)
Nessy
Na, ezt a kijelentését el lehet hinni! "Azt tudom ígérni a győrieknek, hogy az elkövetkezendő időszakban is az elmúlt időszakhoz hasonló intenzitással igyekszem közreműködni és fejleszteni ", na nem a várost, hanem az offshor bulikat, és a fidesz kapcsolataimat!
csak úgy....
@bakcsubakka: kár volna, Györ egy szép és érdekes város. ott sem lóg ki,minden ablakból a borkai heted hét farka...
volvós
...patkány és gerinctelen közpénz-rabló tolvaj ...
Desischado
Gratulálok a győrieknek, a további kurvázáshoz közpénzen, a masszív lopáshoz adtak engedélyt. Ez aztán a nem semmi! Szerencsére nem vagyok győri, mert ezek után a szemem égne ki a szégyentől!
Yoda69
Magyarra forditva az uzenet: BEKAPHATJATOK!
simmering73
Büszkék lehetnek a győriek magukra, meg a tolvaj, kurvapecér polgármesterükre.
szegfue
@csak úgy...: 20:40 Ez is igaz! "Kinek a pap, kinek a papné...", vagyis izlés kérdése:)
Clavigo
Vazzzzze...,,,,a győriek megérdemlik ezt a Szutykot a nyakukba. "" A lényeg egyedül az,hogy zsebben a lé "",,, ,,, Oszt jó napot. Oszt innentől kezdve szopjátok hanyatt ,,Borkai méltóságos uratokat.
görbetükör
Jogállamban már rég eltakarodott volna. Az ország szégyene!
görbetükör
@Clavigo: Ja, megérdemlik, akár a magyarok a Fideszt. Semmi különbség nincs!
Eriksson
@simmering73: Nem gondolod, hogy kizárólag a győriek dolga, hogy milyen polgit választottak?
Eladott Ország
Gratulálok a mélykeresztény hős és jellemtelen dikiVikinek is, tudják, senkit nem hagynak az út szélén, lehet védeni egy gazembert. Évek óta. Ez Orbán gané rendszere. Megvédeni minden áron egy korrupt, erkölcsileg lenullázódott polgármestert is. Mert az úgy van, tudják, hogy a hűbérurak lopás, csalás dugás közben őrzik a demokratikus, európai értékeket. Nincs polgármestere Győrnek – csak papíron. De ha még ezek után is képes Borkai az emberek szemébe nézni, akkor kezeltesse magát, mielőtt lecsap rá a törvény minden bötűje. Vagy intézze el, hogy A8-as Audija vegye át a város vezetését. A Messiás Messiásaként talán sikerül ez is neki. Tudják, legalább az autó nem közösül közpénz lotyolindákkal, és nem nyalja körbe a NER összes úri alkotóelemét.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/10/bbel%C3%BCl.jpg
Időhúzás. Borkai Zsolt gyáva is, pedig az A8-as Audi nem bír polgármester lenni. A tudomány mai állása szerint egy A8-as Audi nem bír polgármester lenni. Akármilyen okos meg szuper is. Meg aztán a győriek nem az Audit választották maguknak polgármesternek. Márpedig úgy tűnik, hogy Borkai Zsolt csak az autóját küldte el városházára, ahol az önkormányzati képviselők átvették megbízólevelüket. Egyszerűen felfoghatatlan, miért nem áll tovább? Gondolom, a hatalom ennél még mindig erősebb, ehhez szokott az Orbán-brancsban. Meg azért, mert inkább vállalja az ócska sumákolást, húzza az időt, hiszen nagyon sok hivatalos papírt, szerződést, dokumentumot el lehet tüntetni; megbeszélni a tettestársakkal mi legyen, hogyan, mivel mossák ki magukat. Nem tudják, remélem, bár Orbán névlegesen függetlenítette, de persze senki sem hisz neki/nekik. Összetartoznak, mint borsó meg a héja.
Józsipapa
Ne minden győrinek mondjál köszönetet;
csak azoknak, akik rád szavaztak;
SEMMI GERINCESSÉG NINCS BENNED!!!
EZ HIÁNYZIK MÉG NAGYON SOK FIDESZESBŐL!!!
+ MÉG A TISZTESSÉG és a BECSÜLET !!!
kereső
@szegfue: tegnap 20:11, ja, ez lesz az új divat: ' a lukas zokni öltöztet"!
Yoda69
@görbetükör: Annyi azert van, hogy Budepesten, es nehany ertelmesebb nagy varosban jol seggbe rugtuk orbanekat. Es mint minden valtozas kiindulopontja Budapest volt, igy bizom benne 2022-ben orszagosan is eltakaritjuk ezt a szemetet (O1G) a magyar kozeletbol.
kereső
@Eladott Ország: és mindezt biztositja az "alapjogokért központ"...
Eladott Ország
@kereső: ma, 07:52; Mint minden elszigetelődő vallás, a NER is szektásodik. Hangoztatott értékeiket, önkezük alkotta törvényeiket ők maguk követik a legkevésbé, destabilizálva a közerkölcsöt, relativizálva az egyetemes emberi normákat. Érvényesíthető alapjogok helyett az alapjogokért központot és annak felettébb tenyérbemászó vezetőjét kaptuk az arcunkba. Mesterfokon művelik a kettős beszédet és a kettős mércét. A rémlátásban egymáson túltevő NER és elvtársurak ezer évre tervezik a rezsimjüket és szilárd rezsicsökkentésüket. Eleddig 30 év volt az álságosan emlegetett plafon, ami sajna csak az első, kollégista nemzedék kihalására elégséges. És akkor jönnek a hatalomba már beágyazódott mégsenkibbek, akiknek semmi tapasztalatuk a legvidámabb barakkbéli életről, akik a prekapitalista aki bírja marja szemléleten szocializálódtak és egy büdös zokni szintjén állnak. Az EU meg tolta, tolja és tolni fogja a zsozsót rendületlenül – és még egy ejnye-bejnyét is csak elvétve présel ki magából. De a lényeg az, hogy Szánthó Miklós ( NER tudós és alapjogokért igazgató) paróka, fasz orral és bajusszal már kapható:
uploads.disquscdn.com/images/09f2c4b126c5a7424897379605dc4f43e7f37f3b4e01841d4e9144f8d24af848.jpg?w=600&h=417
uploads.disquscdn.com/images/5c503f57dcd4a279b746b6dd0423c60dd68ed6b158ab16df18ceaa33fe55bf16.jpg?w=600&h=471
uploads.disquscdn.com/images/f99f9943ec3d091b43f3b9d6fbb7aafa17f63e82cb3cf181e56040715f1b3fb5.png?w=600&h=365

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.