A fővárosi közgyűlés november 5-i alakuló ülésén felfüggesztheti a korábban a XIII. kerületi Szent István parkban felállítani tervezett Szent István szobor munkáit Karácsony Gergely főpolgármester javaslatára.

Ezt az építkezést már le is állíttatja Karácsony Gergely

A szükséges egyeztetések lefolytatása után olyan javaslat kerül a közgyűlés elé, ami lehetőség szerint teljes körű egyetértés mellett határozza meg a felállítás helyét.

A korábbi döntés szerint novemberben állíthatják fel a Szent István parkban az államalapító király szobrát, ahonnan korábban eltávolították Lukács György filozófus, kommunista politikus szobrát.

(Kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

Forrás: index.hu

140 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak gátlástalan és hangulatkeltő, de marhaság is

A derék index.hu – nem először – uszít az új főpolgi ellen

Méretes betűkkel virít a főoldalon: „Majdnem havi másfél milliót vihet haza Karácsony Gergely”.
Aztán persze a cikkben apró betűkkel azt is megírja, hogy
egyfelől; a fízú és a kiegészítések fillérre megegyeznek a Tarlóséval,
másfelől; a „nagyságát törvény határozza meg”!
S persze szó sincs hazavitelről:
egyfelől; az államigazgatásban nagyon kevesen kaptak engedélyt arra, hogy ne utalással kapják a fizút,
másrészt, ha haza is vinné, akkor – persze az utalásra is igaz – csak ennek a nettóját tehetné!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@reagens: 29.36-ra. Azt hiszem, ideje lenne levenned neked is a loszemuveget,. Veletek, trollokkal a fo"ni meg mindig a vizet predikaltatja, de o mar tajt siker a jo kis misebortol... Szoval hogy is van az, hogy Karacsony telepit be mindenkit? Hulyegyerek, olvassal sajtot is, mert aztan igy kirohogteted magad...:o))))
olkt.hu/2-milliarddal-tamogatja-haromezer-torok-migrans-behozatalat-a-fidesz/
reagens
@karma1: Nem vetted észre, hogy a társalgásban csak akkor durvulok, ha az ellenfél rászolgál, illetve provokál? Nem lenne neked is jobb ezt a módszert követned, mint nem Magyarországról írogató, a magyar nyelvet idegen nyelvként megtanuló magyar fóbiásnak?
Igazi troll vagy aki a magyarság ellen acsarkodik és mindenbe beleüti az orrát, amihez köze nincs, mivel nem magyar!
Jó lenne ehhez tartani magad és nem szennylapokat ajánlgatni a magyaroknak! Ne kötözködj és akkor nem kapsz kritikát te libsi fasiszta!
Nyírfa
@Eladott Ország: Majd megmagyarázzák, hogy az egyik jó arab, a másik meg megélhetési menekülő. Imádnak listázni, ülnek otthon a noteszuk felett, és osztályozzák az emberiséget a hagymázas elgondolásaik, no és az aktuális érdekeik szerint.
Némelyek tudják, hogy, amit csinálnak, az abszurdum, de muszáj kompenzálniuk a vélt, valós hiányosságaikat valahogy, hát ezt az eszközt választják. Némelyek szintén tudják, hogy az ideológiává kikiáltott tanok szemben állnak a saját, keresztényinek vallott hitükkel, de csatlakoznak, mert könnyebben igazodnak ki az autokráciában mint a felelősséget kívánó, szabadságot kínáló demokráciában. Némelyek azonban nem rendelkeznek az önálló élethez , gondolkodáshoz szükséges képességekkel, alulszocializáltak, közülük sokan retardáltak.
A demokratáknak dolga az elfogadás, de az elfogadás nem azt jelenti, hogy magunkra nézve érvényesnek találjuk mások életszemléletét.
karma1
@reagens: Hulye vagy, ha azt hiszed, ha azt allitod, hogy " a magyar nyelvet idegen nyelvként megtanuló magyar fóbiás" lennek, mert azert valahogy el kellett eldegelnem a szuletesemtol fogva Budapesten, 46 eves koromig, nem gondolod?
Nem is tudtam viszont, hogy Erdely meg Romania mar Magyarorszaghoz tartozik, mivel te sem Magyarorszagrol osztod az eszt.
Belem meg ugysem tudsz belem kotni, elobb pukkadsz meg te attol...:o))))
Mindenesetre ha mindenki akkora "libsi fasiszta " lenne, mint en, akkor Magyarorszag nem orban lazalmaban elne, mint most, hanem normalis demokraciaban.
Tudod, nekem sikerult, te meg ott kapaszkodsz a trutymoban, megprobalsz szinten maradni... Hat nem nagyon fogsz.,...:o)))))
reagens
@karma1: Sikerült nagyon megcifráznod a beírásod, annyi már biztos. Egyszer erdélyi vagyok, egyszer meg magyarországi? Nem kéne a saját beszólásaidnak ellentmondani három mondaton belül. :-)))))))))))

Elmondtam, mit gondolok rólad és te is megtetted ezt. Annyira mosolyogtató, mikor olyan frázisokat pufogtatsz, mint " normalis demokrciaban" és hab a tortán, hogy az ékezeteket sem ismered! Ilyen egy tősgyökeres magyar honleány, aki nem felnőttként tanult meg magyarul! :-)))))))

Véletlenül sem akarok beléd kötni, hiszen, ha figyelmes vagy, rájöhetnél, te kötöttél belém. Én aztán nem szóltam hozzád, de te kényszert éreztél mocskolódni! Nem csalódtam! Ilyen a liberális nyomorék lélek. Nem tűri a valóságot! :-))))))))))))
Szóval te csak pancsolj a szellemi mocskodban és győzködd a többi fasisztát, hogy csak nektek lehet igazatok! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.